Sitedeki yeniler ve hamile kalmayı bekleyenler,yeni hayatımıza beraber başlayalım -3-

eeee sonunu düşünerek atlamak lazımmm yada sonunda katlanmak lazım

kız dünür koş ben bugün formumdayım
karılara sataşıyom

sataşşşşşş dünürüm başka türlü olmuyo zatii haydin hep beraber allah gül ablama ikiz ikizde yetmez 3 üz 3 üzde yet 7 iz ver ver ver allahım ver gül ablama bebek ver bebek allahım bebbek ver gül ablama bebek ver bebek ver allahım bebek verrrrrrrrr ver ver ver ver ver allahım ver

ımmmmmmmmmmmmmmm düşünmem lazımm sengibi cadı bir kızmı 5 tane sıpamıı........
ebrar zevkden dört köşe olcak beni bele:86::86::86::86: görünce. sorcam size ben bi öğrenim hamiş oldumu
valla ben 10 taneye bedelim zannımca ama yinede sen düşünn :86: :86: :86: :86: :86:

höhhhhhhhhh topunuz sapıksınız kepekli kız koş sapıttı karılar herifleride azdırıyolar kızım olan var olmayan var 3 aydır eli elime değmedi kocacığımın

süper olur yardım ederim bendeeeee
koş bacı koş ben kırmızısını alıym sen morunu

tüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüü senden destek istedim bide. kız kapasitem 3 taneyi kaldırıyo öyle dua etsene. şarkülümü dağıttırcanız bana 5 iler çıktımı bida iflah etmicem bak iyi düşünün

bir an gözümde canlandırdım kendimi hahahaaaaaaaaaa gözlerim yaşardı gülmekden
bacım şimdiden alıym gönderiym diyecem ama beşizlerle pardon altızlarla bedenin kaç olur tahmin edemiyom

aminnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn
dünürümede üçüz inşallah

Kızlarrr ben ikize razıyımm bana dua edin...........
allahım nimetimede dördüz inşallahhhhhhhhhhhhhhhhhhh :86: :86: :86: :86: :86:

ama ama ama gül abla biz allahtan isteyekte o senin kapasiteye göre versin bişiy olmaz korkma

kız alemsin ha rabbim inş. gerçekten sana ikiz üçüz verir

:86::86::86::86::86::86::86:
didem tumanı ben dikerimm olur mu

ay süper olur bacıııııııııııııı sen dik en iyisi zaten hazırların güle olan bedenini bulmamız zor malum tekstil sektörü en fazla xxxl üretiyo

dünür kız bana üçüz diye dua etme benim bünye taşımaz yatar kalırım valla en fazla ikizzzzzz olsun olma mı ya dünürrrr

aminnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn

ay süper olur bacıııııııııııııı sen dik en iyisi zaten hazırların güle olan bedenini bulmamız zor malum tekstil sektörü en fazla xxxl üretiyo

tamam canım ben kumaş alımda başlayayım artıkk ee gül hamiş kalana kadar anca dikerim kız didem kaç metre kumaş gider sence 10 metre yitermi acepp

ama napayımmm ikiz istiyoz mademmm olanca gücümüzle çalişcez...artık eşimde çok yardım ediyor 10 dk üstümdem kalmıyor ayaklarımı havada tutuyor hemen kalkma diyor... :))) tabi bunları çıkmadan yapıoypr :)))

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…