sen ne ağlıyonn şincikkk.
afrcim en son baktım tek başımayımm bende gittim sen fln yoktun
neyse size nazlanıyom can sıkıntımdan.
eflalim hoş geldin naber cnmm
afr cim karnın ağrıyomu senindeee adet belirtilerin başladımı gönüslerde fln
hay senin görümcenin zeka ve mantığına tükürym bennnnn başka bişey demiyorum bebişlerin ahlak ve terbiyesini düşünberek
Hhahah sorma yaaa denyo:) Biride biliyodu tamammı bizim çocuğumuzun ismini kız olursa naz erkek olursa mustafa koyacamızı:) Sırf benim dedğimi yaptılar demek için herkesin içinde dediki kızınız olursa naz koyalım ismini bende dedim ki abla zatene biz evlenmeden önce kızın adını naz koymuştuk:) Öbür görümce dediki Sude naz olsun eşim de dedi ki sade naz olacak abla naz:)
Komik bunlar yaaa:) Geliyolar bakalım size anlatacak çoook:) Şeyler olacak:)
slm kızlar nasılsınız bakalımmm ne var ne yokk
bende kocişimin yanından geldim haftasonu beraberdik çok güzeldi ve şimdiden çok özledimmm
bende kocişimin yanından geldim haftasonu beraberdik çok güzeldi ve şimdiden çok özledimmm
hoşgeldin bacımmmmmmmmm ben çok çok çok sıkıldımmmmmmmmmmmmmmmm
hoşgeldin bacımmmmmmmmm ben çok çok çok sıkıldımmmmmmmmmmmmmmmm
nidennnnnnnnnnnnnnnnnnnn bu sıkıntın. hadi benim malum günler yaklaşıyo ondan senin neyin varkine bebişin karnında kocan eli kırık işde.eeeee
buayy erken başladı adet öncesi gerginliğimmm. geçen ay belirtiler erken başladıydı buay sinir.
erken başladı.
neyseee bida olursa falla tallaaaa bida girmem.
zeynocum ben sana yazdım görmemişin bebişini görmüşün didim ama sen cvp vermedin
heray yaklaşık bu dönemlerimde oluyo böle sizlerde kaçınca kısıyom men.:86::86::86:
sabahdan nasıl neşem yerindeydi halbuki. ebrar çekiyodu elimden
offffffff kadınlar hamamı gibi olmuş burası ne cok konusuorsunuz takip edemiyorum zaten basım agrıoo...
ayyyy allah yadımcın olsun kız zeyno ben çok sıkıldımmmmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?