son hız dün eşim çok yorgundu gece birde atladım üstüne :))=)eeeee ozaman senin ağrıların sebebi belli oldu yumurtluyon kıssssssss. gıdakkkkkk gıdakk. hadi hayırlısı çalışmaya hız verin ozaman.
kos kos kepekli kavga var sen merak edersin şimdi kaçırma
ooooo ben zır deli.....ulennnnnnnnnnnn rodinia ben geldim görmedinmi
hemen msj düzeltiyorum görmüşsün
kızım ben bu mahallenin delisiysem sen neyisin haaaaa
son hız dün eşim çok yorgundu gece birde atladım üstüne :))=)
son hız dün eşim çok yorgundu gece birde atladım üstüne :))=)
ivett inşşşşşşş didoşla benim 5 katım olursun dimi kız didoş gel bak gül karısı beşize itiraz ediyor
didem kız görmedinmi yazdığımı
gül karısı beşize itiraz ediyor yine gel yardıma
hah hemen çağırrrrrr akedeşini destek osun sanaaaaaa özellikle resim göndercem zaten sizlere göründe halimi keyif kahvesi için bakıp bakıp die
kız afrrrrrrrr geçmişdemi kaldın yine naberrrr gel yardıma bana.
ay inş. yaa o kadar mutlu olurum ki anlatamam:86::86::86::86:seni beyle görmeyi çok istiyorummmm
günaydın kızlarrrrrrrrr hehehhh tamda kavgaya yetiştim haaaaaaa
gül kızım itiraz etme ya beşiz olacak ya benim gibi bi kız tercih senin bak tercih hakkı veriyom artık sana
yok vallaa eşimde gece gece atlayınca ne karı azdınmı anaa benim karı azmışş dedi :)))atla bacuum atlaaaaaa. başka çaresi yokk bu maçı almanın
napalım kzızım sizin gibi şanslı değiliz bizde bu şansı yakalamak için atlıyozz...topunuz sapıksınız ne diym allah heriflerinizin yardımcısı olsun
ben güle huninin yanına o kırmızı elbiseden gönderecem xxxxxxxxxxxxxxxxxxl bedeninden altınada siyah tuman
ben güle huninin yanına o kırmızı elbiseden gönderecem xxxxxxxxxxxxxxxxxxl bedeninden altınada siyah tuman
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?