bravo dünürüm kendini aşmışın geçmişi okumadan bişey yok zati geçmişte karıların hiçbiride yok nasılsın
enterit ne ola kii...anam bura doktor dolmus..bizim haberimiz yok..
didoş afr hosgeldiniz nabersinizz..
günaydın hanımlar kahvaltı yapıp geliyorum
hosbulduk didoş..
napıosun nasılsın.sen iice işleri devrettin sanırsaam.ohh masallah ne guzel.
bende devretsemde az rahatlasam keske.
hadi geçmiş olsun kuşum yatta dinlen iyiceEnterit ishalin kibarcası kepeklim
Kızlar ben çıkıyorum izin aldım eve gidiyorum görüşürüzz
günaydın hanımlarrrrrrrrr nasılsınız,kahvaltmı yaptımda geldim bilin bakalım ne yiyorum kahvaltım süperdir,kraker ve leblebi nasıl ama
günaydın tatlımmmm
kızlar kayıp bende nisan annelerinde takılıyorum
kahvaltında süpermiş valla ne diym bacım
hayırdır nerdeler,sorma be bacım napalım işte şimdilik bunlarla idare ediyorum,dün annem geldi memleketten ablamın yanına doğum yaptıda ablam,gittim onu yıkadım nedense ilk yıkama benim elimden geçiyo ailenin bebişleri ebemi oldum ne,lahana dolması canım çekiyodu günlerdir mısır yarmalı karadeniz usulü yani,onu sarıp getirmiş annem pişirdik yedik amaaaaaaaaaaaaaaa sonunu ne sen sor nede ben diyim bacım ahh ah.
hayırdır nerdeler,sorma be bacım napalım işte şimdilik bunlarla idare ediyorum,dün annem geldi memleketten ablamın yanına doğum yaptıda ablam,gittim onu yıkadım nedense ilk yıkama benim elimden geçiyo ailenin bebişleri ebemi oldum ne,lahana dolması canım çekiyodu günlerdir mısır yarmalı karadeniz usulü yani,onu sarıp getirmiş annem pişirdik yedik amaaaaaaaaaaaaaaa sonunu ne sen sor nede ben diyim bacım ahh ah.
günaydınnn kıslarrr bakın ne eklicem
günaydınnnn
ay annesi neler almışsın sen böyle güle güle kullansın kuzummmmm çok güzeller
Günaydın hanımlar biz geldik.
hoşgeldin canımmmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?