Günaydınlar :)
aranıza bu sabah katıldım. ama forumu uzun zamandır takip ediyorum. ve ben de hamile kalmayı bekleyenler arasındayım :)
günaydın kuşum nasılsın bebiş nasılmış bakalım annesi
bu haftasonu gidecek misin dr
günaydın zeynoo.... sağol canım anlamadım sabah kasıklarımdaki ağrıyla uyandım...halende ağrıyor nedendir bilmem...
Adetin biteli ne kadar oldu kız yumurtluyo olma?
sağol canım...
anladım canım çok geçmiş olsun rabbim bi daha yaşatmasıntam 1 sene önce hamile kaldım ama ne yazık ki şubat sonunda bebeğin kalbi durduğu için kürtaj oldum. 3 aydır bebek sahibi olmak için çalışıyoruzBu ay ilk defa ovülasyon testi kullanıyorum hayırlısı bakalım
günaydın didoşummmmmgünaydın karılarrrrrrrrrrrrrrrrrrr
günaydın mervecikkgünaydın herkese ...
tmm ebrarcımmmm bana bakmayın biranda kısıveriyom.
günaydın zeynoooo didemmm. ve diğer akedeşimiz.
uykuyu sormayın bugün uyanamadım daha kalktığımdan beri gözlerim kapanıyo kürdan koycam nerdeyse.
Günaydın canım hoşgeldin, kendini anlatsana biraz:)
tabii memnuniyetle,
26 yaşındayım 1.5 senelik evliyim. geçen seneki hamileliğimi de coretest kullanarak yaşamıştım. 16 yaşında geçirdiğim yumurtalık ksiti operasyonundan ötürü biraz panik olduğum için hamile kaldığımı öğrendiğimde çok sevindim ama ne yazık ki bahsettiğim gibi mutluluk kısa sürdü. her işte bir hayır vardır diye düşündük eşimle üzüldük ama çabuk toparlandık. aryıca 1.5 yaşında yorkshire terrier bi kızım var, onun varlığı da sanırım bu zorluğu atlatmamızda çok yardımcı oldu bize. 1 hafta önce yeni eve taşındık ve 3 aydır da bebek sahibi olmayı diliyoruz. yeni evimizin bize uğur getireceğine inancım tam :)
hayırlısı tabiki canım bende 6 aylık evliyim..2 ay önce benim bebişimin kalbi durdu ama yine kendi düştü... hiç vakit kaybetmeden bizde çalışmaya başladık allahım hayırlı zamanda hayırlısıyla herkese bebiş nasip etsin.. yeni yıl herkese uğuruyla gelsin inşallah....tam 1 sene önce hamile kaldım ama ne yazık ki şubat sonunda bebeğin kalbi durduğu için kürtaj oldum. 3 aydır bebek sahibi olmak için çalışıyoruzbu ay ilk defa ovülasyon testi kullanıyorum hayırlısı bakalım
MİNİK KUŞUM BENİM ANLIYORUM SENİ İNŞ. BU ALINGANLIĞIN GERGİNLİĞİNİN NEDENİ FARKLI BİŞEYDİR RABBİM DUY SESİMİİİİİİ GÜLÜME BEŞ...............
günaydınn mahallenin delisi hoşgeldin....günaydın karılarrrrrrrrrrrrrrrrrrr
günaydın canım...Günaydın herkese ...
valla takvime baktım yarından itibaren çalışın diyor ama biz h,ç çalışmayı bırakmadıkki....Günaydın canım hoşgeldin, kendini anlatsana biraz:)
Yok canım bu hafta sonu çağırmadı haftaya çarşamba gel dedi nasıl dayanırım 1 hafta bilemiyorum:) Benim doktor alttan bakmıyo o yüzden 7. haftaya geçelim diye bekliyo sanırım kalp atışları için:) İyiyim ben sen nasılsın kuzum?
Sende sağol:)
hoşbuldum canlarrrr nasılsınızzzzz
yeni kızlar sizde hoşgeldinizz
abbbooooooooooooooooooooooooooooooooooooooinşallahhh cnmm ama beş deil en fazla 3 olsun gel pazarlık edelim.:18:
valla takvime baktım yarından itibaren çalışın diyor ama biz h,ç çalışmayı bırakmadıkki....
sus kız olsunda beş olsun sakın itiraz etme duymayayım bi daha
iyi tamam beeeeeeee 5 olsun herşeyde pazarlık payı var bunda nie yok ala alabeni şişirmeye meraklısınız:86::86::86::86: sizi geçeyim tombişlikde die yapıyon dimi
ay bacımm bende dünkü gibi hala bezgin bekirimiyilik didoş beni bildiğin gibi dün nasıl bıraktıysan öyleyim üstüne çok uykum var o eklendi. sen nassın acı varmı acııı
günaydınn mahallenin delisi hoşgeldin....
ulennnnnnnnnnnn rodinia ben geldim görmedinmi
hemen msj düzeltiyorum görmüşsün
kızım ben bu mahallenin delisiysem sen neyisin haaaaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?