ay iyi ya biri beni duydu sonunda nasılsın canım
ne diyon lann ne didin söyle bakim
ii'm sen nasılsınn
bEN CANLI KABUKTANIM ŞAHSEENNN
anacım ne bilim sabahtan bu yana bi yazıyolar 2 saat kayboluyolar bende nisan annelerine geçtimmm
bende yeni geldim canim. gecmis olsunda ne yüksek cikti? rahatsizmisin?
kiz sende biraz sabret bea, bulantilar bi baslasin nasil hissediyon bi gör sen. sonra bir ay yine birsey fark edemiyon sonra tekmeler basliyo zaten. bu arada öyle hissettiginde gögüsünü bi síktír bi nasil aciyo iste ozaman hamileligini hissedersin. bende öyle yapiyordum bazen
iyiyim mervecim sen nasılsın
ölü bit sana benzer didem :86::86::86:
gÖĞÜSLERİM HER DAİM ACIYO ZATEN YAAA SORMA:) yazdığına bi baksan göğüslerimi naptırcam:)
Guatr hormonum yüksekmiş canım ilaç verdiler
iyiyim mervecim sen nasılsın
ölü bit sana benzer didem :86::86::86:
lannnnnnnnnnnnnnnnnn karılar dellendirmeyin beni naoıyonuz lan bilgisayarın başında uyudunuzmu alooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooo
lannnnnnnnnnnnnnnnnn karılar dellendirmeyin beni naoıyonuz lan bilgisayarın başında uyudunuzmu alooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooo
walla canım ben yemek yaptım namaz kıldım geldim işte
didem senin bogazina bazen midenden eksi birsey geliyo mu? benim suan cok kötü napicamida bilmiyorum valla yaniyo bogazim. sanki biri yemek borusunu yakiyo resmen yaaa
didem senin bogazina bazen midenden eksi birsey geliyo mu? benim suan cok kötü napicamida bilmiyorum valla yaniyo bogazim. sanki biri yemek borusunu yakiyo resmen yaaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?