allah kabul etsin valla gül geldi küstü gitti
kizlar bu arada fasulye islatilmamissa düdüklüde ne kadar sürede piser?
benim fasulye ya sert olur yada dagilir ya gicik oluyom bi tutturamadim gitti. islatmasinida unutmusum aksam uykudan.
saol bidenem
aaa gül niye küstü yaw
Allah kabul etsin canim. ebrar sen evdemisin?
ay tatlım allaha şükür mide sıkıntım yok ama çoğu hamilede var bidahaki gidişinde söyle doktora ilaç veriyo
benimde diş etlerim yara oldu bütün
ewet canım bugün izin aldım rahatsızlandım da biraz
kimse yazmıyo diye sende açıkmışsın yazmamışsın öle işte bende ilk geldiğinde görmedim sonradan fark ettim
doktor ilac verdide ilac kullanmak istemiyorum ben ya. bitkisel diyo birsey olmaz diyo ama ben yinede istemiyorum. soguk süt iyi gelir diye okudum ama nerdeeeen. ic ic sistim hala yaniyo. hele birsey yedikten sonra. benim bu bayadir var ya ama iki gün üst üste olunca cok kötü oldum ya.
canı ya ben yemekle ugraşıyordum sayfayıda açık unuttum
40 45 dakikada pişer ben herzaman ıslatmadan pişiriyorum
tamam tsk ederim canim. ya korkuyorum dibi tutar falan diye. bi 15-20 dakika pisiriyorum, bekletiyorum, düdüklüyü aciyorum, bakiyorum, devam. o yüzden olmuyo. ne kadar su katayim?
öyle bardak bardak içmemen lazım ama miden yandıkça 2 yudum içicekmişsin her yandığında iki yudum zamanla geçiyomuş
valla fasulyenin üzerini 5 parmak geçecek kadar koy tatlım yani doldur tencereyi 40 45 dak pişsin aç kapağını baktadına pişmemişse azcık daha pişir
ay öyle deneyeyim birde. sabah sütümü iciyorum basliyo zaten. bugün icmedim bakalim. 2yudum 2 yudum iceyim bari az sonra. ay cok kötü oluyo.
ebrar benim oglan bayaaa bi sacli olacak galiba.
tmm öyle yapayim. millet kolaylik olsun diye düdklü kullanir ben isimi dahada zorlastiriyorum sürekli bakmakla :) iyi 40-45 dakika icinde pilavimi yaparim baska islerimi yaparim o pssin dursun :)
tsk ederim. valla anneme soruyorum annem iyice herseyi göz karari yaptigi icin pek anlatamiyo ben birdaha yaparken seni cagirayimda bak diyo. baka baka ögren diyo. bende hep gidemiyorum. tsk ederim canim.
Hahahha komik olmuş ama ne yapayım:)kiz benim klavyede I yok mecbur i yaziyom :) hahahaha alemsin valla. e tmm iste gögüslerinin acimasida bi belirti yani. rahat ol sen
Benimde normalken midem bulanırdı ama şimdi bişi yok:)ay tatlım allaha şükür mide sıkıntım yok ama çoğu hamilede var bidahaki gidişinde söyle doktora ilaç veriyo
benimde diş etlerim yara oldu bütün
Hahahha komik olmuş ama ne yapayım:)
Benimde normalken midem bulanırdı ama şimdi bişi yok:)
saol canım iyi oldu evde olmamgecmis olsun canim. iyi yapmissin dinlen
aman yat kalkta dua et kolaymı sanıyon o bulantılrı öldürüyor adamı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?