Ben öyle hamaratımdır
Afr inşaallah hamilesindir kız seninkide kaçamak olduya tutmuştur kaçamaklar tutyor nedense daha heyecanlı oluyorya ondan mı acep:86:
he yav sorma benim koca sadece kolunu kırmadı haşata çıktıheee benimki kendime kaşağı aldım seni dedi bi kez bende gene ben kaşağıyım o zaman sen ya eşeksin ya at deyince bişi diyemedi:) alışkanlık oldu ama şimdi yalnız yatsam uyuyamam illa kaşıycam herifi:) nasıl oldu seninki takip ediyom da allah göstermesin sanırsın kolunu değil tüm vucut kemiklerini kırmış ne diyim bacım allah yardımcın olsun:)
ben öyle hamaratımdır
Afr inşaallah hamilesindir kız seninkide kaçamak olduya tutmuştur kaçamaklar tutyor nedense daha heyecanlı oluyorya ondan mı acep:86:
kızzzzzzz ziiiiiiiii kuyruk sokumunda yok sadece kalça kemiğim batıyo
Kalça kemiki neresi bacım sonuçta ağrıyan yerlerin popo civarın dimi benimde öleydi hala ağrıyo ondan dedim:)
Kalça kemiki neresi bacım sonuçta ağrıyan yerlerin popo civarın dimi benimde öleydi hala ağrıyo ondan dedim:)
he kız popo kemiğim batıyo işte aman şimdiden belirti aramıyım ama dimi allahım hakkımda hayırlısını nasip etsin
kızlar ben çıkıyorum hadi a.e.o kızlarrrr öptüm herbirinizi
kızlar benim mesai gene bitti valla sizle nasıl çabuk geçiyo zaman kib. öpüldünüz hepiniz teker teker
kızlar ben çıkıyorum hadi a.e.o kızlarrrr öptüm herbirinizi
Kızlar ütümüde bitirdim ben artık çıkıyorum yarın görüşürüz inşaallah hoşçakalın.
eline sağlık tatlımmmmm
bende kaçıyorum hadiyn iyi akşamlar
nolmus yaa dünden beri kimse ugramamıs buralara...günaydın hanımlaar.nasılsınız bu sabahh..
günaydın kuşum nerelerdesin yaw özledim walla seni
günaydın bacılarımmm nabersinizz ben iyi sayılırım çoook yorgunum ne zaman dinlencemyaa.a akşam 90 kalem yaptık eşimle 1 de yattım işe geldim. Bide karnım şiş ağrıyo gaz ağrısı gibi şişkinlik batmalar var. Adet yaklaştıya ağrır artıkım. Cuma günü öğlen patron gidiyo akşama kadan sialerleyim tabi sizler burdaysanız.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?