aman böyle kaynanna, kaynata pek kötü be benimkilerinde kalir yani yok valla ama iyi esim bana kalmadan cogu zaman susturuyor onlari. cünki oda anladi birbirimizden baska kimsemiz yok. benim annem babam burda ayni sehirde ama yinede herkes kendi evinde. ama erkek tarafi öyle olmuyo. zaten ayni sehirde olunca iki gün sonra basliyorlar ev yapalim hepimiz alt üst oturalim falan filan diye. esim meela simdi diyoki kardesine sen orda oku polis falan ol bende geleyim der türkiyeye diyo. sanki kardesi polis olsada abisine bakacakti bize bakacakti hic evlenmiycek sanki elin kizida benim gibi susup aferin kocacim diyecek sanki. hic akil mantik yok iste bazi insanlarda. Allahim sabir versin canim sana
selammmmlarrrrrrrr nabersinizzzzz kızzzz ebrar hemencikde beni şikayetmi ettin didoşaaa. şükret patron vaktinde geldi yoksa hızımı alamamıştım. Amaaa duam kabul olduGitti şimdi bikaç saat yok. Senleyim sizlerleyim.
Eee kimler var kimler yok.
Yaa benim karnım ağrıyo adet olcak gibi daha 8 gün var ama adet ağrım başladıya. Erkenmi olcam acaba
valla tatlım bizimde şu doğumdan sonra benim çalışmam olayı sorun oldu ben çalışmam dedim o geçinebilirmiyiz dedi dedim o zaman kuzu kuzu döneriz antebe annemlerin dairelerinden birine geçer otururuz kiramız filan olmaz dedim valla hiç gözümde değil bende çeker gidrrim
Amin canım sabırlıyım zaten Allah kocalarımıza akıl versin ıslah etsin onları, bizi sivasta olsak aynı apartmada iki boş daire var birinde de kaynanamgil düşün orda oturacaktık bir arar sivası kabul eder gibi oldum ama eşime dedim kesinlikl aynı apartmanda oturmamaaynı mahallede bile oturmam önce diretti falan sonra razı oldu anasıgilede dedi kardeşlerimin işi yok benim maaşım iyi onlar otursun dairelerde dedi ama ben vazgeçtim çünkü her bayramda sivasa gidince adamın huyu değişiyor kendinede dedim sen hakkını kaybettin ben sana güvenip gitmem asla.
selammmmlarrrrrrrr nabersinizzzzz kızzzz ebrar hemencikde beni şikayetmi ettin didoşaaa. şükret patron vaktinde geldi yoksa hızımı alamamıştım. amaaa duam kabul oldugitti şimdi bikaç saat yok. senleyim sizlerleyim.
eee kimler var kimler yok.
yaa benim karnım ağrıyo adet olcak gibi daha 8 gün var ama adet ağrım başladıya. erkenmi olcam acaba
ay seninkide bir hoş herkesin kocası istemez karısının çalışmasını seninki istiyor mecbur geçindirecek yoksa dediğin gibi gidersiniz oh ne güzel olur kız annengille aynı şehirde olursun kaynanangil başka şehirde:86: En iyisini yapıyorsun çocuğunu kendin büyüt gerekirse okula başlayınca girersin işe ama en verimli dönemleride yanında olursun çocuğunun.
Ay gül hoşgeldin hemen benim içinde dua et kız şu kadının kocasını kaynatasını eşinin ailesini ıslah et de kocası karısının sözünden çıkmasın de huzuru daim olsun de nolurrrrrrr:86:
Ay seninkide bir hoş herkesin kocası istemez karısının çalışmasını seninki istiyor mecbur geçindirecek yoksa dediğin gibi gidersiniz oh ne güzel olur kız annengille aynı şehirde olursun kaynanangil başka şehirde:86: en iyisini yapıyorsun çocuğunu kendin büyüt gerekirse okula başlayınca girersin işe ama en verimli dönemleride yanında olursun çocuğunun.
canim iyide ama öyle seylerden dolayida bosanmayi aklina getirme. bak cocugunuz olacak. inatla ayriliktan baska yere varamazsiniz. ikna etmeye bak. baktin ikna edemedin. tasinin bak gör huzursuz olunca nasil anlayaip geri baska yere kendisi tasinmak isteyecek. bütün herseyide onun üstüne yik kalksin hadi altindan. ama o inatla gidicem diyo diye babanin evinde gitmek olmazki canim yaa
hoşbuldum kara böcükkk naber sen bana karı deeee bakalım sabah merak ettiydim seni etmicem işte bundan sonaaahoşgeldin gül karısııııııııııııııı
hoşbuldum cnmmm nasıl olim yaaa karnım ağrıyoo adet ağrısı gibi. sen nassınnngüllllll ablaaaaa hoş celdünnnnnnnnnn nassınnnnnnn
aminnnnnn canım allah razı olsunn hepimizin yuvasını rabbim bozmasın nasılsın iyimisin bebiş nasıl cnmgüllllllcüüüm evlilik yıldönümünüz kutlu olsun tatlım daha nice güzel senelre birömür beraber yaşlanmanız dileğiyle rabbim hiç ayırmasın
cnmmm allahım eşini ıslah etsin süt dökmüş kedi gibi olsun inşallahhhhhhh aminnnnAy gül hoşgeldin hemen benim içinde dua et kız şu kadının kocasını kaynatasını eşinin ailesini ıslah et de kocası karısının sözünden çıkmasın de huzuru daim olsun de nolurrrrrrr:86:
saoooool canımmm 3 yılı devirdik bugün ama koca evde yok yarın kutlarız.o zaman hep beraber sana aminnnnnnnnnnnnnnnnn diyoruz canım
gülllll abla evlilik yıldönümünüz kutlı olsun nice eşin sen ve beklenen bebişinle uzun yıllar mutluluklarrrr
gül inş olmazsın ya bekle bi dur.
didoş hamileyiz die kocalar gözümüze batıoo.
birde bana uzak olsun onun ailesi yoksa burnumdan getiriolar anlatmaya bile gerek yok ben burda çok rahatım hepte uzakta olalım inşşş
kıslar ben kaçıom herkesi öpüom arada yakaladıklarıma yazdım diğerleri kusura bakmasınnn öptüm bebişleri ve sizleri hepinisi seviorummmm
Canım üç yıldır ikna etmeye çalışıyorum anlamıyorki sorun yaşayıp kötü olduktan sonra anlasa ne ben onu daha istermiyim hem memleketine giden adam daha dönermi hiç bu zihniyette biri üç sene ısıtıp soğutup önüme bu meseleyi getiiryor bu tepkiyi vermekde geç bile kaldım ben.
Oyyyy gülüm beni merak mı etmişşşşşş
kız her sabah geç geliyom işe sorma
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?