Hoşbuldum canım pek güzeller bend eyeşil alıcam beşiği çantayı ne kadara aldın nerden aldın?
sanada tünaydın napıon canımkızlar tünaydııın işte ben ne var ne yok bakayımmmmmmmmmmmmmmm
sanada tünaydın napıon canım
piere cardinden canım 180e 70-110 boyu 60-110 çok dar geldi bana
günaydınnn kıslarrr bakın ne eklicem
slm kızlar ben yine geldimmm ama evdeyimm ay ne hoş evde olmak
Hoşbuldum didem
Kızlar bende karyola takımları oluyorya dantelli benimki boyamalı onları yıkadım çarşaflarıyla ben kullanmıycaktım doğum için nevresim alıcam yatağıma ama düşündüm içeriyede böyle yatak yapmaya karar verdim kaynatam kalmayı düşünüyorsa rahat edemez nasıl fikir içeriki yatağada o takımları seriyim bari dedim o kadar emek veriliyor bir kere olsun kullanıyım şimdi ütüler bohçalar kaldırırım içinede deterjan kesesi koyarım mis gibi kokar.
hoşbuldu didoşum kız walla çok güzel evde olmak
olabilerr tatlımmmmm
içeride yatak yapacaksan onu ser ben yeni bi nevresim alıcam kendime o kadar
Nevresimde alıcamda zaten bahane oldu doğumoturma odasını düşünmeye başlamıştım dünde arkadaş geldi akıllı niye gidip odanda yatıyorsun ser buraya yatağını kaynatanda rahat edemez nerde durursa dursun ondan sonra dedi:86: aklıma soktu ya malum istemiyorum kalmasını sabah kaynanam tuzsuzu aradı ya zaten eşim hep geç kalır kapıdan çıkacak arıyor çıkış saatini bilmiyor sanki söylendim bende niye bu saatte arıyorlar diye oğlunun beleşi varmışda aramaz yoksa hasbam eşimde ayakkabıyı giyerken bana verdi teli sabah sabah sesini duydum ya isteksiz konuştum kadına işe gidiyor kapıdan geçriyorum diyorum hala konuşuyor ya:84:
aman benimki kalmaz zaten evde ona kalacak yer kalmıyo annem ananem halam geliyo doğuma antepten nasıl üzüldüm kayınvalide kalamayacak diye anlatamam
didoşum çok üzülmüşsün çok belli tatlımm
aman benimki kalmaz zaten evde ona kalacak yer kalmıyo annem ananem halam geliyo doğuma antepten nasıl üzüldüm kayınvalide kalamayacak diye anlatamam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?