Vuslat kavuşma demek canım, inşaallah unutmaz ay nasıl kıymetlisindir gözünd eşimdi benimki günde iki kere arardı ah ah
bencede alıştır cnmmm çooook rahat edersin. ben yıllardır kullanırım kendim yaparım mecbur kalırsam giderim. ammaaa çooooooook rahat. tavsiye ederim
kızlar az sonra ben ağdaya gidecegim ve ilk olacakkkkk ayyyyyy:18::18::18::18::18: çok çekiniyorum veee korkuyorum ama doktora falan gidersem diye alıştırayım kendimi diyom
Ay ne güzel ya ben ağda yapamıyorum epilasyon yapamıyorum malum yerlere cildimde problem varya çok fena yara oluyor yanık gibi
Canım sen iyice karamsar oldun ha düşünmüyorum diyorsun ama çok düşünüyorsun aslında böyle umutsuz olma ne biliyorsun tutmadığını Allah Allah
ne güselmişşş benim herif şimdik bile akşama kadan arar durur. günde 100 kes sesimi duycak illa
valla bende ilk defa yapacagım bi defa epilasyon denedim sivilce yaptı bakalım ağda da problam olacakmı
Şimdide arar iki kere kesin birde msn açık oluyorya ordan yazar aramasına bişey demiyorumda kıymet bilme olayı pek olmuyor yani onun için şöyle 20 sinde gidecek ki adam olsun 27 yaşında adamı nasıl değiştirecekler hiç değişmedi benimki
Şimdide arar iki kere kesin birde msn açık oluyorya ordan yazar aramasına bişey demiyorumda kıymet bilme olayı pek olmuyor yani onun için şöyle 20 sinde gidecek ki adam olsun 27 yaşında adamı nasıl değiştirecekler hiç değişmedi benimki
Canım bende cilt hastalığı var ondan yapamıyorum sende yok bişey olmaz korkma ilk acır ama zamanla alışırsın ben bacaklarıma yapabiliyorum sadece epilasyon oh ne güzel pürüzsüz olur eşininde hoşuna gider:92: bak emal diye bir ilaç var krem ağda yapanlar ondan sürüyormuş uyuşturuyormuş.
valla eflal böyle gelmişler böyle giderler gece yatarken eşimi öper öyle yatarım aman dedim bi kerede sen önce davran diyommm ama ne bileyim ben hep senden bekliyom diyoooooooo sinir ediyo beni ya diyom sen beni sevmiyon mu saçmalama sevmesem yanında olmam diyo eeee bana bunu göster diyom ben ağır abiyim öyle şeylerden anlamam diyooooo
valla eflal böyle gelmişler böyle giderler gece yatarken eşimi öper öyle yatarım aman dedim bi kerede sen önce davran diyommm ama ne bileyim ben hep senden bekliyom diyoooooooo sinir ediyo beni ya diyom sen beni sevmiyon mu saçmalama sevmesem yanında olmam diyo eeee bana bunu göster diyom ben ağır abiyim öyle şeylerden anlamam diyooooo
eee insan oğlu nankör olurmuş cnmm bende kendime dert arıyom önceden borçları düşünür üsülürdüm şimdi bunu düşünür olumsuz düşünürüm.
afr cim ilk bende çok utanmıştımm yerin dibine girmiştim ama devamlı birine gittimi alışıyo insan. ben yıllardır gitmiyom kendim yapıyom ama önceleri gidiyodum.
seninki karakteri iyice oturdukdan snra gitmiş. artıkım değişmez.
biliyorum ilacı emla önceden devlat karşılıyordu şimdi karşılamıyo 30 lira falan oda aman dedigin gibi acır ama ak pak olur çıkarım 1 ay bi daha öyle bi derdim olmaz
bizimkide tam tersiii. fallaaaa. bazen gına geliyo fazla ilgiden.
cnm ağdanın rahatlığına bi alışsan bida başka bişi yapmak istemessin.ben lise dönemimden beri kullanıyom 15 yıldır.
Ay kızlarrrrrrrrr masada uyumuşummmmm
Anam bende şimdi diyordum nere gitti bu kız sıkıntın anlaşıldıkız hazır işleride yapmıyorken sen örgü götür oraya masnın altından örersin:86:
anam bende şimdi diyordum nere gitti bu kız sıkıntın anlaşıldıKız hazır işleride yapmıyorken sen örgü götür oraya masnın altından örersin:86:
valla yarın getiricem şu hastane şekerlerini burda örücem zati evde elim değmiyo yapamıyorum
sesi çıkmıyodu ne ara uyudun kız didemim hemencikde dalıyonmu böyle uykuya senn. ben zor uyurum.
eflalimmm bende yiğenlerimi sıpa diye severim kardeşime sıpalara iyi bak fln derim alınmam cnmm inşallah olsun benimde sıpalarım.
benim eşimde vıcık vıcıkdır. gerçimmm bende severim bazen vıcıklanmayı yapmadımı altında bişi arıyom niden die. ama bazende gına geliyo.
ayyy negüsel şeyler yapıyonuz böleeeee. hamiş kalim bende yapıcamm hep hayalimdeki sepet beşikden istiyomm üstünü tüllerle fln süslücm. ve şekerde iyi fikir. hastanedemi veriliyo yoksam eve gelenleremi veriliyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?