sumru valla senin kocada bebiş doğsun varya ondan uzuk durmaya dayanamaz ne o öyle bebiş türkiyede siz orda olacak şey degil valla gerekirse birlikte türkiyeye dönün ama bebişinden aslaaaaa ayrı kalma onun kokusunu duymadan nasıl uyuyabilirsin ki sanki yabancı gibi olursun bebişle ilk konuşması ilk yürüyüşü pek ilklerden uzakmı olacaksın eşin bunu düşünmüyormu
abooooooooooooooo ben geldim kimse kalmadıııııı yaff ne güsel sohbet ediyodunuz noldukiiii şimdi.
valla bunlar sabahtan beri böle bende nisan annelerinde takıldım hep o yüzden
sen nasılsın kuşum anlat bakalım görüşemiyoz hiççç
gülll düşünme daha adetini 8 gün varmış yavvvvvv
bende bi yemek yiyip gelsem çok acıktı kızım tekmeleyip duruyo teyzesiiii 15 dak gelirim ok mi :86: :86: :86:
biz yine geldik kızlar,midem çok yanıyo üfffffffffffffffff üf,bu hafta kontrolüm var bakalım dr nedicek tahlillere filan başlar artıkım .
Ulan bişi yazdık kimse görmemiş hııııh küstüüüüm
ay iyi ya biri beni duydu sonunda nasılsın canımben burdayım şahsen ve bizzat
Ulan bişi yazdık kimse görmemiş hııııh küstüüüüm
ay iyi ya biri beni duydu sonunda nasılsın canım
ne diyon lann ne didin söyle bakim
Kızlar ben geldim ve gidiyorum bugün yanınızda takılmam imkansız ötesi bir durum en azından durumdan haberdar edeyim sizleri sTSH yüksek olduğu için 1 ay boyunca Levation mu ne karın ağrısıysa o ilacı kullancam 1 ay sonra tekrar kontrol:) Yaaa bu arada ben kendimi bazen hamile gibi hissedemiyom sizce neden?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?