Sitedeki yeniler ve hamile kalmayı bekleyenler,yeni hayatımıza beraber başlayalım -3-

rabbim gör bu karıyı
kınayan kınamdan yaksın dermişim
Ay ne güzel konuştum öyle yaa
gıcık karı inşşşş. Senide böyle görcem ben :86::86::86::86::86:

tamam tamam sen beni sinir et ben sana böyle beddua ederim
Inş. çocuklardan kafanı kaşımaya vaktin olmazzzzzz:86::86::86::86::86:
böyle ol emiii

geçen kardeşimide kızdırdım 2 sıpayla uyuyamıyoz diyo kafayı yicez diyoo bende ohhhhhhhhhhhhhhhh delirin dedim hiç bi dakka oturmaya fırsatınız olmasın die kızdırdım. bi beddua etti allahımmmm sana çifter çifter versinde saçlarını yol yorgunlukdan bayıl inşallah diye. abbbooooooooooooo. onun çocukları sıpa diye severim. ben.

rabbim gör bu karıyı
kınayan kınamdan yaksın dermişim
Ay ne güzel konuştum öyle yaa
gıcık karı inşşşş. Senide böyle görcem ben :86::86::86::86::86:

afyon kınasımı olsun bacımm nereme yakimmm. sanada yakimmi sen şimdi koca göbüşden göremessin ben yakıverim sanada
ay bugün formumdayım patron gelmese yada gitse biyerlere uğraşsam akşama kadannn senle rabbim duy sesimiii yalnız kalayımm şu tombiş hamişi sinir edeyimmmmm. amin diyin

gıcık karıı kınayı neren müsaitse orana yak canımm
oh ablanın ağzına sağlık ne güzel demiş öyle
benim gibi göbişli olda görim senii

gıcık karıı kınayı neren müsaitse orana yak canımm
oh ablanın ağzına sağlık ne güzel demiş öyle
benim gibi göbişli olda görim senii

ay kizlar benimde göbüsüm böyle kilo almis gibi cikti sadece yani bellide simdi bilmeyen kilo aldim sanar heralde. öyle asiri bi göbüsüm yok. masallah bebegimin gelisimi normal ama benim göbüs minik. saglikli olsunda. ama yavas yavas büyüdügünü hissediyorum cünki artik Böyle cildim gerilmeye basladi. Fark ediyorum artik.

canım dün öğlen burda ıspanak ve makarna vardı
akşamda evde pırasa pilav börek yaptım ama bunlar hep yediğim şeyler
ama öğlen yediğim ıspanaktan süphelendim
aslında tatlım şu hamileliğin boyunca iş yerinde pişen ıspanak vb gibi çok iyi yıkanması gereken sebzeleri yemesen

günaydın kızlarrrrrrrr geçmişi okumadan geldim varmı bi haber
bravo dünürüm kendini aşmışın geçmişi okumadan bişey yok zati geçmişte karıların hiçbiride yok nasılsın

bravo dünürüm kendini aşmışın geçmişi okumadan bişey yok zati geçmişte karıların hiçbiride yok nasılsın[/QUOTE]

ivetttttt aştım kendimi aman okuyon bakıyon bişey yok bu arada sohbeti kaçırıyon sonra valla ben iyiyim sen nasılsın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…