Sitedeki yeniler ve hamile kalmayı bekleyenler,yeni hayatımıza beraber başlayalım -3-

Selam kızlar ben geldim nasılsınız?

afr hanıma bak kimse kalmadıda gittim diyo dimek ben kimse olmuyom.[/QUOTE]

ama ama ama gül abla sen benden önce gittinnnn kinem

çooookkkkkkkk sıkıldımmmmmmmmmmmmmm

hay senin görümcenin zeka ve mantığına tükürym bennnnn başka bişey demiyorum bebişlerin ahlak ve terbiyesini düşünberek

Hhahah sorma yaaa denyo:) Biride biliyodu tamammı bizim çocuğumuzun ismini kız olursa naz erkek olursa mustafa koyacamızı:) Sırf benim dedğimi yaptılar demek için herkesin içinde dediki kızınız olursa naz koyalım ismini bende dedim ki abla zatene biz evlenmeden önce kızın adını naz koymuştuk:) Öbür görümce dediki Sude naz olsun eşim de dedi ki sade naz olacak abla naz:)
Komik bunlar yaaa:) Geliyolar bakalım size anlatacak çoook:) Şeyler olacak:)

slm kızlar nasılsınız bakalımmm ne var ne yokk
bende kocişimin yanından geldim haftasonu beraberdik çok güzeldi ve şimdiden çok özledimmm

ayyyy allah yadımcın olsun kız zeyno ben çok sıkıldımmmmm

bende kocişimin yanından geldim haftasonu beraberdik çok güzeldi ve şimdiden çok özledimmm

ceylinimmmmm naber canımmm hoşgeldin nasıl geçti. :))) tabiki yolu fln soruyom. eşinde seni öslemişmi kıss. bidaha ne zaman gidicen cnm

Hoşbuldum gül

Ceylin vuslat nasıldı:86:

Görmedim canım benim şimdide toplantı hazırlığı yapıyorum ancak fark ettim valla:)

offffffff kadınlar hamamı gibi olmuş burası ne cok konusuorsunuz takip edemiyorum zaten basım agrıoo...

Aaaa öle deme hamamlarda güzeldir:)

Canım hoş geldin Allah kavuştursun sizleri:),

ayyyy allah yadımcın olsun kız zeyno ben çok sıkıldımmmmm

Bende çok sıklıdım canım yaaa bitse böğün keşkem:)

Didem ne sıkılıyorsun ne oldu ki

çok güzeldi gülüm özlemez mii canm aşkım yhaa hasret giderdik ürgüpü falan gezdik eğlendik harikaydı kızlarr bol bol düşünecek vakti olmuş ben çalışırken evde oturuyorum keşke yemekleri yapsaydım falan diye aklından geçirmiş yorgun gelip bide yemek hazırlıyordu canım aşkım deyip duruyormuş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…