Sitedeki yeniler ve hamile kalmayı bekleyenler,yeni hayatımıza beraber başlayalım -3-

günaydıın Güül.yorgunlugu sorma ya bende fenayım.dinlenemıyor ınsan..90 kalem yaptık ne demek ben anlamadım bişey mi kacırdım..

sumrucum sanada gunaydın canım..nasılsın bebıs nasıl..

günaydin canim. yaaa bende cok yorgunum. basim catliyo dünden beri. birde kaynanayla ugrastik bütün aksam. ooooo.... ya esim normal oluyo ama kadin napip edip onu cileden cikarmasini biliyo yaaa. sinir kadin nolcak. valla yetti artik ya. hem kafam agriyordu hem onun dirdiri catliyo simdi hala kafam ama sadece sol tarafi. uykusuzlukta var. güya erken yaticaktik. 12de anca yattik.

günaydin kizlarrrr
günaydın sumrucum

işler bende de aynı canım sene sonu diye geçen hafta bayağa koşturdum şimdi biraz rahatladım.
Canım hayrolsun bi dr sorsaydın veya görünseydin neden bu halsizlik başağrısı diye
aman hastalanma yaa

günaydıın Güül.yorgunlugu sorma ya bende fenayım.dinlenemıyor ınsan..90 kalem yaptık ne demek ben anlamadım bişey mi kacırdım..

gül ablalar aksamlari ek is olarak kalem menteliyorlarya onu diyo kiz.

biz iyiz teyzos. su uykum olmasa birde basim agrimasa süper olcaz. insallah gecer ya. valla isimde az oyalanamiyorum bile. cok sikici bi hafta olacak ya.

hadi sen hamişsin ondan yorgunsun tabi. bizim patron eve iş verdi gündüzleri eşim evde boş ondan parça başı kalem yapıyoz deri kaplıyoz kaleme. sipariş var onu yetiştiriyoz cnm. iyi para kazanıcaz inş.

sumrucum allah sabır versin böle dır dır hiç çekemem valla ben çokdan kavga etmiştim bile.
yarım ağrı sinirden olur cnm sakin ol takma kafaya

canim ben nette okudum bu 5.inci 6. inci aylarda bas agrisi normalmis. bana doktor cok agrirsa agri kesici alabilirsin dedi ama ben hic bi ilac kullanmak istemiyorum

bende ayın 10 undan sonra gıdıcem doktora bı sorıım dıodum..sureklı halsızlık basagrısı var dıye.hayır olsun bakalım..
Allah kolaylık versin Gülcüm yaa evde iş yapmak zor oluyor ya bılırım bız bazen iş harici proje alırdık eşimle insanda calısma hevesı kalmıyor valla.gunduz ıs aksam evde iş..ama parasını yemek cok tatlı oluyor.

ya kadin tuhaf aslinda ayn seyi diyor esimle ama farkli anlatiyor. kizdiriyo sonra ha iste bende öyle diyorumya oglum niye sinirleniyorsun hemen. kendisi öyle yapiyo esime sen neden olgunlasmiyorsun diyo. sacma kari ya. esimde tabi kiziyo ne demek falan filan diye. cekemem ben sizi böyle ya diyo. ne bu sürekli ben sizden azar mi isitcem falan diyo. bu kezde basliyo biz senin annen babaniz falan diye. ayyyy valla bu kari cekilmiyo. haftaya kaynatam birde ekiplere gidecekmis kahramanmarasa. ozaman yandik asil. esim der annem sikilmasin ara. zaten biz aramadasn o onbin kere cagri atar ariyalim diye. simdiden düsünmesi bile kabus gibi. haftasonu hep misafir geldi her gün. birde gec saatlerde gittiler uykumu hic alamadim. yorulmadim sandim ama bayaaa yorulmusum ya. misafir gelince kabul etmesenizya yorulursun diyo ama telefonda kendisi ömür yiyo

valla kendi isinden sonra ek is cok zor oluyo ya. bizde ben hamile kalmadan temizlik isine gidiyorduk aksamlari 2 saat. inanki cok zor oluyordu ya. is kolay ama iki saatini almasi birde aksam eve gel yemek yap yemekten sonra hemen oraya git. gelince dag gibi bulasik seni beklesin. onlari hallet kaynanayla konus. sagi solu birazcik toparla. küp yat. ertesi gün yine ayni

boş ver canımm ya huy değişmez öyle kabullenceniz onu artık sende takma kaFANA sinirlerini bozma.
kepeklim ivettt ilk parasını buay aldık avantadan geldi gibi oldu ama evde baya yoruluyoz cnm. napalım çalışmaya devamm
inşallah sende grip belirtisi deildir bunlar dikkat et kepeklim grip olcan gibi sanki.

kizzzzz abla senin bugün evlilik yildönümün mü????

Son düzenleme:
kızlar yaa bişe sorcam unutuyorum hep.gecen haftasonu gecmısı karıstırıken gordum ask sarhosu ferdaya doktor düşük tehlikesi mi demiş..oyle bıseyler yazıodu ama merak ettim.kactır karsılasamıyorum onunla.kanaması falan mı oldu acaba

kizzzzz abla senin bugün evlilik yildönümün mü????

anaaaaaaaaaaaaaaaaa bravo cnm sana ben kendim bile unuttuydum bak hatırladın.
ivetttttttttttttttttt biz bugün evlendiydik ama kocişim akşam evde yokki kutlayamıycaz.
yarın kutlarız artıkın.2007 de evlendiydik buay bugün kaç yılımız oluyo şincik

valla bnim haberim yok ama geldiginde senin icin bi sorarim canim. insallah yoktur öyle birsey

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…