Sitedeki yeniler ve hamile kalmayı bekleyenler,yeni hayatımıza beraber başlayalım -3-

piere cardinden canım 180e 70-110 boyu 60-110 çok dar geldi bana

Bilgisayarım kapandı yine canım çok pahalıymış ya ben böyle bebek çantası pek sevmiyorum ama seninki hoşmuş eşimde diyor ne o öyle oyuncak gibi renkli renkli biz büyük çanta alalım normallerden diyor bakıcaz artık.

Hoşbuldum didem

Kızlar bende karyola takımları oluyorya dantelli benimki boyamalı onları yıkadım çarşaflarıyla ben kullanmıycaktım doğum için nevresim alıcam yatağıma ama düşündüm içeriyede böyle yatak yapmaya karar verdim kaynatam kalmayı düşünüyorsa rahat edemez nasıl fikir içeriki yatağada o takımları seriyim bari dedim o kadar emek veriliyor bir kere olsun kullanıyım şimdi ütüler bohçalar kaldırırım içinede deterjan kesesi koyarım mis gibi kokar.

olabilerr tatlımmmmm
içeride yatak yapacaksan onu ser ben yeni bi nevresim alıcam kendime o kadar

olabilerr tatlımmmmm
içeride yatak yapacaksan onu ser ben yeni bi nevresim alıcam kendime o kadar

Nevresimde alıcamda zaten bahane oldu doğum oturma odasını düşünmeye başlamıştım dünde arkadaş geldi akıllı niye gidip odanda yatıyorsun ser buraya yatağını kaynatanda rahat edemez nerde durursa dursun ondan sonra dedi:86: aklıma soktu ya malum istemiyorum kalmasını sabah kaynanam tuzsuzu aradı ya zaten eşim hep geç kalır kapıdan çıkacak arıyor çıkış saatini bilmiyor sanki söylendim bende niye bu saatte arıyorlar diye oğlunun beleşi varmışda aramaz yoksa hasbam eşimde ayakkabıyı giyerken bana verdi teli sabah sabah sesini duydum ya isteksiz konuştum kadına işe gidiyor kapıdan geçriyorum diyorum hala konuşuyor ya:84:

aman benimki kalmaz zaten evde ona kalacak yer kalmıyo annem ananem halam geliyo doğuma antepten nasıl üzüldüm kayınvalide kalamayacak diye anlatamam

aman benimki kalmaz zaten evde ona kalacak yer kalmıyo annem ananem halam geliyo doğuma antepten nasıl üzüldüm kayınvalide kalamayacak diye anlatamam

Ay ne güzel ama seninki niye kalsın zaten aynı şehirdesiniz bizimkiler sivastan geliyor malum ya sinir oluyorum hiç konuşmadık biliyormusun kaynanamgille gelme işini benim adamda söylemiyor bişey ya akıl var mantık var benim annem evdeyken kaynatımın kalması uygun olur mu hiç sen söyle onun karısı varken benim babam kalsa delirir o günler gelisnde hayırlsıyla akıllarından geçiyorsa öyle bişey diycem açık açık napıyım zaten geçen eşim sinir etti sivasta özel hastane var bir tane kendide çalışmıştı orda doğum ücretini sordu oranın ablam orda yapıcakta söyledim iyi çok d ğilmiş yatak oda parasınıda ayarlarız dedi neyi dedim sivasa taşınıyormuşuz ya dedim sen anlamıyormsun çalışmıyormu kafan ben gitmem sivasa yok ya deli olucam bir insan hamile karısını böyle tüketirmi anası babası torun sevecek diye ben cinnet geçiricem onlarla aynı şehirde nasıl yaşarım ben üç senedir bunun kavgası var ama kendi babamada dedim babamda istemiyor hiç gitmemizi ben kaynatama diycem baba ben sivasa yerleşmekeistemiyorum siz konuşuyorsunuz bana soran yok istemiyorum diycem dedim babamda söyle dedi.

slm kıslar nasılsınız keyifler iyi maşallah Allah bozmasın...ben pek iyi değilim bu sabah regl oldum feci sancım var yatmaktan sıkıldım bi bakim sizede haber verim dedim...yine başka bahara kaldı ne yapalım kısmet...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…