Sitedeki yeniler ve hamile kalmayı bekleyenler,yeni hayatımıza beraber başlayalım -3-

ben geldimmm demicemmmm işdeeeee baktım ben gittim herkes geri gelmiş sohbetler başlamış. küsüm bennn gidiyom yazmıcam siz sohbetinize devam edin yine gidersiniz falan mazallah.

canımmmmmmmmmm kuşummmmmmmmmm ben evdeyim yemek yapıyordum sen geldiğinde sayfa da açıktı ama yemekle ugraştığım için görmedimm affettttttt

sıkıldımmmmmmmmmmmm ben bugün çok sıkıldımmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm ayyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy imdattttttttttttttttttttttttttt

ay bu aralarda hapşırmam başladı bazende hapşırırken sol kasığım cayırttt diye acıyo aman ne korkuyorum ozaman,aman şu 3.aya bi girseydim hayırlısıyla yaaa

gül ablaaaaaaaaaaaaaaa yapma bak böyle zaten bulantılarla başım dertte sen bari yapma böyle amaaa lütfennn.
fazla kalamıyorum zaten pc başında gelde nasılsın onu anlat yaa.

bak zaten gerginim kendinide gerdirme banaaaaaaaaaaaaaa senin hamileliğin nasıl olur acep çok merak ediyorum valla

sizden beter olcam işde hele evhandan daha beterrrrrrr hele bi hamiş olimm. sizz az çektirmediniz daha yeni hamişken.
gülllllllllll bak bende küsecem şimdi ha açıklama yaptım ama

abooooooooooooooooo dövseydin barimmm zaten alınganlığım stresim üstümde

geçer canım ya bizleri hatırlasana ama bak çok şükür geçti
bebiş iyi teyzesiioynayıp duruyo

oy maşallah kuzuma oynasın bakalım,benimki bakalım ne zaman başlicak 3.bebek daha çabuk oynadığını hissettirirmiş öyle diyolar görücez bakalım bu hafta dr kontrolüm var inş bir sorun çıkmazda sağlıklıdır bebişim.

sizden beter olcam işde hele evhandan daha beterrrrrrr hele bi hamiş olimm. sizz az çektirmediniz daha yeni hamişken.

abooooooooooooooooo dövseydin barimmm zaten alınganlığım stresim üstümde

aman aman sen hamile kalda bi şekilde idare edecez artık napalım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…