töbe töbe o nası söz kız ev işi bu bitermi fazla yorma kendini
Bitmiyor bacım bitmiyor bıktım ya artık sabhtan beri yaptığım işlere bir bak koltuklar çekilip atları silindi, yolluklar kaldırıldı silindi, bulaşık ve mutfak tezgahı parlatma, banyo ve tuvalet temizleme, kilim yıkama, toz alma, süpürme, birde temiilik malzemem tükenmişti öğlen arasında eşimle bir koşu markete gittim sonra tam yemek yiyip namaz kılacakken arkadaş geldi çat kapı yarım saatte o oturdukoptu belim ya adam hiç yardım etmiyor daha ütü var
Senin eşin nasıl oldu çıldırttı mı seni haftasonu:)
Kız didoş dellenme hemen benim bir sayfam var malum normal doğum oraya yazdımda geciktim şekerim meşgul bir bayanım ben
offfffffff bu işler bitmez
aman bacı sorma çıldırttı didemmmmm su getirirmisin didemmmmmmmmmmmm peçete verirmisin aşkım bunu yiyemiyorum dilimlermisin aşkım ekmek koparırmısın koparamıyorum bu yoğurdu sol elle yiyemedim yedirirmisin çayımı karıştırırmısın en sonda akşam banyo ve traş faslı offf ya
durmuş hakkını ödeyemem anam yapmazdı bu kadar diyo dedim o alçı çıkar sen 10 katını yapcan
aaaaaaaaa diyeydin yiter ya yiter ya bunu insaf senin kocada allahımmmm sana yardım etsin valla ha
offfffffff bu işler bitmez
aman bacı sorma çıldırttı didemmmmm su getirirmisin didemmmmmmmmmmmm peçete verirmisin aşkım bunu yiyemiyorum dilimlermisin aşkım ekmek koparırmısın koparamıyorum bu yoğurdu sol elle yiyemedim yedirirmisin çayımı karıştırırmısın en sonda akşam banyo ve traş faslı offf ya
durmuş hakkını ödeyemem anam yapmazdı bu kadar diyo dedim o alçı çıkar sen 10 katını yapcan
banyoda yaptım ama yapacağımı kabak lifinin sert tarafıyla bastıra bastıra yıkadım kıpkırmızı çıktı banyodan aşkım naptın diyo dedim temizlendin işte ohhh mis gibi olmuşsun
Feyza paylaşım güzelmiş canım sağolasın.
Ay canım Allah yardımcın olsun zor ya bende benimki hasta olunca banyosunu bile yaptırıyorum elimle içiriyorum çorbasını ama ben hasta olunca bir çorba bile pişiremiyor bana gidiyor hazır şeyler alıyor bende hasta olunca bol limonlu çorba içmek isterim hep bir öğrenemedi benim için hain dom dom ay birde niye hasta oluyorsun der güya beni düşünüyor üzülüyor
Abovv vay cadı vay adamı dövmüş resmen
hastayken imkanı yok bu kadar bakmam ama işte sağ kolu olunca böyle rezil oldum
benimkide bi bok beceremez amaaaaaaaaaaaa allah göstermesin hasta filan olursam yüze gelecem bunların hepsini
kızlarrrrrrrrrrrrr nere kaçtınız korkmayın kocamı yıkadığım gibi sizi yıkamam
didoşum afferin kız sana herşeyin hakkından geliyon
iyi ediyon walla
ay napımmmm ben öyle yıkarım işte hımmmmm misler gibi oldu
bide soruyo 2 şampuanı anladımda bu üçüncüyü niye döküyon kafama diyo niye 2 kez lifliyon diyo dedim ben senin gibi pismiyim iyice temizlen diye bide çamaşır suyu getir bari diyo
korkup kaçtınız sandımmmmm :86: :86: :86: :86: :86:
napıym bacı işte koca atsan atılmaz satsan satılmaazzz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?