Sitedeki yeniler ve hamile kalmayı bekleyenler,yeni hayatımıza beraber başlayalım -3-

diyorumya desin dursun ben göndermem. herkes diyo sen bosver zamani gelince kendisi göndermez diyorlar. öyle zaten. ya hamilelik kolay mi, onda bosver o bir sene icinde gülecek, oynayacak hasta olacak falan. o bir seneden sonra nasil gönderilir bir bebek ya. ben kafayi yerim. hasta mi oldu, düsüt mü, uyudu mu, yedi mi icti mi oynatirim ben valla. esimden con kaynanam diyo birde bunu ben bakarim diye. e gel burda bak demi. kocasindan öteki oglundan ayrilmaya cak kari. beni bebegimden ayriacak. valla bazen süphe ediyorum bu kadin nasil anne diye ya

abooooooooooooooo ben geldim kimse kalmadıııııı yaff ne güsel sohbet ediyodunuz noldukiiii şimdi.

valla bunlar sabahtan beri böle bende nisan annelerinde takıldım hep o yüzden
sen nasılsın kuşum anlat bakalım görüşemiyoz hiççç

Kızlar ben geldim ve gidiyorum bugün yanınızda takılmam imkansız ötesi bir durum en azından durumdan haberdar edeyim sizleri sTSH yüksek olduğu için 1 ay boyunca Levation mu ne karın ağrısıysa o ilacı kullancam 1 ay sonra tekrar kontrol:) Yaaa bu arada ben kendimi bazen hamile gibi hissedemiyom sizce neden?

valla bunlar sabahtan beri böle bende nisan annelerinde takıldım hep o yüzden
sen nasılsın kuşum anlat bakalım görüşemiyoz hiççç

kimse kalmadı bi anda.
neyseeee ben iyim cnmmm yorgunluk başka bişi yok bide bugün ara ara adet olcam gibi karın ağrım var. daha 8 gün var adete. erken olcam herhalde.

gülll düşünme daha adetini 8 gün varmış yavvvvvv
bende bi yemek yiyip gelsem çok acıktı kızım tekmeleyip duruyo teyzesiiii 15 dak gelirim ok mi :86: :86: :86:

gülll düşünme daha adetini 8 gün varmış yavvvvvv
bende bi yemek yiyip gelsem çok acıktı kızım tekmeleyip duruyo teyzesiiii 15 dak gelirim ok mi :86: :86: :86:

afiyet olsun bende çıkıyom canımmm kimse kalmadı bi hevesle geldim siteye sevinerek ama ben geldim herkes gitti. öptüm

biz yine geldik kızlar,midem çok yanıyo üfffffffffffffffff üf,bu hafta kontrolüm var bakalım dr nedicek tahlillere filan başlar artıkım .

Kızlar komşum geldi çıkmamagerekti şimdide yemek yiycem sonra görüşürüz.

Ulan bişi yazdık kimse görmemiş hııııh küstüüüüm

bende yeni geldim canim. gecmis olsunda ne yüksek cikti? rahatsizmisin?
kiz sende biraz sabret bea, bulantilar bi baslasin nasil hissediyon bi gör sen. sonra bir ay yine birsey fark edemiyon sonra tekmeler basliyo zaten. bu arada öyle hissettiginde gögüsünü bi síktír bi nasil aciyo iste ozaman hamileligini hissedersin. bende öyle yapiyordum bazen

Bence bebiş hareket etmeye başlayınca hissetmeye başlıcaksın tüm hamilelerden bunu duydum ben şahsen ..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…