aminn canım amin dedim bu hafta üstümden inmemen lazımmış.. ooo dedi sen iste yeterki :)))allah üstünden indirmesin ikiz olana kadar ne diym bacıııı
iyyyyiiiiiiiiiii görmüüyonmu ortalığı birbirine kattım yine sen nasılsın manyakkkkk
aminn canım amin dedim bu hafta üstümden inmemen lazımmış.. ooo dedi sen iste yeterki :)))
tatlım bence hiç beklemeden gitsin rabbim korusun bebişi
kız gel gel güle tuman dikecem onun hesabını yapıyoz
aminn canım amin dedim bu hafta üstümden inmemen lazımmış.. ooo dedi sen iste yeterki :)))
kendimi düşünemyiom vallaaaaaa düşününce böle tumanlı fln kahkaha atasım geliyo gözünüzün önüne getirin bakem yakışıyomu... pullusundan olsun bacım kumaşş şöle pembe fosfor yeşilli falan.
allah seniiiii emiiiiiiiii... kız adama vitamin protein fln yedir neme lazımmm ikiz yapacak adam elden ayakdan düşmesin. hergün hergünnn.
tamam kuşum renk tercihi sana ait nasıl istersen eyle olsun parlak pullu falan olsun hemi
walla gözümün önünde canlandıramıyom ki sığmıyon kızım hayallerime
haklısın canım adam 54 kilo :)) bide tüm gün çekiç sallıyorr...allah seniiiii emiiiiiiiii... kız adama vitamin protein fln yedir neme lazımmm ikiz yapacak adam elden ayakdan düşmesin. hergün hergünnn.
deliler kampı değilmi burası ne bekliyon...cık cık cıkkk anam ne sapıksınız siz yaaaaaaaaaaaaaaa
tamam kuşum renk tercihi sana ait nasıl istersen eyle olsun parlak pullu falan olsun hemi
walla gözümün önünde canlandıramıyom ki sığmıyon kızım hayallerime
yokk kızzzzz kendinden proteinli benim adam. bigün yapmasa ogün sankii inme iniyo adama üzüntüden kahroluyo sanki bişeyini kaybetmiş gibi üzülüyosen ölemi yapıyon kızım tabiii adama dayıyon vitamini sonrada üstünden kaldırmıyon dimiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii
Hahhaha okudum biraz gül 5iz doğuruyomuş:) Arkadaşıma dedim bakalım gidecektiİnşallah bişi yoktur kan kokuyo diyodu
abooooooooooooooooooooooooaminn canım amin dedim bu hafta üstümden inmemen lazımmış.. ooo dedi sen iste yeterki :)))
sen ölemi yapıyon kızım tabiii adama dayıyon vitamini sonrada üstünden kaldırmıyon dimiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii
bu kadar azdığınızı beklemiyodum meselaaaaaaaaaaaaaaahaklısın canım adam 54 kilo :)) bide tüm gün çekiç sallıyorr...
deliler kampı değilmi burası ne bekliyon...
höhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhallah seni emiiiii tabi benden fak olduğundan göslerinde ufakdır sığdıramassın çerçeveye
yokk kızzzzz kendinden proteinli benim adam. bigün yapmasa ogün sankii inme iniyo adama üzüntüden kahroluyo sanki bişeyini kaybetmiş gibi üzülüyo
haklısın canım adam 54 kilo :)) bide tüm gün çekiç sallıyorr...
deliler kampı değilmi burası ne bekliyon...
abooooooooooooooooooooooookız yazık be adama
he kız buda beşiz için öyle yapıyor işte:86::86::86:
allah seni emiiiii tabi benden fak olduğundan göslerinde ufakdır sığdıramassın çerçeveye
yokk kızzzzz kendinden proteinli benim adam. bigün yapmasa ogün sankii inme iniyo adama üzüntüden kahroluyo sanki bişeyini kaybetmiş gibi üzülüyo
valla ben acıyom bu heriflere cidden yaniiiiii
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?