afr cim karnın ağrıyomu senindeee adet belirtilerin başladımı gönüslerde fln
çok güzeldi gülüm özlemez mii canm aşkım yhaa hasret giderdik ürgüpü falan gezdik eğlendik harikaydı kızlarr bol bol düşünecek vakti olmuş ben çalışırken evde oturuyorum keşke yemekleri yapsaydım falan diye aklından geçirmiş yorgun gelip bide yemek hazırlıyordu canım aşkım deyip duruyormuş
çok güzeldi gülüm özlemez mii canm aşkım yhaa hasret giderdik ürgüpü falan gezdik eğlendik harikaydı kızlarr bol bol düşünecek vakti olmuş ben çalışırken evde oturuyorum keşke yemekleri yapsaydım falan diye aklından geçirmiş yorgun gelip bide yemek hazırlıyordu canım aşkım deyip duruyormuş
bak bak neleri düşünmüşş eee askerlik adam edermiş erkekleri geldikden sonra kıymetini bilir artıkımm.
iii çok sevindim cnmm eğlenmene. güsel vakit geçirmene. darısı bidahaki sefere.
eflal vuslatı sorduydu ama.
yok abla ya benim hiç belirti yok valla işte beyaz akıntı demiştim dün falan olmuştu bugün oda yok hiçbir belirti kalmadı zannımca bu ayda olmadı
kıslar yha bende hala regli olmadım ve çok sık wc ye gidiyorum bel ağrım geçmedi vede beyaz akıntım devam ediyor eee kan test negatif çıktı biliyorsunuz sizce neden olabilir
benimde ara ara akıntı oluyo benim kasık ağrılarım şişkinliğim var. gaz sancısı çekiym buaralar bugünde adet ağrısı gibi ara ara ağrım oluyo. üşüttüm herhal. onun dışında bendede bişi yok benimde tutmadı buay galiba.
ablam be inş. güzel haberini alırız yanınada yazarız listede yeni yılın ilkkkkk annesiiiii gül anneee
cnmm bence bi dr. git. normal bi gecikme olmayabilir. yumoşlar çatlamadıysa ondanda olur gecikme.
canım vuslat ne bilmiyorum kii
bende sıkı sıkı tembihledim unutma sakın diye ama inşşş unutmaz
canım vuslat ne bilmiyorum kii
bende sıkı sıkı tembihledim unutma sakın diye ama inşşş unutmaz
cnmmm tutmadı galiba diyommm sende ne diyonn belkim senin adını yazcaz.. hiç belli olmaz datlummm
tamam abla ortasını bulalım aynı gün haber verip listede alt alta isim yazdıralım
kızlar az sonra ben ağdaya gidecegim ve ilk olacakkkkk ayyyyyy:18::18::18::18::18: çok çekiniyorum veee korkuyorum ama doktora falan gidersem diye alıştırayım kendimi diyom
de haydeeeee bakalımm ama benim gecikme olursa beklerim biraz çünkülüm geçen aylardada olmuştu gecikme.ancak 4 gün beklerim. sen beklicenmi.
cnmmm tutmadı galiba diyommm sende ne diyonn belkim senin adını yazcaz.. hiç belli olmaz datlummm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?