ay ne güzel ama seninki niye kalsın zaten aynı şehirdesiniz bizimkiler sivastan geliyor malum ya sinir oluyorum hiç konuşmadık biliyormusun kaynanamgille gelme işini benim adamda söylemiyor bişey ya akıl var mantık var benim annem evdeyken kaynatımın kalması uygun olur mu hiç sen söyle onun karısı varken benim babam kalsa delirir o günler gelisnde hayırlsıyla akıllarından geçiyorsa öyle bişey diycem açık açık napıyım zaten geçen eşim sinir etti sivasta özel hastane var bir tane kendide çalışmıştı orda doğum ücretini sordu oranın ablam orda yapıcakta söyledim iyi çok d ğilmiş yatak oda parasınıda ayarlarız dedi neyi dedim sivasa taşınıyormuşuz ya dedim sen anlamıyormsun çalışmıyormu kafan ben gitmem sivasa yok ya deli olucam bir insan hamile karısını böyle tüketirmi anası babası torun sevecek diye ben cinnet geçiricem onlarla aynı şehirde nasıl yaşarım ben üç senedir bunun kavgası var ama kendi babamada dedim babamda istemiyor hiç gitmemizi ben kaynatama diycem baba ben sivasa yerleşmekeistemiyorum siz konuşuyorsunuz bana soran yok istemiyorum diycem dedim babamda söyle dedi.
eflalcim allah yardımcın olsun tabi benimde
ben kayınvalidemlerle aynı apartmandayım
kurulu düzeni bırakıp nere taşınıyomuşunuz ya ne saçmalıktır bu böyle
Ay canım ya çok zor eğer biz buraya gelmeseydik bende aynı apartmanda olacaktım kesin ayrılırdık biz Rabbim yüzüme baktı ama adam anlamıyor anlamıyorrrrrrrrrrrrrrrrrr
allah hepimizin yardımcısı olsun bende kaynanam la mecburiyetten bu yaz itibariyle bi ev tutacagızz ALLAHIM inş. bi sorun çıkmaz ama eşim saolsun asla bana laf söyletmez bebişim falan olursa o bakar ama tabiki benim istedigim şekilde ben derim öyle yapma bunu yapma açık açık söylerim bana ne ben sinir olcam söylerim herkes sinir olur dimi ama ya
ayyyyyyyyyyy beni sinir bastı valla yaaaaaaaaa bu neOff didem üç yıldır ben ne çekiyorum bu konuda adam gönülsüz geldi buraya kendi yazdı tercihine yazmasaydı gidecem de gidecem diye diye ömrümü yedi babasıda yandaşı zaten süt çocuğu gibi benimki kız üç senedir gurbetteyim kimsemiz yok bir kere gıkımı çıkarmadımki adam ses etmesin alışsın diye benim sayemde alıştı bıktım artık ya be adam üç senede Allah nasip etmedi hep bir engel çıktı anla artık demek ki hayırlı değil banada hep diyor dua et sivasa gidelim diye asla etmem diyorum ben hayırlısını istedim hep Allah da nasip etti huzurum nerde olcaksa orda yaşayalım diye dua ediyorum ben hep dedim ama yok bu sefer kaynatam bir daha buraya yaklşsanız derse ben yerimden memnunum yaklaşmak istemiyorumki diycem hep hayırlısı olsun diye cevap veriyordum adama ama yeter artık bunlara konuşmadıkça anlamıyorlar.Kaynanam bile istemiyordu gelmemi kocasının huyunu bildiği için şimdi gelseniz deyip duruyor istemediğimi bile bile.
