Sitedeki yeniler ve hamile kalmayı bekleyenler,yeni hayatımıza beraber başlayalım -3-

Mervecim günaydın:)

MİNİK KUŞUM BENİM ANLIYORUM SENİ İNŞ. BU ALINGANLIĞIN GERGİNLİĞİNİN NEDENİ FARKLI BİŞEYDİR RABBİM DUY SESİMİİİİİİ GÜLÜME BEŞ...............

Amiiiiiiiiiiiiiin:)

ama ama ama gül abla biz allahtan isteyekte o senin kapasiteye göre versin bişiy olmaz korkma

abbbooooooooooooooooooooooooooo tabi 5 taneyi taşıcak olan benimmmm dımııııı isteyin bacum isteyin hepinizin kapısını çalarım ben bebelerle adam evden atınca

dünür kız bana üçüz diye dua etme benim bünye taşımaz yatar kalırım valla en fazla ikizzzzzz olsun olma mı ya dünürrrr
hadi acıdım dünürüme ikiz ver yarabbimmmmmmm
tamam canım ben kumaş alımda başlayayım artıkk ee gül hamiş kalana kadar anca dikerim kız didem kaç metre kumaş gider sence 10 metre yitermi acepp
şimdiiiiiii tecrübelerime dayanaraktan 10 metrenin de yetmeyeceği kanaatindeyim sen bi 20 metre al nolur nolmaz

Kızlar yaaa bir arkadaşım 3,5 4 aylık hamile bugün adet sancısı gibi sancısı varmış hemde kahve rengi lekeleri sizce bebişine bişi olmuşmudur? Ağrısı varmış

gel zeyzeyy gel deliler kampımızda açık bugün dün kimse yokluğumu farketmemiş ama olsun deliliğinize veriyorum....

abbbooooooooooooooooooooooooooo tabi 5 taneyi taşıcak olan benimmmm dımııııı isteyin bacum isteyin hepinizin kapısını çalarım ben bebelerle adam evden atınca

gel bala sen bana ben bakarım size devlettende para yardımı alırız zati varya başbakan diyo ya en az üç diye bizim bu kadar uğraştıgımızı falan görse varya hepimizi özel hastaneye yollar aman siz yeterki hamiş kalın doğurun der

allah üstünden indirmesin ikiz olana kadar ne diym bacıııı

Kııııız deli manyak naber:)

iyyyyiiiiiiiiiii görmüüyonmu ortalığı birbirine kattım yine sen nasılsın manyakkkkk

tamam canım ben kumaş alımda başlayayım artıkk ee gül hamiş kalana kadar anca dikerim kız didem kaç metre kumaş gider sence 10 metre yitermi acepp
şuna bak yaaaaaaa 50 metre falan alll bacımm

şalvar kızım şalvarrrrrr

anaaaaaaa bebeleredemi şalvar dikceniz tüüüüüüüü altın alıp takmaya kıyamıyonuz şalvar dikiceniz
bilmodumm tumanı mumnaı falla.
ımmmmmm enine boyuna hesaplarsak 50 metre yiter herhalde

Kızlar yaaa bir arkadaşım 3,5 4 aylık hamile bugün adet sancısı gibi sancısı varmış hemde kahve rengi lekeleri sizce bebişine bişi olmuşmudur? Ağrısı varmış

cnmmm hemen doktora gitsin düşük tehlikesi kahve lekenin arkası kanamadır benimde düşen bebek böyle olduydu. hiç durmasın

tabi canım sen kendini daha iyi bilirsin 50 metre diyorsan 50 metre alırız bizde
5 tanede bebelere olcak ya anca

zeynep allah yaşatmasın ama bana aynısı oldu 3 gün sonra gittim doktora durumumu biliyorsun.. hemen gitsin beklemesin.....

saol bacummmmmm bu karılar sokakda bırakcaktı 5 bebeyle beni. herifde boşar sen sahip çıktın bize.,devletimize ve sana allah zeval vermesin

tabi canım sen kendini daha iyi bilirsin 50 metre diyorsan 50 metre alırız bizde
5 tanede bebelere olcak ya anca

kendimi düşünemyiom vallaaaaaa düşününce böle tumanlı fln kahkaha atasım geliyo gözünüzün önüne getirin bakem yakışıyomu... pullusundan olsun bacım kumaşş şöle pembe fosfor yeşilli falan.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…