gül ablaaaaaaaaaaaaaaa yapma bak böyle zaten bulantılarla başım dertte sen bari yapma böyle amaaa lütfennn.
fazla kalamıyorum zaten pc başında gelde nasılsın onu anlat yaa.
huu nolii burda yine küsen küsene.asabiyet hat safhada..
kıız ebrar sen izin alıp gitmedin mi napıon burda..
izin aldım canım evdeyimm şincikhuu nolii burda yine küsen küsene.asabiyet hat safhada..
sizden beter olcam işde hele evhandan daha beterrrrrrr hele bi hamiş olimm. sizz az çektirmediniz daha yeni hamişken.
abooooooooooooooooodövseydin barimmm zaten alınganlığım stresim üstümde
ivet canım aynen öyleaman sorma bacım zaten benim canım sıksılıyo ağlıycak yer arıyom
ebrar biz olmadan yapamadı evden de nete girdi
oy maşallah kuzuma oynasın bakalım,benimki bakalım ne zaman başlicak 3.bebek daha çabuk oynadığını hissettirirmiş öyle diyolar görücez bakalım bu hafta dr kontrolüm var inş bir sorun çıkmazda sağlıklıdır bebişim.
allah kolaylık versin cnmmm geçicek sabret. ben iyim yorgunumm yaklaşık 1 haftadır gerginim alınganımmm herşey var. tatile dinlenmeye ihtiyacım var. evt fazla gelemiyon denk gelmiyoz senle.
huu nolii burda yine küsen küsene.asabiyet hat safhada..
noliiiiiii sana dert yanim. yaklaşık 1 saat önceydi herkes konuşuyodu burda geldim bende selam fln verdim birerkere cvp verdi bu gacılar sonra hepsi beni sap gibi bırakıp gitti.bende kızdım gittim demin bi geldim herkes geri gelmiş öcü gitti nasılsa die. bende küstüydüm zaten alınganlığım üstümde.nesemde yerindeydi ama şimdi gitti
hahhhhh işde şikayet ettim sizi.:26::26:
afr hanıma bak kimse kalmadıda gittim diyo dimek ben kimse olmuyom.
aman yat kalkta dua et kolaymı sanıyon o bulantılrı öldürüyor adamı
ben geldimmm demicemmmm işdeeeee baktım ben gittim herkes geri gelmiş sohbetler başlamış. küsüm bennn gidiyom yazmıcam siz sohbetinize devam edin yine gidersiniz falan mazallah.
hay ağzını öpeyim çok iyi dedin vallahi beni örnek alın şuan bak ne çekiyorum bulantılardan bide yanmam başladı tam oldu,kız didem size yazdım gittim uyudum şimdi uyandım yine yazdım iyimi
kızlar maden suyu yanmaya iyi geliyomuş içtinizmi hiç ilk aylar,ablam çok içerdi ordan biliyorum .
ay bu aralarda hapşırmam başladı bazende hapşırırken sol kasığım cayırttt diye acıyo aman ne korkuyorum ozaman,aman şu 3.aya bi girseydim hayırlısıyla yaaa
gülllllllllll bak bende küsecem şimdi ha açıklama yaptım ama
Geçen görümcem soruyo bişem yok dedim de anneme çekmişim annemde aşermezdi diye denyo diyoki aşermek anneye değil kaynanaya çekermiş annem çok aşerirdi sende anneme çekeceksin:) Ne alaka dedim kan bağımı var aramızda yok gelin kaynana damarından mış sieeeeeeeeeee diyecedimde bebişimin terbiyesini düşündüm:)
Gülüm ben geldiğimde de kisme görmedi beni sende görmedin bende küsemmi size
Yok canım yaa bende henüz bişi yok ne zaman başlamıştı senin benim belkide erkendir daha:)
Kızlar maden suyu yasak değilmi ben içmiyodum içem bari:)
Bende sen gibiyim melisam yaaa:)
Güüüül barış bizlen:)
Kızlar toplantılar var ben kaçar
offffffff kadınlar hamamı gibi olmuş burası ne cok konusuorsunuz takip edemiyorum zaten basım agrıoo...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?