bir didem beşize bedeldir inanmıyorsanız anneme sorun yaniiiiii
kepekli gel karı dedim zeynep demedi ben dedim o sadece ispitliyo uyuz şey nolcak
uğraşırım bacıııııı sen iste yaniiiikız bende çok özledim uğraş anacım uğraş ohhhhh sefann olsunnnnnnnn
ayyy napayım bacım yaaaaaaa evlendiğimizden bu yana yılbaşında bi beraber olup bi kadeh tokuşturamadıkkk artık seneye inşallahhh kısmetseeeeeeee napalım sendemi yalnız olacaksın kıyamam demek biz ikimiz annemizde geriricez desene
he heee o sadece gece tepikliyo okkalı okkalıUyuz dediiiiiii Kız adaşım çarp şu anana en okkalısından bir tepik:)
Uuuuuf ben kaçar gene
Selam kızlar ben geldim nasılsınız ben ölüyorum yorgunluktan sabahtan beri temizlik yapıyorum ya benim evin işi hiç bitmiyor lanetlimi ne
Selam kızlar ben geldim nasılsınız ben ölüyorum yorgunluktan sabahtan beri temizlik yapıyorum ya benim evin işi hiç bitmiyor lanetlimi ne
Uuuuuf ben kaçar gene
slm hatunlar bende geldim naber nasılsınız...benim reglime son 1 gün kaldı normalde her ay 2 gün önce gelirdi ama hala gelen giden yok umarım gelmez yarın belli olur yada bugün olurum...2 gündür ara ara resmen adet sancısı çekiyorum ama olmadım bide tansiyonum 9-5 lere düşüyo başımı kaldıramıyorum hayırlısı bakalım...
hoşgeldin
anammm kız bende ilk adetim geciktiği günlerde öyle olmuştum 8-5 tansiyonla geziyordum
ay inş. hamilesindir kuzucum yaa
hoşgeldin canım ee niye hepsini bitirmeye çalışıyon ki bi günde
yavaş yavaş yapsana canım yaa
walla gülüm herkes için gebelik belirtisi deildir tabihoşbulduk canım iyi dileklerin için sağol umarım öyledir ama çok fena adet sancım var yaaa dakkada bir gidip bakıyorum her an olcam gibi hissediyorum yinede rabbimden umudumu kesmiyorum hayırlısı senin bebik ne kadarlık allah kavuştursun ...yani tansiyon düşmesi hamilelik belirtisimi oluyoki acaba?
doğru diyon ya bende 1 günde bitirmeyince aklımdan çıkmıyo o yüzden illa bitirmem lazımAy canım hepsi bir günde olmadı mı olmuyor eretsi gün yorgunluktan bişey yapılmıyor sonrada yapanaca ev bir daha kirleniyor.
feyza hoşgeldin kuşummm paylaşım için teşekkürler
bu handanla benim dünür nere kaçtılar yine
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?