Sitedeki yeniler ve hamile kalmayı bekleyenler,yeni hayatımıza beraber başlayalım -3-

töbe töbe o nası söz kız ev işi bu bitermi fazla yorma kendini

Bitmiyor bacım bitmiyor bıktım ya artık sabhtan beri yaptığım işlere bir bak koltuklar çekilip atları silindi, yolluklar kaldırıldı silindi, bulaşık ve mutfak tezgahı parlatma, banyo ve tuvalet temizleme, kilim yıkama, toz alma, süpürme, birde temiilik malzemem tükenmişti öğlen arasında eşimle bir koşu markete gittim sonra tam yemek yiyip namaz kılacakken arkadaş geldi çat kapı yarım saatte o oturdu koptu belim ya adam hiç yardım etmiyor daha ütü var

Senin eşin nasıl oldu çıldırttı mı seni haftasonu:)

Kız didoş dellenme hemen benim bir sayfam var malum normal doğum oraya yazdımda geciktim şekerim meşgul bir bayanım ben

offfffffff bu işler bitmez
aman bacı sorma çıldırttı didemmmmm su getirirmisin didemmmmmmmmmmmm peçete verirmisin aşkım bunu yiyemiyorum dilimlermisin aşkım ekmek koparırmısın koparamıyorum bu yoğurdu sol elle yiyemedim yedirirmisin çayımı karıştırırmısın en sonda akşam banyo ve traş faslı offf ya
durmuş hakkını ödeyemem anam yapmazdı bu kadar diyo dedim o alçı çıkar sen 10 katını yapcan

Feyza paylaşım güzelmiş canım sağolasın.

aaaaaaaaa diyeydin yiter ya yiter ya bunu insaf senin kocada allahımmmm sana yardım etsin valla ha

aaaaaaaaa diyeydin yiter ya yiter ya bunu insaf senin kocada allahımmmm sana yardım etsin valla ha

banyoda yaptım ama yapacağımı kabak lifinin sert tarafıyla bastıra bastıra yıkadım kıpkırmızı çıktı banyodan aşkım naptın diyo dedim temizlendin işte ohhh mis gibi olmuşsun

Ay canım Allah yardımcın olsun zor ya bende benimki hasta olunca banyosunu bile yaptırıyorum elimle içiriyorum çorbasını ama ben hasta olunca bir çorba bile pişiremiyor bana gidiyor hazır şeyler alıyor bende hasta olunca bol limonlu çorba içmek isterim hep bir öğrenemedi benim için hain dom dom ay birde niye hasta oluyorsun der güya beni düşünüyor üzülüyor

banyoda yaptım ama yapacağımı kabak lifinin sert tarafıyla bastıra bastıra yıkadım kıpkırmızı çıktı banyodan aşkım naptın diyo dedim temizlendin işte ohhh mis gibi olmuşsun

Abovv vay cadı vay adamı dövmüş resmen

hastayken imkanı yok bu kadar bakmam ama işte sağ kolu olunca böyle rezil oldum
benimkide bi bok beceremez amaaaaaaaaaaaa allah göstermesin hasta filan olursam yüze gelecem bunların hepsini

Kızlar bana biraz müsade gelicem ben.

Abovv vay cadı vay adamı dövmüş resmen

ay napımmmm ben öyle yıkarım işte hımmmmm misler gibi oldu
bide soruyo 2 şampuanı anladımda bu üçüncüyü niye döküyon kafama diyo niye 2 kez lifliyon diyo dedim ben senin gibi pismiyim iyice temizlen diye bide çamaşır suyu getir bari diyo

hastayken imkanı yok bu kadar bakmam ama işte sağ kolu olunca böyle rezil oldum
benimkide bi bok beceremez amaaaaaaaaaaaa allah göstermesin hasta filan olursam yüze gelecem bunların hepsini

Ay ben dayanam hasta olunca bakarım ama tabi o ban benim ona baktığım gibi bakmadığı için bende
yüzüne vurdum hep yazıklar olsun sen hasta olunca ben sana nasıl bakıyorum hakımı ödeyebilirmsin diye haklısn dedi ama işte bakamadıktan sonra ban neyleyim haklısın demesini kız benimki çok ateşlenir kaç kere ateşini düşürdüm bir kere inat etti girdi sıcak suyun altına etme adam yok anlamıyor anam bir çıktı kıpkırmızı artık elimi değdiremiyorum yanıyor hemen soktum ılık suya biraz toparlandı hastaneye gitti benide götürmedi yanında o zaman yeni evliyiz çalıştığı hasta
ne yakın ama aklım onda kaldı doktor demiş ateşi 39 u geçmiş iyiki gelmişsin diye oda demiş daha yülsekti eşim düşürdü ben sıcak banyo yaptım oda demiş iyi halt ettin olur mu diye benimki çocukken havale geçirmiş o yüzden çok ateşlenir.

Ay süpermiş kız bende bir kere kocamın başını yikiyordum o küvete eğdi başını ben yıkarken neymiş çok şampuan dolmuşüm su boynuna gitmiş denediğini bırakmadı bende sinirlendim kafasına sohbenin aparatını (o su alan aparatin ismini unuttum) kafasına atıp bıraktım ondan sonra kendi yıkar her seferinde de söylüyor böyle yaptın diye

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…