Sitedeki yeniler ve hamile kalmayı bekleyenler,yeni hayatımıza beraber başlayalım -3-

uğraşırım bacıııııı sen iste yaniiii
Uyuz dediiiiiii Kız adaşım çarp şu anana en okkalısından bir tepik:)
he heee o sadece gece tepikliyo okkalı okkalı

Selam kızlar ben geldim nasılsınız ben ölüyorum yorgunluktan sabahtan beri temizlik yapıyorum ya benim evin işi hiç bitmiyor lanetlimi ne

slm hatunlar bende geldim naber nasılsınız...benim reglime son 1 gün kaldı normalde her ay 2 gün önce gelirdi ama hala gelen giden yok umarım gelmez yarın belli olur yada bugün olurum...2 gündür ara ara resmen adet sancısı çekiyorum ama olmadım bide tansiyonum 9-5 lere düşüyo başımı kaldıramıyorum hayırlısı bakalım...

hoşgeldin
anammm kız bende ilk adetim geciktiği günlerde öyle olmuştum 8-5 tansiyonla geziyordum
ay inş. hamilesindir kuzucum yaa

HAMİLE ARKADAŞLAR !çocuğunuzun ahlakının güzel olmasını ,fiziki yapısının düzgün olmasını salih bir kul olmasını vs.istiyosanız aşağıda yazdıklarımı mutlaka okuyun...

HAMİLELİK ESNASINDA ÇOCUK İÇİN OKUNACAKLAR
1- ilk 4 ay içerisinde 70 bin sübhanallahi ve bihamdihi okunursa çocuk salih olur
2-araf suresinin 189.ayeti her farz namazdan sonra okunursa doğacak çocuğun fiziki yapısı düzgün olur...
3-hamile kadın arabi ayların ilk günlerinde A'LA suresini yazıp üzerinde taşırsa doğacak çocuk zeki ve gürbüz olur...
4-Yusuf kandehlevi hz lerinin beyanına göre hamileliğin 6.ayından itibaren her gün 1 cüz okuyarak 3 hatim indiren kişinin çocuğu hafız olur...
5-hamile kadınlar hatim yaparsa çocuğun beynine yerleşir ve dünyaya geldiğinde kuranı kerimi çabuk öğrenir...
6-doğacak çocuğun peygamber ahlaklı olması için her gün 1 defa ENBİYA suresi okunur...
7-doğacak çocuğun lokman sözlü yusuf yüzlü olması isteniyosa hergün 1 tane yusuf 1 tenede lokman suresi okunur...
8-çocuğun hayırlı olması niyetiyle hergün 1 tane yasin suresi okunur eğer yasin suresinin sayısı hamilelik boyunca 500 e tamamlanırsa doğacak çocuk biiznillah alim olur (o yüzden okuduğun her yasini say kardeşim)
9-ahlakının güzel olması için 70 tene İNSAN suresi okunur...
10-ibrahim suresi çok okunursa çocuk yumuşak huylu olur...
11-hamile kadın 4,aydan sonra tv de veya sokakta haram olan birşeye veya birine bakarsa çocuğa sirayet eder...
12-her gün 1 defa meryem suresi okunur....
13-çocuğu şeytanın zararından korumak için ali imran suresi okunur...
14-azalarının tam olması niyetiyle hergün 2 rekat namaz kılınır...
15-fatıma validemiz gibi doğumun kolay olması için hergün 1 fatiha okunup fatıma validemizin ruhuna bağışlanır...
kur'anı kerim bilen arkadaşların uygulamasını tavsiye ederim.hayırlı evlat sahibi olmak heleki bu devirde çok çok önemli...rabbim hepimizin yavrularını hayırlı eylesin inş.

hoşgeldin
anammm kız bende ilk adetim geciktiği günlerde öyle olmuştum 8-5 tansiyonla geziyordum
ay inş. hamilesindir kuzucum yaa

hoşbulduk canım iyi dileklerin için sağol umarım öyledir ama çok fena adet sancım var yaaa dakkada bir gidip bakıyorum her an olcam gibi hissediyorum yinede rabbimden umudumu kesmiyorum hayırlısı senin bebik ne kadarlık allah kavuştursun ...yani tansiyon düşmesi hamilelik belirtisimi oluyoki acaba?

hoşgeldin canım ee niye hepsini bitirmeye çalışıyon ki bi günde
yavaş yavaş yapsana canım yaa

Ay canım hepsi bir günde olmadı mı olmuyor eretsi gün yorgunluktan bişey yapılmıyor sonrada yapanaca ev bir daha kirleniyor.

feyza hoşgeldin kuşummm paylaşım için teşekkürler
bu handanla benim dünür nere kaçtılar yine

walla gülüm herkes için gebelik belirtisi deildir tabi
ama bende olmuştu 10 gün boyunca falan tansiyonum hep düşüyordu

Ay canım hepsi bir günde olmadı mı olmuyor eretsi gün yorgunluktan bişey yapılmıyor sonrada yapanaca ev bir daha kirleniyor.
doğru diyon ya bende 1 günde bitirmeyince aklımdan çıkmıyo o yüzden illa bitirmem lazım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…