Sitedeki yeniler ve hamile kalmayı bekleyenler,yeni hayatımıza beraber başlayalım -3-

Günaydınlar :)
aranıza bu sabah katıldım. ama forumu uzun zamandır takip ediyorum. ve ben de hamile kalmayı bekleyenler arasındayım :)

Günaydın canım hoşgeldin, kendini anlatsana biraz:)

günaydın kuşum nasılsın bebiş nasılmış bakalım annesi
bu haftasonu gidecek misin dr

Yok canım bu hafta sonu çağırmadı haftaya çarşamba gel dedi nasıl dayanırım 1 hafta bilemiyorum:) Benim doktor alttan bakmıyo o yüzden 7. haftaya geçelim diye bekliyo sanırım kalp atışları için:) İyiyim ben sen nasılsın kuzum?

günaydın zeynoo.... sağol canım anlamadım sabah kasıklarımdaki ağrıyla uyandım...halende ağrıyor nedendir bilmem...

Adetin biteli ne kadar oldu kız yumurtluyo olma?

sağol canım...

Sende sağol:)

tmm ebrarcımmmm bana bakmayın biranda kısıveriyom.
günaydın zeynoooo didemmm. ve diğer akedeşimiz.
uykuyu sormayın bugün uyanamadım daha kalktığımdan beri gözlerim kapanıyo kürdan koycam nerdeyse.

anladım canım çok geçmiş olsun rabbim bi daha yaşatmasın
bende ilk bebeğimi kaybettim ama şimdi çok şükür yeniden hamileyim
rabbim tüm isteyenlere hayırlısıyla tez zamanda bebişler versin

günaydın karılarrrrrrrrrrrrrrrrrrr
günaydın didoşummmmm

günaydın herkese ...
günaydın mervecikk

tmm ebrarcımmmm bana bakmayın biranda kısıveriyom.
günaydın zeynoooo didemmm. ve diğer akedeşimiz.
uykuyu sormayın bugün uyanamadım daha kalktığımdan beri gözlerim kapanıyo kürdan koycam nerdeyse.

MİNİK KUŞUM BENİM ANLIYORUM SENİ İNŞ. BU ALINGANLIĞIN GERGİNLİĞİNİN NEDENİ FARKLI BİŞEYDİR RABBİM DUY SESİMİİİİİİ GÜLÜME BEŞ...............

hayırlısı tabiki canım bende 6 aylık evliyim..2 ay önce benim bebişimin kalbi durdu ama yine kendi düştü... hiç vakit kaybetmeden bizde çalışmaya başladık allahım hayırlı zamanda hayırlısıyla herkese bebiş nasip etsin.. yeni yıl herkese uğuruyla gelsin inşallah....

Zeynom iyiyiz bizde ben bu hafta sonu gidecem inş. Bebekimi görmeye
sende biraz daha sabret bakalım en azından gidince küçücük kalbisini görürsün bebekinin

MİNİK KUŞUM BENİM ANLIYORUM SENİ İNŞ. BU ALINGANLIĞIN GERGİNLİĞİNİN NEDENİ FARKLI BİŞEYDİR RABBİM DUY SESİMİİİİİİ GÜLÜME BEŞ...............

abbboooooooooooooooooooooooooooooooooooooo inşallahhh cnmm ama beş deil en fazla 3 olsun gel pazarlık edelim.:18:

günaydın karılarrrrrrrrrrrrrrrrrrr
günaydınn mahallenin delisi hoşgeldin....

Günaydın herkese ...
günaydın canım...

valla takvime baktım yarından itibaren çalışın diyor ama biz h,ç çalışmayı bırakmadıkki....

ulennnnnnnnnnnn rodinia ben geldim görmedinmi
hemen msj düzeltiyorum görmüşsün
kızım ben bu mahallenin delisiysem sen neyisin haaaaa

Son düzenleme:
iyi tamam beeeeeeee 5 olsun herşeyde pazarlık payı var bunda nie yok ala ala beni şişirmeye meraklısınız:86::86::86::86: sizi geçeyim tombişlikde die yapıyon dimi

ivett inşşşşşşş didoşla benim 5 katım olursun dimi kız didoş gel bak gül karısı beşize itiraz ediyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…