sesi çıkmıyodu ne ara uyudun kız didemim hemencikde dalıyonmu böyle uykuya senn. ben zor uyurum.
eflalimmm bende yiğenlerimi sıpa diye severim kardeşime sıpalara iyi bak fln derim alınmam cnmm inşallah olsun benimde sıpalarım.
benim eşimde vıcık vıcıkdır. gerçimmm bende severim bazen vıcıklanmayı yapmadımı altında bişi arıyom niden die. ama bazende gına geliyo.
valla yarın getiricem şu hastane şekerlerini burda örücem zati evde elim değmiyo yapamıyorum
anammm benim uykum gelsin kzıımda tekmelemezse hemencecik uyurummm ay çok severim uykuyu
Slm kızlar nasılsiniz ders çalıştığım için bugün size katılamadım ama aklım hep sizde nasılsiniz bu arada benim çok ağrım var hatta dün regl olucam sandım ama gelen giden yok ama kesin regl olucam da biran önce olmak istiyorum inşallah yarın olurum ve akşam dr giderim
en iyisini yaparsın imkanın varsa ne duruyorsun ya ben bişey öremedim doğru düzgün oğluma yeğenlerime neler neler örmüştüm kendi sıpama yapamadım bişey şimdi yine yeğenime örüyorum ablamın doğum 25 ocak kızına elbise ördüm yeni doğana göre işte beresini bugün bitirdim kaşkolunu başladım el kadar şeyler ama off kol ağrısı aksattırıyor oğluşuma bişey öremiycem bu gidişleBugünd ekomşum geldi 15 ocakmış doğumu güya onun kızada bişey örüp doğumdan öce vericektim süpriz olacaktı bakalım yetişirse yapıcam mevlit takımının üstüne hırka yapıyım diyorum dur resmini koyuyum.
Maşallah diyorum başka bişey demiyorum
Hoşgeldin canım belki olmazsın:))
Kız bu ne ki paslandım benim şimdiye örmeyi palnladıklarımı yapmış olmam lazımdı akşamaca evdeyim işimin adı ne ki
Yok be canım benim bu aydan da umudum yok ama inşallah 2 3 aya bende güzel bir haber veririm size bu arada hırka güzelmiş
Yok be canım benim bu aydan da umudum yok ama inşallah 2 3 aya bende güzel bir haber veririm size bu arada hırka güzelmiş
ay harika bayıldımmmm bende istiyom bundannn ayyy kayınvalideye veriym yapsın ya
Bende bu ara kendimi zor tutuyorum eflal ders çalışıyım diye ip almadım ama valla zor tutuyorum kendimi bu ara çok formundayım ama son 20 gün sonra bir sürü ip alıp örücem
Bende öyle ördüm hep yeğenlere eşe dosta kendimde kaldım neyse onlara bize yapar dimi:)bu paslanmış halinse nediym
ben hiç bişey öremedim kuzuma herkezin çocuğuna yapar hediye ederim kendi kuşuma öremedim
ver yapsın kız oh ne güzel kıymetini bil benim kaynana hanım yapmıyor bişey sıkılıyormuş örgü yaparken dellendim yine bak
ay anlıyorum seni bende senin gibiydim üç senediryapa yapa yoruldum heralde bak şimdidn ör ör koy beeğine hamileyke halsiz oluyorsun yapamıyorsun bişey.
bende öyle ördüm hep yeğenlere eşe dosta kendimde kaldım neyse onlara bize yapar dimi:)
naber esraaaa belki tutmştur nerden bilom.. adet günü nezaman cnm ilaç kullanıyon gecikme olmaz bence
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?