Sitedeki yeniler ve hamile kalmayı bekleyenler,yeni hayatımıza beraber başlayalım -3-

afr cim karnın ağrıyomu senindeee adet belirtilerin başladımı gönüslerde fln

yok abla ya benim hiç belirti yok valla işte beyaz akıntı demiştim dün falan olmuştu bugün oda yok hiçbir belirti kalmadı zannımca bu ayda olmadı

bak bak neleri düşünmüşş eee askerlik adam edermiş erkekleri geldikden sonra kıymetini bilir artıkımm.
iii çok sevindim cnmm eğlenmene. güsel vakit geçirmene. darısı bidahaki sefere.
eflal vuslatı sorduydu ama.

Ne güzel canım maşaallah iyice hasret gidermişsiniz ah ah benimkide kıymetimi çok bilmişti askerde gelince unuttu hain dom dom

kıslar yha bende hala regli olmadım ve çok sık wc ye gidiyorum bel ağrım geçmedi vede beyaz akıntım devam ediyor eee kan test negatif çıktı biliyorsunuz sizce neden olabilir

Evet vuslatı sormuştum:86:

yok abla ya benim hiç belirti yok valla işte beyaz akıntı demiştim dün falan olmuştu bugün oda yok hiçbir belirti kalmadı zannımca bu ayda olmadı

benimde ara ara akıntı oluyo benim kasık ağrılarım şişkinliğim var. gaz sancısı çekiym buaralar bugünde adet ağrısı gibi ara ara ağrım oluyo. üşüttüm herhal. onun dışında bendede bişi yok benimde tutmadı buay galiba.

kıslar yha bende hala regli olmadım ve çok sık wc ye gidiyorum bel ağrım geçmedi vede beyaz akıntım devam ediyor eee kan test negatif çıktı biliyorsunuz sizce neden olabilir

cnmm bence bi dr. git. normal bi gecikme olmayabilir. yumoşlar çatlamadıysa ondanda olur gecikme.

ablam be inş. güzel haberini alırız yanınada yazarız listede yeni yılın ilkkkkk annesiiiii gül anneee

canım vuslat ne bilmiyorum kii
bende sıkı sıkı tembihledim unutma sakın diye ama inşşş unutmaz

canım vuslat ne bilmiyorum kii
bende sıkı sıkı tembihledim unutma sakın diye ama inşşş unutmaz

Vuslat kavuşma demek canım, inşaallah unutmaz ay nasıl kıymetlisindir gözünd eşimdi benimki günde iki kere arardı ah ah

kızlar az sonra ben ağdaya gidecegim ve ilk olacakkkkk ayyyyyy:18::18::18::18::18: çok çekiniyorum veee korkuyorum ama doktora falan gidersem diye alıştırayım kendimi diyom

kızlar az sonra ben ağdaya gidecegim ve ilk olacakkkkk ayyyyyy:18::18::18::18::18: çok çekiniyorum veee korkuyorum ama doktora falan gidersem diye alıştırayım kendimi diyom

bencede alıştır cnmmm çooook rahat edersin. ben yıllardır kullanırım kendim yaparım mecbur kalırsam giderim. ammaaa çooooooook rahat. tavsiye ederim

de haydeeeee bakalımm ama benim gecikme olursa beklerim biraz çünkülüm geçen aylardada olmuştu gecikme.ancak 4 gün beklerim. sen beklicenmi.

beklerim abla ayıp ettin tek gelmesinde senin yapmanıda beklerim ama senin gelirse en geç ayın 5. yaparım

cnmmm tutmadı galiba diyommm sende ne diyonn belkim senin adını yazcaz.. hiç belli olmaz datlummm

Canım sen iyice karamsar oldun ha düşünmüyorum diyorsun ama çok düşünüyorsun aslında böyle umutsuz olma ne biliyorsun tutmadığını Allah Allah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…