ay allah yardım etsin tatlım yaaa işin zor bde inatçı olmasalarAy ben dayanam hasta olunca bakarım ama tabi o ban benim ona baktığım gibi bakmadığı için bende
yüzüne vurdum hep yazıklar olsun sen hasta olunca ben sana nasıl bakıyorum hakımı ödeyebilirmsin diye haklısn dedi ama işte bakamadıktan sonra ban neyleyim haklısın demesini kız benimki çok ateşlenir kaç kere ateşini düşürdüm bir kere inat etti girdi sıcak suyun altına etme adam yok anlamıyor anam bir çıktı kıpkırmızı artık elimi değdiremiyorum yanıyor hemen soktum ılık suya biraz toparlandı hastaneye gitti benide götürmedi yanında o zaman yeni evliyiz çalıştığı hasta
ne yakın ama aklım onda kaldı doktor demiş ateşi 39 u geçmiş iyiki gelmişsin diye oda demiş daha yülsekti eşim düşürdü ben sıcak banyo yaptım oda demiş iyi halt ettin olur mu diyebenimki çocukken havale geçirmiş o yüzden çok ateşlenir.
gel yıkıym bacıııııııvalla varya benide öyle yıkkasan agzımı açmam ha ohhh misgibi işte daha ne isterim
ha haaaaaa sen bendende iyisin beeeeAy süpermiş kız bende bir kere kocamın başını yikiyordum o küvete eğdi başını ben yıkarken neymiş çok şampuan dolmuşüm su boynuna gitmiş denediğini bırakmadı bende sinirlendim kafasına sohbenin aparatını (o su alan aparatin ismini unuttum) kafasına atıp bıraktım ondan sonra kendi yıkar her seferinde de söylüyor böyle yaptın diye
yok kız kaçmadım işim vardı
neyse yawru kuşlarım ben kaçar artıkın
a.e.o.iyi akşamlarrr
ayyyyy kızlar şimdi çatlayacam wc ye gitmem lazım çeşmeler degişiyomuşşşşşş bugün wc ye çıkacagım tuttu ha normalde bi öğlen bide akşam çıkarken giderdim bugün inadına geliyo
ay napımmmm ben öyle yıkarım işte hımmmmm misler gibi oldu
bide soruyo 2 şampuanı anladımda bu üçüncüyü niye döküyon kafama diyo niye 2 kez lifliyon diyo dedim ben senin gibi pismiyim iyice temizlen diye bide çamaşır suyu getir bari diyo
kızlarrrrrrrrrrrrr nere kaçtınız korkmayın kocamı yıkadığım gibi sizi yıkamam
Ay süpermiş kız bende bir kere kocamın başını yikiyordum o küvete eğdi başını ben yıkarken neymiş çok şampuan dolmuşüm su boynuna gitmiş denediğini bırakmadı bende sinirlendim kafasına sohbenin aparatını (o su alan aparatin ismini unuttum) kafasına atıp bıraktım ondan sonra kendi yıkar her seferinde de söylüyor böyle yaptın diye
ayyyyy şükürrrrrrr hallettimmmm ya benim kalçam acııyo kemigim batıyo artık oturmaktan sanırım
inşallah bebektendir
kı dünür ondan olabilirmi duymadım dı ha
inşallah bebektendir
maşallah ne beceriklisinben bu arada ütü yapıyorumda kızlar.
bekleyelim tatlım inşallah hayırlı haberlerle gelirsininş. Ondandır bekleyip görecegiz bakalım şafakkkkkkk 8 bişey kalmadı
ben bu arada ütü yapıyorumda kızlar.
anamcaaan kız karılar sizden korkulur adamlarıı bi dövmemişsiniz:) benim herifi ben hiç yıkamadım:) ben hastalandığımda o beni yıkar:) benim görevim ben uyuyana kadar onu kaşımaktır:)
ayyyyy şükürrrrrrr hallettimmmm ya benim kalçam acııyo kemigim batıyo artık oturmaktan sanırım
inşallah bebektendir
kı dünür ondan olabilirmi duymadım dı ha
heves yaptırmak istemiyorum ama benim kalçam hala ağrıyo
inş. ondandır bekleyip görecegiz bakalım şafakkkkkkk 8 bişey kalmadı
kaşıyıcımısın sen
napalım anam herifin tek kolu yok yıkadık valla
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?