Sitedeki yeniler ve hamile kalmayı bekleyenler,yeni hayatımıza beraber başlayalım -3-

daha yeni cnmm çatlama. inşallah çalıştıysanız tutmuştur. hayırlısı olsun ne diyelim

sevindimm allahdan denk geldi adette olmadınn iyi olmuş cnmm. bidaha nezaman görüşceniz.
uyu didemcim uyu da büyü.

evet canım adet olmadım allahtan o dönemde belli değil hayatım ne zaman buluşacağımız belki şubat ayında belli olmaz canımcım
geçmişte tembihledim demiştim kim diye sormuşsun canım eşimi tembihledim değişme sakın böyle kal diye

anladm cnmm inşallah değişmez. sözünü tutar. ofyaaa sen geldin birazdan ben giderim özlediydim seninle konuşmayı. patron bekle dedi birazdan gelir. sabah kalkarsan ara istersen cnm.

anladm cnmm inşallah değişmez. sözünü tutar. ofyaaa sen geldin birazdan ben giderim özlediydim seninle konuşmayı. patron bekle dedi birazdan gelir. sabah kalkarsan ara istersen cnm.

canım haklısın yhaa bende çok özledimmmm şekerim seniiii sabah kaçta geliyor senin patron canımcımmm

canım haklısın yhaa bende çok özledimmmm şekerim seniiii sabah kaçta geliyor senin patron canımcımmm

belli olmuyoki bazen 10 da bazen bi geliyom burda. bazen 9 da. cuma bol bol konuşuruz öğlen gidicek. gelmicek bida. bugünde yoktu akşama kadan ama burda kısların keyfi yoktu.

yine kisme yazmıyoo.
ay buaralar çok gerginim ve takıyom herkesi kafaya. ceylinimmmmm birazdan patron gelcek yazsana kuzum ne susuyon ayol

karışık cnmm ama heran patlamaya hazırım alınganım. adet sendromu cnm

gülüm öyle deme kız bellimi olur ben adet olacam diye beklerken kocişle bi tartıştık tabi beni gerginliğim yüzünden hatta boşanmaya karar verdik sonra kociş alttan aldı da barıştık ama adet olmadım bak

patron geldi sandımm yanlış alarmmışşşş. ceylinimmm kusura bakma.
ebrarımm nasip artıkk herşey olabilir. baya gerginim yalnız. bugün göbemin altı şiş gibi demin aya kalkınca hissettim yaa orası ağrıyo rahmim sanki. nasıl anlatim genital bölgenin üstü yani.
arada ağrıyo geçiyo. üşüttüm herhalde.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…