Sitedeki yeniler ve hamile kalmayı bekleyenler,yeni hayatımıza beraber başlayalım -3-

canım hayırlısı olsun benim kociş geldi byyyyyyyyy

günaydıın kusum ..iiz sukur senden naber..
sen eve net mı baglattın yaw ..ben evınızde yok sanıyordum ..haftasonu hıc gırmıyorsun ya.

günaydın canım.. Yoktum ama kimse farketmemiş sanırım :))

günaydın ebuş
günaydın kuşumm

günaydıın kusum ..iiz sukur senden naber..
Sen eve net mı baglattın yaw ..ben evınızde yok sanıyordum ..haftasonu hıc gırmıyorsun ya.
canım bizim net hep varda pc yoktu Geçen gün eşim pc getirdi alıp almamakta kararsız yani şimdilik evde pc var

günaydın güsel sitemizin güsel tatlı hatunları nasılsınız. beni sormayın gözlerim kapanıyo akşam 11 de yattım ama yiede çooook uykum var ruh gibi yürüdüm yolda. bide kasıklarım fena içerde kazı çalışması var sanki gerginlik şişkinlik arada giren sancı.
neyse ben çok dertliyim mazeretim var sabiyim ben

günaydın canım... canım adet gerginliği..
bende yatıyorum kasıklarım ve karnım fena ağrıyor...çok akıntımda olmaya başladı...

günaydın canım... canım adet gerginliği..
bende yatıyorum kasıklarım ve karnım fena ağrıyor...çok akıntımda olmaya başladı...

sormaaaa ağrılarıyaaaaa. offff buay baya gergin etti beni. akıntı çoook deil bende.
çokmu kötüsün yattığına göre üşüttünmü yoksam

Günaydın kızlar nasılsınız? Geçmiş olsun nimet hastaymış, gül sende ağrılarla uğraşıyormuşsun benimde sıkıntım uyku ayyyy müdürümde yok bi köşe bulup kıvrılsam mı acep:)

Günaydınlar :)
aranıza bu sabah katıldım. ama forumu uzun zamandır takip ediyorum. ve ben de hamile kalmayı bekleyenler arasındayım :)

günaydın kuşum nasılsın bebiş nasılmış bakalım annesi
bu haftasonu gidecek misin dr

günaydın zeynoo.... sağol canım anlamadım sabah kasıklarımdaki ağrıyla uyandım...halende ağrıyor nedendir bilmem...

canımmmmmmmmmmmmm çok pardon ya müdür burdaydı bakamadım bi süre yoksam cevap vermezmiyim sana

canım çok geçmiş olsun
sağol canım...

Günaydınlar :)
aranıza bu sabah katıldım. ama forumu uzun zamandır takip ediyorum. ve ben de hamile kalmayı bekleyenler arasındayım :)
günaydın aramıza hoşgeldin senin hikayeni öğrenelim bakalım. kaç yıllık evlisiniz ne kadar zamandır bebek çalışmaları var....

Son düzenleme:
günaydın canım hoşgeldin aramıza
ne zamandan beri bebiş istiyorsun

tam 1 sene önce hamile kaldım ama ne yazık ki şubat sonunda bebeğin kalbi durduğu için kürtaj oldum. 3 aydır bebek sahibi olmak için çalışıyoruz bu ay ilk defa ovülasyon testi kullanıyorum hayırlısı bakalım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…