Sitedeki yeniler ve hamile kalmayı bekleyenler,yeni hayatımıza beraber başlayalım -3-

ay iyi ya biri beni duydu sonunda nasılsın canım

ne diyon lann ne didin söyle bakim

ay benimde midem cok kötü yaa. böyle bogazima kadar eksi eksi geliyo. sabah birsey yoktu bir iki birsey yedim basladi yine. dünde ayniydi valla cok kötü oluyo ya. midemden bogazima kadar sanki yakiyorlar icinden ayyyy

gÖĞÜSLERİM HER DAİM ACIYO ZATEN YAAA SORMA:) yazdığına bi baksan göğüslerimi naptırcam:)
Guatr hormonum yüksekmiş canım ilaç verdiler

lannnnnnnnnnnnnnnnnn karılar dellendirmeyin beni naoıyonuz lan bilgisayarın başında uyudunuzmu alooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooo

gÖĞÜSLERİM HER DAİM ACIYO ZATEN YAAA SORMA:) yazdığına bi baksan göğüslerimi naptırcam:)
Guatr hormonum yüksekmiş canım ilaç verdiler

kiz benim klavyede I yok mecbur i yaziyom :) hahahaha alemsin valla. e tmm iste gögüslerinin acimasida bi belirti yani. rahat ol sen

lannnnnnnnnnnnnnnnnn karılar dellendirmeyin beni naoıyonuz lan bilgisayarın başında uyudunuzmu alooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooo

didem senin bogazina bazen midenden eksi birsey geliyo mu? benim suan cok kötü napicamida bilmiyorum valla yaniyo bogazim. sanki biri yemek borusunu yakiyo resmen yaaa

kizlar bu arada fasulye islatilmamissa düdüklüde ne kadar sürede piser?
benim fasulye ya sert olur yada dagilir ya gicik oluyom bi tutturamadim gitti. islatmasinida unutmusum aksam uykudan.

Son düzenleme:
didem senin bogazina bazen midenden eksi birsey geliyo mu? benim suan cok kötü napicamida bilmiyorum valla yaniyo bogazim. sanki biri yemek borusunu yakiyo resmen yaaa

sumrucum merak etme bebiş baskı yapıyo midene
hemide senin oğlan saçlı falan olcak herhalde
saç çıkarken midede ekşime yanma falan olur

ay tatlım allaha şükür mide sıkıntım yok ama çoğu hamilede var bidahaki gidişinde söyle doktora ilaç veriyo
benimde diş etlerim yara oldu bütün

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…