Sitedeki yeniler ve hamile kalmayı bekleyenler,yeni hayatımıza beraber başlayalım -3-

Amin canım sabırlıyım zaten Allah kocalarımıza akıl versin ıslah etsin onları, bizi sivasta olsak aynı apartmada iki boş daire var birinde de kaynanamgil düşün orda oturacaktık bir arar sivası kabul eder gibi oldum ama eşime dedim kesinlikl aynı apartmanda oturmamaaynı mahallede bile oturmam önce diretti falan sonra razı oldu anasıgilede dedi kardeşlerimin işi yok benim maaşım iyi onlar otursun dairelerde dedi ama ben vazgeçtim çünkü her bayramda sivasa gidince adamın huyu değişiyor kendinede dedim sen hakkını kaybettin ben sana güvenip gitmem asla.

selam kızlar nasılsınız.
ya ovulasyon testi deneyipte aynı ay hamile kalanınız varmı birde regline 1,2 gün kala hamilelik belirtileri yaşamayıp hamile kalanınız varmı biraz benide bilgilendirirmisinizz lütfennn

hoşgeldin gül karısııııııııııııııı

Ay seninkide bir hoş herkesin kocası istemez karısının çalışmasını seninki istiyor mecbur geçindirecek yoksa dediğin gibi gidersiniz oh ne güzel olur kız annengille aynı şehirde olursun kaynanangil başka şehirde:86: en iyisini yapıyorsun çocuğunu kendin büyüt gerekirse okula başlayınca girersin işe ama en verimli dönemleride yanında olursun çocuğunun.

canim iyide ama öyle seylerden dolayida bosanmayi aklina getirme. bak cocugunuz olacak. inatla ayriliktan baska yere varamazsiniz. ikna etmeye bak. baktin ikna edemedin. tasinin bak gör huzursuz olunca nasil anlayaip geri baska yere kendisi tasinmak isteyecek. bütün herseyide onun üstüne yik kalksin hadi altindan. ama o inatla gidicem diyo diye babanin evinde gitmek olmazki canim yaa

güllllllcüüüm evlilik yıldönümünüz kutlu olsun tatlım daha nice güzel senelre birömür beraber yaşlanmanız dileğiyle rabbim hiç ayırmasın

kıslar kusura bakmayın cvp veremedim yorgan nevresimiyle uğraşıodum da
ebrar tşk ederim
evhan bende aynı gece çok çişim gelio
eflal 180 olan beşik kıs çanta 80 bebek çantaları çok farkklı artık bizm çantalara benzio unutma beişk alırken 2 boy var 70-110 birde 60-110 fiyat farkı pek yok aralarında ama küçğk olan çok dar internette genelde boyu yazmıo bide görerek almak lazımmış onu anladım internetten baktığım bazı modellerin çok basit ve kullanışssız olduğunu ve şikayet çok olduğunu gördüm asma katı kopuomuş filan

Ay gül hoşgeldin hemen benim içinde dua et kız şu kadının kocasını kaynatasını eşinin ailesini ıslah et de kocası karısının sözünden çıkmasın de huzuru daim olsun de nolurrrrrrr:86:

aynennnnnnnnnnn yani dönelim antebe kira derdi yok babamların yanına girer çalışır koca ohhh anamın karşı apartmanındaki daireyede geçer otururum ohhhhhhhhhh

Ay gül hoşgeldin hemen benim içinde dua et kız şu kadının kocasını kaynatasını eşinin ailesini ıslah et de kocası karısının sözünden çıkmasın de huzuru daim olsun de nolurrrrrrr:86:

o zaman hep beraber sana aminnnnnnnnnnnnnnnnn diyoruz canım

gülllll abla evlilik yıldönümünüz kutlı olsun nice eşin sen ve beklenen bebişinle uzun yıllar mutluluklarrrr

gül inş olmazsın ya bekle bi dur.
didoş hamileyiz die kocalar gözümüze batıoo.
birde bana uzak olsun onun ailesi yoksa burnumdan getiriolar anlatmaya bile gerek yok ben burda çok rahatım hepte uzakta olalım inşşş
kıslar ben kaçıom herkesi öpüom arada yakaladıklarıma yazdım diğerleri kusura bakmasınnn öptüm bebişleri ve sizleri hepinisi seviorummmm