allah hepimizin yardımcısı olsun bende kaynanam la mecburiyetten bu yaz itibariyle bi ev tutacagızz ALLAHIM inş. bi sorun çıkmaz ama eşim saolsun asla bana laf söyletmez bebişim falan olursa o bakar ama tabiki benim istedigim şekilde ben derim öyle yapma bunu yapma açık açık söylerim bana ne ben sinir olcam söylerim herkes sinir olur dimi ama ya
allah yardımcınız olsun kızlar valla başka bişey diyemiyom
Ay canım ya çok zor eğer biz buraya gelmeseydik bende aynı apartmanda olacaktım kesin ayrılırdık biz Rabbim yüzüme baktı ama adam anlamıyor anlamıyorrrrrrrrrrrrrrrrrr
canım ya ALLAH hakkınız da hayırlısı ne ise onu size nasip etsin
Canım ya bence hiç kalkışma böyle bişeye zor oluyor ben hep diyorum ben asla yaşamam diye eşime kaynanamgil de biliyorlar güvenmesinler boşuna.
ayyyyyyyyyyy beni sinir bastı valla yaaaaaaaaa bu ne
Off didem üç yıldır ben ne çekiyorum bu konuda adam gönülsüz geldi buraya kendi yazdı tercihine yazmasaydı gidecem de gidecem diye diye ömrümü yedi babasıda yandaşı zaten süt çocuğu gibi benimki kız üç senedir gurbetteyim kimsemiz yok bir kere gıkımı çıkarmadımki adam ses etmesin alışsın diye benim sayemde alıştı bıktım artık ya be adam üç senede Allah nasip etmedi hep bir engel çıktı anla artık demek ki hayırlı değil banada hep diyor dua et sivasa gidelim diye asla etmem diyorum ben hayırlısını istedim hep Allah da nasip etti huzurum nerde olcaksa orda yaşayalım diye dua ediyorum ben hep dedim ama yok bu sefer kaynatam bir daha buraya yaklşsanız derse ben yerimden memnunum yaklaşmak istemiyorumki diycem hep hayırlısı olsun diye cevap veriyordum adama ama yeter artık bunlara konuşmadıkça anlamıyorlar.Kaynanam bile istemiyordu gelmemi kocasının huyunu bildiği için şimdi gelseniz deyip duruyor istemediğimi bile bile.
canım dedigim bigi mecburum kaynanam eşimden kalan maaşı alıyo ve aldıgı para 550 lira ve 300 lira kira ver,iyo geriye kalan parayla mümkün degil geçinemez o durumda iken nasıl ben rahat yaşayabilirim ki sonuçta oda anne benim gönlüm razı gelmez düşünse kalan para 250 lira eliktrik su doğalgaz pazar market derken hangini yetirsin bende ona ekstra para verebilecek durumda degilim ki anlıyacan başka çözüm yok şimdi huzur evine gidip yerleşecem diyo nasıl yollayabilirim sen olsan naparsın ki.........
canım dedigim bigi mecburum kaynanam eşimden kalan maaşı alıyo ve aldıgı para 550 lira ve 300 lira kira ver,iyo geriye kalan parayla mümkün degil geçinemez o durumda iken nasıl ben rahat yaşayabilirim ki sonuçta oda anne benim gönlüm razı gelmez düşünse kalan para 250 lira eliktrik su doğalgaz pazar market derken hangini yetirsin bende ona ekstra para verebilecek durumda degilim ki anlıyacan başka çözüm yok şimdi huzur evine gidip yerleşecem diyo nasıl yollayabilirim sen olsan naparsın ki.........
Ben napıyım ya tam üç senedir durum böyle değişiklik yok benimki tayin isteyemiyor 4/b li becayiş yapabilir yani yer değiştirme kendiyle aynı ünvanda birini bulacakda işte ya ne bileyim kız sürekli diken üstündeyim en son artık dedim gidersen tek gidersin ben yanında olmıycam çünkü babamın evine gidicem dedim annemede söyledim bunu bir daha öyle deme diyor niye demiycem dedim her kavgada oyuncak gibi boşanırız diyen o ben bir kere demişim çok mu artık gerçekten umrumda değil iş o noktaya gelirsede hiçbirini sallamıycam gidip orda her geçen gün kavgalarla tükenmektense böylesi daha iyi.
canim kaynanan tekse bence yaniniza almaniz en iyisi olacaktir. bugünün yarinida var canim iki gün sonra bizde yaslanicaz inanki senin yaptigin iyilik birgün sana geri döner. bence iyi düsünüyorsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?