ben geldimmm demicemmmm işdeeeee baktım ben gittim herkes geri gelmiş sohbetler başlamış. küsüm bennn gidiyom yazmıcam siz sohbetinize devam edin yine gidersiniz falan mazallah.
ben geldimmm demicemmmm işdeeeee baktım ben gittim herkes geri gelmiş sohbetler başlamış. küsüm bennn gidiyom yazmıcam siz sohbetinize devam edin yine gidersiniz falan mazallah.
hay ağzını öpeyim çok iyi dedin vallahi beni örnek alın şuan bak ne çekiyorum bulantılardan bide yanmam başladı tam oldu,kız didem size yazdım gittim uyudum şimdi uyandım yine yazdım iyimi
kızlar maden suyu yanmaya iyi geliyomuş içtinizmi hiç ilk aylar,ablam çok içerdi ordan biliyorum .
öffffffff otur şura ya nere gidiyon
canımmmmmmmmmm kuşummmmmmmmmm ben evdeyim yemek yapıyordum sen geldiğinde sayfa da açıktı ama yemekle ugraştığım için görmedimm affettttttt
bölmim sizleri devam edin siz
bölmim sizleri devam edin siz
melisim hoşgeldi nasılsın şeker bebiş büyümüş kız maşallah
hoşbuldum ebrarım evet büyüyo teyzesi bide şu 3 aya bi girseydik geçerdi beklim bulantılarım çok fena geçiyo günlerim yaa,sen nasılsın tatlım bebiş nasıl.
bak zaten gerginim kendinide gerdirme banaaaaaaaaaaaaaa senin hamileliğin nasıl olur acep çok merak ediyorum valla
gülllllllllll bak bende küsecem şimdi ha açıklama yaptım ama
huu nolii burda yine küsen küsene.asabiyet hat safhada..
kıız ebrar sen izin alıp gitmedin mi napıon burda..
geçer canım ya bizleri hatırlasana ama bak çok şükür geçti
bebiş iyi teyzesiioynayıp duruyo
sizden beter olcam işde hele evhandan daha beterrrrrrr hele bi hamiş olimm. sizz az çektirmediniz daha yeni hamişken.
abooooooooooooooooodövseydin barimmm zaten alınganlığım stresim üstümde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?