benimkide calismami istiyor. o iyi bir is bulursa calismam ama eger simdiki gibi part time calisirsa mecbur caliscam bende. anneme birakirim o bakar. ama beyefendi diyoki sen ise baslayinca cocugu annemgile türkiyeye göndeririz diyo. dedim yaaaaaa sen öyle san. ben bebegimin yürüdügünü konustugunu görmicem annen mi görecek dedim. hem cocuk türkiyeye goidince zaten anasi isi birakmak zorunda kalacak. dedim en iyisi ozaman o buraya gelsin burda baksin niye benim cocugum anasindan babasindan uzak duracak. en tatli zamaninda bize en cok ihtiyaci olacagi zamanda. anlamiyorum ya insan nasil 1 yasinda kendi cocugunu anasigile yollama fikrini aklindan gecirebilir ya. sacmaliyo resmen. sonra benim cocugumu ben el gibi senede bir göreyim. cocugum almancada ögrenmesin krese gidecegi zamanda yazik mal mal kalsin cocuklarin icinde. sacma iste erkekler ya. senin annengilede göndermem hep diyo. simdilik he tmm diyorum ama valla pasa pasa göndercek ben calisirsam yada kendisi baksin

Canım üç yıldır ikna etmeye çalışıyorum anlamıyorki sorun yaşayıp kötü olduktan sonra anlasa ne ben onu daha istermiyim hem memleketine giden adam daha dönermi hiç bu zihniyette biri üç sene ısıtıp soğutup önüme bu meseleyi getiiryor bu tepkiyi vermekde geç bile kaldım ben.

hoşgeldin gül karısııııııııııııııı
hoşbuldum kara böcükkk naber sen bana karı deeee bakalım sabah merak ettiydim seni etmicem işte bundan sonaaa
güllllll ablaaaaa hoş celdünnnnnnnnnn nassınnnnnnn
hoşbuldum cnmmm nasıl olim yaaa karnım ağrıyoo adet ağrısı gibi. sen nassınnn

güllllllcüüüm evlilik yıldönümünüz kutlu olsun tatlım daha nice güzel senelre birömür beraber yaşlanmanız dileğiyle rabbim hiç ayırmasın
aminnnnnn canım allah razı olsunn hepimizin yuvasını rabbim bozmasın nasılsın iyimisin bebiş nasıl cnm

cnmmm allahım eşini ıslah etsin süt dökmüş kedi gibi olsun inşallahhhhhhh aminnnn

o zaman hep beraber sana aminnnnnnnnnnnnnnnnn diyoruz canım

gülllll abla evlilik yıldönümünüz kutlı olsun nice eşin sen ve beklenen bebişinle uzun yıllar mutluluklarrrr
saoooool canımmm 3 yılı devirdik bugün ama koca evde yok yarın kutlarız.

naber canımmmm inşallah ağrıların sonu kırmızı kart olmaz. naber iyimisin

sumru valla senin kocada bebiş doğsun varya ondan uzuk durmaya dayanamaz ne o öyle bebiş türkiyede siz orda olacak şey degil valla gerekirse birlikte türkiyeye dönün ama bebişinden aslaaaaa ayrı kalma onun kokusunu duymadan nasıl uyuyabilirsin ki sanki yabancı gibi olursun bebişle ilk konuşması ilk yürüyüşü pek ilklerden uzakmı olacaksın eşin bunu düşünmüyormu

anlamiyorsa canim yapacak birsey yok. ozaman haklisin valla. cocuk kavga dövüs icinde büyücene, tek büyüt daha iyi yani. herkes icin gecerli sirf sana degil ha. insallah vazgecer fikrinden be. valla gicik oluyom böyle seylere. sanki onun anasi babasi bakacak size. ya karnin nerde doyuyorsa nerde mutluysan orda kalalim demiyorlar bi ya. sanki bizim anamiz babamiz neden zamaninda gelmisler taaa almanyaya okadar cekmisler gurbeti. niye cünki ekmekleri burda oldugu icin. hayret birsey yaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…