Sitedeki yeniler ve hamile kalmayı bekleyenler,yeni hayatımıza beraber başlayalım -3-

anammm benim uykum gelsin kzıımda tekmelemezse hemencecik uyurummm ay çok severim uykuyu

kızlar benim mesai gene bitti ve benn gidiyorum size iyi muhabbetler dünürrrrrr sattın tabi işleri millete sen uyuyon dimiiiiiiiii hadi hayırlı işler size öpüldünüzzzz

valla yarın getiricem şu hastane şekerlerini burda örücem zati evde elim değmiyo yapamıyorum

En iyisini yaparsın imkanın varsa ne duruyorsun ya ben bişey öremedim doğru düzgün oğluma yeğenlerime neler neler örmüştüm kendi sıpama yapamadım bişey şimdi yine yeğenime örüyorum ablamın doğum 25 ocak kızına elbise ördüm yeni doğana göre işte beresini bugün bitirdim kaşkolunu başladım el kadar şeyler ama off kol ağrısı aksattırıyor oğluşuma bişey öremiycem bu gidişle bugünd ekomşum geldi 15 ocakmış doğumu güya onun kızada bişey örüp doğumdan öce vericektim süpriz olacaktı bakalım yetişirse yapıcam mevlit takımının üstüne hırka yapıyım diyorum dur resmini koyuyum.

anammm benim uykum gelsin kzıımda tekmelemezse hemencecik uyurummm ay çok severim uykuyu

Maşaallah canım ben bir haftadan fazladır uyku problemi yaşıyorum geceleri uyuyamıyorum artık gündüzde uykum kaçıyor dön dön eşimde uyuyamıyor sayemde

Slm kızlar nasılsiniz ders çalıştığım için bugün size katılamadım ama aklım hep sizde nasılsiniz bu arada benim çok ağrım var hatta dün regl olucam sandım ama gelen giden yok ama kesin regl olucam da biran önce olmak istiyorum inşallah yarın olurum ve akşam dr giderim

Hoşgeldin canım belki olmazsın:))

Maşallah diyorum başka bişey demiyorum

Bu hırkadan yapıyım diyorum komşuya

Bende bu ara kendimi zor tutuyorum eflal ders çalışıyım diye ip almadım ama valla zor tutuyorum kendimi bu ara çok formundayım ama son 20 gün sonra bir sürü ip alıp örücem

Kız bu ne ki paslandım benim şimdiye örmeyi palnladıklarımı yapmış olmam lazımdı akşamaca evdeyim işimin adı ne ki

bu paslanmış halinse nediym
ben hiç bişey öremedim kuzuma herkezin çocuğuna yapar hediye ederim kendi kuşuma öremedim

Yok be canım benim bu aydan da umudum yok ama inşallah 2 3 aya bende güzel bir haber veririm size bu arada hırka güzelmiş

İnşaaallah canım hatta hemen bu ay verirsin umarım güzel dimi hırka basitte tığ işi bakıyım elimdeki bitsinde kaşkol onuda yapıyım sonra artık kendi bebeğime örüyüm yiter ya yiter:86: sen iyi yapıyorsun şimdiden örmekle bende geçen sene örmüştüm yelek süveter battaniye iyiki yapmışım onları

ay harika bayıldımmmm bende istiyom bundannn ayyy kayınvalideye veriym yapsın ya

Ver yapsın kız oh ne güzel kıymetini bil benim kaynana hanım yapmıyor bişey sıkılıyormuş örgü yaparken dellendim yine bak

Bende bu ara kendimi zor tutuyorum eflal ders çalışıyım diye ip almadım ama valla zor tutuyorum kendimi bu ara çok formundayım ama son 20 gün sonra bir sürü ip alıp örücem

Ay anlıyorum seni bende senin gibiydim üç senediryapa yapa yoruldum heralde bak şimdidn ör ör koy beeğine hamileyke halsiz oluyorsun yapamıyorsun bişey.

bu paslanmış halinse nediym
ben hiç bişey öremedim kuzuma herkezin çocuğuna yapar hediye ederim kendi kuşuma öremedim
Bende öyle ördüm hep yeğenlere eşe dosta kendimde kaldım neyse onlara bize yapar dimi:)

aman dellenme boşver onun büyük resmini buluymda götürüym eline veriym yapsın

Neyse bende kaçtım kızlar koçiş geldi.

naber esraaaa belki tutmştur nerden bilom.. adet günü nezaman cnm ilaç kullanıyon gecikme olmaz bence

Yok canım ya yok bu ay da ama yok diye üzülmüyorum da çünki bu sefer stres yapmak üzülmek yok vardır rabbimin bir bildiği çatlama iğnesini geç oldum biraz çatlama olalı6 gün oldu henüz ve regl çarşamba ile cuma arası olur 27 ila 29 gün arasında değişiyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…