ımmmmmmmmmmmmmmm düşünmem lazımm sengibi cadı bir kızmı 5 tane sıpamıı........
ebrar zevkden dört köşe olcak beni bele:86::86::86::86: görünce. sorcam size ben bi öğrenim hamiş oldumu
yok vallaa eşimde gece gece atlayınca ne karı azdınmı anaa benim karı azmışş dedi :)))
napalım kzızım sizin gibi şanslı değiliz bizde bu şansı yakalamak için atlıyozz...
ama benimkine atladım da adam üstümden kalkmak bilmedi... :)))
kız dünür koş ben bugün formumdayım
karılara sataşıyom
hemide nasıl dört köşe:86::86::86::86::86::86:
sataşşşşşş dünürüm başka türlü olmuyo zatii haydin hep beraber allah gül ablama ikiz ikizde yetmez 3 üz 3 üzde yet 7 iz ver ver ver allahım ver gül ablama bebek ver bebek allahım bebbek ver gül ablama bebek ver bebek ver allahım bebek verrrrrrrrr ver ver ver ver ver allahım ver
valla ben 10 taneye bedelim zannımca ama yinede sen düşünn :86: :86: :86: :86: :86:ımmmmmmmmmmmmmmm düşünmem lazımm sengibi cadı bir kızmı 5 tane sıpamıı........
ebrar zevkden dört köşe olcak beni bele:86::86::86::86: görünce. sorcam size ben bi öğrenim hamiş oldumu
höhhhhhhhhh topunuz sapıksınız kepekli kız koş sapıttı karılar herifleride azdırıyolar kızım olan var olmayan var 3 aydır eli elime değmedi kocacığımınyok vallaa eşimde gece gece atlayınca ne karı azdınmı anaa benim karı azmışş dedi :)))
napalım kzızım sizin gibi şanslı değiliz bizde bu şansı yakalamak için atlıyozz...
ama benimkine atladım da adam üstümden kalkmak bilmedi... :)))
koş bacı koş ben kırmızısını alıym sen morunu
süper olur yardım ederim bendeeeee
sataşşşşşş dünürüm başka türlü olmuyo zatii haydin hep beraber allah gül ablama ikiz ikizde yetmez 3 üz 3 üzde yet 7 iz ver ver ver allahım ver gül ablama bebek ver bebek allahım bebbek ver gül ablama bebek ver bebek ver allahım bebek verrrrrrrrr ver ver ver ver ver allahım ver
kız alemsin ha rabbim inş. gerçekten sana ikiz üçüz verirKızlarrr ben ikize razıyımm bana dua edin...........
pissssssssssssssssssssssssssssssssssssssssss:86::86::86::86::86::86::86::86::86:
Kızlarrr ben ikize razıyımm bana dua edin...........
bacım şimdiden alıym gönderiym diyecem ama beşizlerle pardon altızlarla bedenin kaç olur tahmin edemiyombir an gözümde canlandırdım kendimi hahahaaaaaaaaaa gözlerim yaşardı gülmekden
aminnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnsataşşşşşş dünürüm başka türlü olmuyo zatii haydin hep beraber allah gül ablama ikiz ikizde yetmez 3 üz 3 üzde yet 7 iz ver ver ver allahım ver gül ablama bebek ver bebek allahım bebbek ver gül ablama bebek ver bebek ver allahım bebek verrrrrrrrr ver ver ver ver ver allahım ver
allahım nimetimede dördüz inşallahhhhhhhhhhhhhhhhhhh :86: :86: :86: :86: :86:Kızlarrr ben ikize razıyımm bana dua edin...........
tüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüü senden destek istedim bide.kız kapasitem 3 taneyi kaldırıyo öyle dua etsene. şarkülümü dağıttırcanız bana 5 iler çıktımı bida iflah etmicem bak iyi düşünün
kız alemsin ha rabbim inş. gerçekten sana ikiz üçüz verir
aminnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn
:86::86::86::86::86::86::86:
didem tumanı ben dikerimm olur mu
kız alemsin ha rabbim inş. gerçekten sana ikiz üçüz verir
:86::86::86::86::86::86::86:
didem tumanı ben dikerimm olur mu
bacım şimdiden alıym gönderiym diyecem ama beşizlerle pardon altızlarla bedenin kaç olur tahmin edemiyom
çuval olur bacummmm 100 kg çuval diktir en iyisi sen. ben boyarım burda :84::84::84::84::84::84:
aminnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn
dünürümede üçüz inşallah
aminnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn
allahım nimetimede dördüz inşallahhhhhhhhhhhhhhhhhhh :86: :86: :86: :86: :86:
ay süper olur bacıııııııııııııı sen dik en iyisi zaten hazırların güle olan bedenini bulmamız zor malum tekstil sektörü en fazla xxxl üretiyo
didem 5 tanede ufak tuman dikerim ben ona beşizlere
şalvar kızım şalvarrrrrrtuman ne laaaaaaaaaaaa başka bişimi layık görüyonuz bana
valla ben 10 taneye bedelim zannımca ama yinede sen düşünn :86: :86: :86: :86: :86:
höhhhhhhhhh topunuz sapıksınız kepekli kız koş sapıttı karılar herifleride azdırıyolar kızım olan var olmayan var 3 aydır eli elime değmedi kocacığımın
koş bacı koş ben kırmızısını alıym sen morunu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?