Sitedeki yeniler ve hamile kalmayı bekleyenler,yeni hayatımıza beraber başlayalım -3-

kızlarrrrrrrr bende geldimmmmmmm baktım herkes çokmış ben gittim di şimdi duramadım açtım anammmm herkeşler burdaymış

gül ablaaaaaaaaaaaaaaa yapma bak böyle zaten bulantılarla başım dertte sen bari yapma böyle amaaa lütfennn.
fazla kalamıyorum zaten pc başında gelde nasılsın onu anlat yaa.

allah kolaylık versin cnmmm geçicek sabret. ben iyim yorgunumm yaklaşık 1 haftadır gerginim alınganımmm herşey var. tatile dinlenmeye ihtiyacım var. evt fazla gelemiyon denk gelmiyoz senle.

huu nolii burda yine küsen küsene.asabiyet hat safhada..
kıız ebrar sen izin alıp gitmedin mi napıon burda..
izin aldım canım evdeyimm şincik

sizden beter olcam işde hele evhandan daha beterrrrrrr hele bi hamiş olimm. sizz az çektirmediniz daha yeni hamişken.

abooooooooooooooooo dövseydin barimmm zaten alınganlığım stresim üstümde

döverim işte sinir etme beniii hastayı zati

aman sorma bacım zaten benim canım sıksılıyo ağlıycak yer arıyom
ebrar biz olmadan yapamadı evden de nete girdi
ivet canım aynen öyle

ewet canım sen daha cabuk anlarsın bu defa

allah kolaylık versin cnmmm geçicek sabret. ben iyim yorgunumm yaklaşık 1 haftadır gerginim alınganımmm herşey var. tatile dinlenmeye ihtiyacım var. evt fazla gelemiyon denk gelmiyoz senle.

hayır olsun gül abla bol dualar ette sıkıntın gitsin üstünden....
evet bulantılardan fazla oturamıyorum pc başında heranda kalkabilirim yani anlarsınız ozaman.

afrcım hoşgeldin tatlımmmmm.

huu nolii burda yine küsen küsene.asabiyet hat safhada..
kıız ebrar sen izin alıp gitmedin mi napıon burda..

noliiiiiii sana dert yanim. yaklaşık 1 saat önceydi herkes konuşuyodu burda geldim bende selam fln verdim birerkere cvp verdi bu gacılar sonra hepsi beni sap gibi bırakıp gitti.bende kızdım gittim demin bi geldim herkes geri gelmiş öcü gitti nasılsa die. bende küstüydüm zaten alınganlığım üstümde.nesemde yerindeydi ama şimdi gitti
hahhhhh işde şikayet ettim sizi.:26::26:

afr hanıma bak kimse kalmadıda gittim diyo dimek ben kimse olmuyom.

amaneyyyynn gül abla relax ol relax

aman yat kalkta dua et kolaymı sanıyon o bulantılrı öldürüyor adamı

Geçen görümcem soruyo bişem yok dedim de anneme çekmişim annemde aşermezdi diye denyo diyoki aşermek anneye değil kaynanaya çekermiş annem çok aşerirdi sende anneme çekeceksin:) Ne alaka dedim kan bağımı var aramızda yok gelin kaynana damarından mış sieeeeeeeeeee diyecedimde bebişimin terbiyesini düşündüm:)

ben geldimmm demicemmmm işdeeeee baktım ben gittim herkes geri gelmiş sohbetler başlamış. küsüm bennn gidiyom yazmıcam siz sohbetinize devam edin yine gidersiniz falan mazallah.

Gülüm ben geldiğimde de kisme görmedi beni sende görmedin bende küsemmi size

hay ağzını öpeyim çok iyi dedin vallahi beni örnek alın şuan bak ne çekiyorum bulantılardan bide yanmam başladı tam oldu,kız didem size yazdım gittim uyudum şimdi uyandım yine yazdım iyimi

Yok canım yaa bende henüz bişi yok ne zaman başlamıştı senin benim belkide erkendir daha:)
kızlar maden suyu yanmaya iyi geliyomuş içtinizmi hiç ilk aylar,ablam çok içerdi ordan biliyorum .

Kızlar maden suyu yasak değilmi ben içmiyodum içem bari:)

ay bu aralarda hapşırmam başladı bazende hapşırırken sol kasığım cayırttt diye acıyo aman ne korkuyorum ozaman,aman şu 3.aya bi girseydim hayırlısıyla yaaa

Bende sen gibiyim melisam yaaa:)

gülllllllllll bak bende küsecem şimdi ha açıklama yaptım ama

Güüüül barış bizlen:)
Kızlar toplantılar var ben kaçar

hay senin görümcenin zeka ve mantığına tükürym bennnnn başka bişey demiyorum bebişlerin ahlak ve terbiyesini düşünberek

zeynepcim 5 haftada hafiften vardı 6.haftadan itibaren kötü olmaya başlamıştım hala da öyleyim ama tek fark ozaman hiiiiiç bişey atamıyordum ağzıma şuan yesemde çıkartıyorum.

buayy erken başladı adet öncesi gerginliğimmm. geçen ay belirtiler erken başladıydı buay sinir.
erken başladı.
neyseee bida olursa falla tallaaaa bida girmem.
zeynocum ben sana yazdım görmemişin bebişini görmüşün didim ama sen cvp vermedin
heray yaklaşık bu dönemlerimde oluyo böle sizlerde kaçınca kısıyom men.:86::86::86:
sabahdan nasıl neşem yerindeydi halbuki. ebrar çekiyodu elimden

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…