Sitedeki yeniler ve hamile kalmayı bekleyenler,yeni hayatımıza beraber başlayalım -3-

ay allah yardım etsin tatlım yaaa işin zor bde inatçı olmasalar
valla varya benide öyle yıkkasan agzımı açmam ha ohhh misgibi işte daha ne isterim
gel yıkıym bacııııııı

ha haaaaaa sen bendende iyisin beeee

ayyyyy kızlar şimdi çatlayacam wc ye gitmem lazım çeşmeler degişiyomuşşşşşş bugün wc ye çıkacagım tuttu ha normalde bi öğlen bide akşam çıkarken giderdim bugün inadına geliyo

ayyyyy kızlar şimdi çatlayacam wc ye gitmem lazım çeşmeler degişiyomuşşşşşş bugün wc ye çıkacagım tuttu ha normalde bi öğlen bide akşam çıkarken giderdim bugün inadına geliyo

şirkette sular kesikti bende aynı durumdaydım allahtan geldide rahatladım

kızlarrrrrrrrrrrrr nere kaçtınız korkmayın kocamı yıkadığım gibi sizi yıkamam

Ne güzel yapmışın ben öyle yapsam gözünden ateş çıkar benimkinin.

ayyyyy şükürrrrrrr hallettimmmm ya benim kalçam acııyo kemigim batıyo artık oturmaktan sanırım

ben bu arada ütü yapıyorumda kızlar.

Anamcaaan kız karılar sizden korkulur adamlarıı bi dövmemişsiniz:) Benim herifi ben hiç yıkamadım:) Ben hastalandığımda o beni yıkar:) Benim görevim ben uyuyana kadar onu kaşımaktır:)

anamcaaan kız karılar sizden korkulur adamlarıı bi dövmemişsiniz:) benim herifi ben hiç yıkamadım:) ben hastalandığımda o beni yıkar:) benim görevim ben uyuyana kadar onu kaşımaktır:)

kaşıyıcımısın sen
napalım anam herifin tek kolu yok yıkadık valla

ayyyyy şükürrrrrrr hallettimmmm ya benim kalçam acııyo kemigim batıyo artık oturmaktan sanırım

inşallah bebektendir

kı dünür ondan olabilirmi duymadım dı ha

heves yaptırmak istemiyorum ama benim kalçam hala ağrıyo

inş. ondandır bekleyip görecegiz bakalım şafakkkkkkk 8 bişey kalmadı

Afr karısı ben geberiyordum buralarda ağrı ağrı diye hatırlarsan kalçam kuyruk sokumum diye soktumunun sokumu hala ağrıyo hade bakalım bekliyozzzz:)

kaşıyıcımısın sen
napalım anam herifin tek kolu yok yıkadık valla

Heee benimki kendime kaşağı aldım seni dedi bi kez bende gene ben kaşağıyım o zaman sen ya eşeksin ya at deyince bişi diyemedi:) Alışkanlık oldu ama şimdi yalnız yatsam uyuyamam illa kaşıycam herifi:) Nasıl oldu seninki takip ediyom da Allah göstermesin sanırsın kolunu değil tüm vucut kemiklerini kırmış ne diyim bacım Allah yardımcın olsun:)

Ben öyle hamaratımdır

Afr inşaallah hamilesindir kız seninkide kaçamak olduya tutmuştur kaçamaklar tutyor nedense daha heyecanlı oluyorya ondan mı acep:86:

kızzzzzzz ziiiiiiiii kuyruk sokumunda yok sadece kalça kemiğim batıyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…