Sitedeki yeniler ve hamile kalmayı bekleyenler,yeni hayatımıza beraber başlayalım -3-

3 yil olmussunuz abla masallah. Nice yillara abla. Allahim ömür boyu bi yastikta kocatsin insallah

anaa evlilik yıldönümün haa
rabbim uzun yıllar hayırlısıyla mutlu huzurlu bi evlilik nasip etsin kuşumm
ee sumru sen nerden biliyonn

3 yil olmussunuz abla masallah. Nice yillara abla. Allahim ömür boyu bi yastikta kocatsin insallah
aminnnnnnnnnn canımmmm darısı tüm evlilerin başına

anaa evlilik yıldönümün haa
rabbim uzun yıllar hayırlısıyla mutlu huzurlu bi evlilik nasip etsin kuşumm
ee sumru sen nerden biliyonn

ivet şekerim söleme sumru nerden bildiğiniiii merak etsin biraz.

ay çok kötüsün yaa belkim kepeklim gibi merak aşerdim çok ayıp size
tamam tamam yeterki aşerme sennnn ya çizelgem varya orda görünüyo yıldönümü.
Gülüüm nice mutlu senelereee..

saolun kıslarrrr teşekkürlerrr çokkkk hepimize mutlu seneler canlarımm hepiniz eşlerinizle mutlu yıllar geçirin inşallah:98:
buarada şafakk 7 hehegelicek bekliyorum kırmızı kartı.

sen bide bana gülüyon ha pis karı inşşşşş.görmezsin kırmızıyı

didem gecikmiş bugünn inşallah iyidir.
kepeklim senin göbüş belli oluyodur artık herhaldeeee işyerinde herkes biliyomu artık bacım

ne güsel beddua ediyon balımmmmmmm bol bol et böle.

sen beni sinir et bak nasıl ediyom beddua bu aralar tutuyo gülüm ona göre
geçen biri içimi yaktı resmen biliyom iyi bişey deil beddua ama çok kötüydüm bende ona allahından bul dedim şimdi duyuyorumda neler gelmiş başına

evet canım cok sukur herkes bılıyor artık ofisde haber cok hızlı yayılıyor :)) ama gobusde daha bısey yok hatta kızıyorlar bana ..kocaman kadınsın mınıcık bebe doguracaksın dıye.beş kılo aldım aslında ama karnım cıkmadı cok

anamm keşke benimki çıkmasaydı benimkide şimdiden kocaman yaa

abooooooooooooooooooooooooooooooooo amanhaaaaa böle güsel beddualar et bacım

iç karnın genişmiş cnmmm olsunnn daha iyi. benim 3 aylıkken baya büyükdü 4 aylıkken hamile pantalonu alcaktım niyetleniyodum. ama nasip deilmiş.
olsun bebiş sağlıklı olsunda göstermesede olur kendini.
ebrarım sana bakma cnm didemle ikiniz:86::86::86::86::86: habire yiyonuz. tombişlerrrrrr yokuşda yuvarlasak bidon gibi yuvarlancanız bacummmmmmm :86::86:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…