anladım canım çok geçmiş olsun rabbim bi daha yaşatmasın
bende ilk bebeğimi kaybettim ama şimdi çok şükür yeniden hamileyim
rabbim tüm isteyenlere hayırlısıyla tez zamanda bebişler versin
Yaaa bende çok korkuyorum kızlar neden kaybettiniz bebeklerinizi? Nasıl anladınız?Allah yardımcınız olsun 2. bebişlerinize uzun ömürler versin:)
günaydın didoşummmmm
Günaydın kız cadı didem:)
günaydın mervecikk
MİNİK KUŞUM BENİM ANLIYORUM SENİ İNŞ. BU ALINGANLIĞIN GERGİNLİĞİNİN NEDENİ FARKLI BİŞEYDİR RABBİM DUY SESİMİİİİİİ GÜLÜME BEŞ...............
Günaydın canım hoşgeldin, kendini anlatsana biraz:)
tabii memnuniyetle,
26 yaşındayım 1.5 senelik evliyim. geçen seneki hamileliğimi de coretest kullanarak yaşamıştım. 16 yaşında geçirdiğim yumurtalık ksiti operasyonundan ötürü biraz panik olduğum için hamile kaldığımı öğrendiğimde çok sevindim ama ne yazık ki bahsettiğim gibi mutluluk kısa sürdü. her işte bir hayır vardır diye düşündük eşimle üzüldük ama çabuk toparlandık. aryıca 1.5 yaşında yorkshire terrier bi kızım var, onun varlığı da sanırım bu zorluğu atlatmamızda çok yardımcı oldu bize. 1 hafta önce yeni eve taşındık ve 3 aydır da bebek sahibi olmayı diliyoruz. yeni evimizin bize uğur getireceğine inancım tam :)
Sabır canım sabır çok önemli:) Ben 20 aydır hamile kalamıyordum şimdi çok şükür 6. haftamızdayız. Rabbim isteyen herkese nasip etsin:) Geçmiş olsun canım
hayırlısı tabiki canım bende 6 aylık evliyim..2 ay önce benim bebişimin kalbi durdu ama yine kendi düştü... hiç vakit kaybetmeden bizde çalışmaya başladık allahım hayırlı zamanda hayırlısıyla herkese bebiş nasip etsin.. yeni yıl herkese uğuruyla gelsin inşallah....
Amin:)
Zeynom iyiyiz bizde ben bu hafta sonu gidecem inş. Bebekimi görmeye
sende biraz daha sabret bakalım en azından gidince küçücük kalbisini görürsün bebekinin
İnşallah canım:) Hadi bakalım git de gör bebişimizi:)
ulennnnnnnnnnnn rodinia ben geldim görmedinmi
hemen msj düzeltiyorum görmüşsün
kızım ben bu mahallenin delisiysem sen neyisin haaaaa
Kııııız deli manyak naber:)
ama ama ama gül abla biz allahtan isteyekte o senin kapasiteye göre versin bişiy olmaz korkma
tuman ne laaaaaaaaaaaa başka bişimi layık görüyonuz bana
hadi acıdım dünürüme ikiz ver yarabbimmmmmmmdünür kız bana üçüz diye dua etme benim bünye taşımaz yatar kalırım valla en fazla ikizzzzzz olsun olma mı ya dünürrrr
şimdiiiiiii tecrübelerime dayanaraktan 10 metrenin de yetmeyeceği kanaatindeyim sen bi 20 metre al nolur nolmaztamam canım ben kumaş alımda başlayayım artıkk ee gül hamiş kalana kadar anca dikerim kız didem kaç metre kumaş gider sence 10 metre yitermi acepp
abbbooooooooooooooooooooooooooo tabi 5 taneyi taşıcak olan benimmmm dımıııııisteyin bacum isteyin hepinizin kapısını çalarım ben bebelerle adam evden atınca
allah üstünden indirmesin ikiz olana kadar ne diym bacııııama napayımmm ikiz istiyoz mademmm olanca gücümüzle çalişcez...artık eşimde çok yardım ediyor 10 dk üstümdem kalmıyor ayaklarımı havada tutuyor hemen kalkma diyor... :))) tabi bunları çıkmadan yapıoypr :)))
Kııııız deli manyak naber:)
hadi acıdım dünürüme ikiz ver yarabbimmmmmmm
şimdiiiiiii tecrübelerime dayanaraktan 10 metrenin de yetmeyeceği kanaatindeyim sen bi 20 metre al nolur nolmaz
hemen doktora gitsin hiç bekletme zeynoo....Kızlar yaaa bir arkadaşım 3,5 4 aylık hamile bugün adet sancısı gibi sancısı varmış hemde kahve rengi lekeleri sizce bebişine bişi olmuşmudur? Ağrısı varmış
şuna bak yaaaaaaa 50 metre falan alll bacımmtamam canım ben kumaş alımda başlayayım artıkk ee gül hamiş kalana kadar anca dikerim kız didem kaç metre kumaş gider sence 10 metre yitermi acepp
şalvar kızım şalvarrrrrr
Kızlar yaaa bir arkadaşım 3,5 4 aylık hamile bugün adet sancısı gibi sancısı varmış hemde kahve rengi lekeleri sizce bebişine bişi olmuşmudur? Ağrısı varmış
Kızlar yaaa bir arkadaşım 3,5 4 aylık hamile bugün adet sancısı gibi sancısı varmış hemde kahve rengi lekeleri sizce bebişine bişi olmuşmudur? Ağrısı varmış
şuna bak yaaaaaaa 50 metre falan alll bacımm
anaaaaaaa bebeleredemi şalvar dikceniz tüüüüüüüü altın alıp takmaya kıyamıyonuz şalvar dikiceniz
bilmodumm tumanı mumnaı falla.
ımmmmmm enine boyuna hesaplarsak 50 metre yiter herhalde
canım bende hemen dr görünsün ya ihmale gelmez böyle şeyler
gel bala sen bana ben bakarım size devlettende para yardımı alırız zati varya başbakan diyo ya en az üç diye bizim bu kadar uğraştıgımızı falan görse varya hepimizi özel hastaneye yollar aman siz yeterki hamiş kalın doğurun der
bende öyle dedim bakalım gidecek işteAyyyy neler döktürdünüz yaaa okumak istiyom muhabbet gırla maaşallah:)
tabi canım sen kendini daha iyi bilirsin 50 metre diyorsan 50 metre alırız bizde
5 tanede bebelere olcak ya anca
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?