Sitedeki yeniler ve hamile kalmayı bekleyenler,yeni hayatımıza beraber başlayalım -3-

tatlım bence hiç beklemeden gitsin rabbim korusun bebişi
kız gel gel güle tuman dikecem onun hesabını yapıyoz

Hahhaha okudum biraz gül 5iz doğuruyomuş:) Arkadaşıma dedim bakalım gidecekti İnşallah bişi yoktur kan kokuyo diyodu

tamam kuşum renk tercihi sana ait nasıl istersen eyle olsun parlak pullu falan olsun hemi
walla gözümün önünde canlandıramıyom ki sığmıyon kızım hayallerime

allah seniiiii emiiiiiiiii... kız adama vitamin protein fln yedir neme lazımmm ikiz yapacak adam elden ayakdan düşmesin. hergün hergünnn.

sen ölemi yapıyon kızım tabiii adama dayıyon vitamini sonrada üstünden kaldırmıyon dimiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii

allah seniiiii emiiiiiiiii... kız adama vitamin protein fln yedir neme lazımmm ikiz yapacak adam elden ayakdan düşmesin. hergün hergünnn.
haklısın canım adam 54 kilo :)) bide tüm gün çekiç sallıyorr...

cık cık cıkkk anam ne sapıksınız siz yaaaaaaaaaaaaaaa
deliler kampı değilmi burası ne bekliyon...

tamam kuşum renk tercihi sana ait nasıl istersen eyle olsun parlak pullu falan olsun hemi
walla gözümün önünde canlandıramıyom ki sığmıyon kızım hayallerime
allah seni emiiiii tabi benden fak olduğundan göslerinde ufakdır sığdıramassın çerçeveye

sen ölemi yapıyon kızım tabiii adama dayıyon vitamini sonrada üstünden kaldırmıyon dimiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii
yokk kızzzzz kendinden proteinli benim adam. bigün yapmasa ogün sankii inme iniyo adama üzüntüden kahroluyo sanki bişeyini kaybetmiş gibi üzülüyo

Hahhaha okudum biraz gül 5iz doğuruyomuş:) Arkadaşıma dedim bakalım gidecekti İnşallah bişi yoktur kan kokuyo diyodu

tatlım doktora gitsin hemencecikkkkk hiç beklemesin allahım kötüsünü vermesin inşallah bişey olmaz

Son düzenleme:
aminn canım amin dedim bu hafta üstümden inmemen lazımmış.. ooo dedi sen iste yeterki :)))
abooooooooooooooooooooooookız yazık be adama

he kız buda beşiz için öyle yapıyor işte:86::86::86:

haklısın canım adam 54 kilo :)) bide tüm gün çekiç sallıyorr...

deliler kampı değilmi burası ne bekliyon...
bu kadar azdığınızı beklemiyodum meselaaaaaaaaaaaaaaa

höhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh kızlar bana şok üzerine şok yaşatıyonuz valla

sorsana neyini kaybetmişşşşşşşşşşşşşşş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…