Sitedeki yeniler ve hamile kalmayı bekleyenler,yeni hayatımıza beraber başlayalım -3-

offf offf ben delirmeyimde kim delirsinn ya ben bu aileye ortacı yada emir eri diyemi geldim... dün evden 8de çıktım koşturmaktan eve gece dönebildim... şimdi yine başladık eltimin kocası evde beni kahvaltıya çağırıyor... kaynanam egzersiz vermiş doktor gel bana yaptır diyor... ne bu leynn....

bu ne yaaaaaa üfff amma sıkıyorlar haa

tatlım doktora gitsin hemencecikkkkk hiç beklemesin allahım kötüsünü vermesin inşallah bişey olmaz

bu kadar azdığınızı beklemiyodum meselaaaaaaaaaaaaaaa

höhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh kızlar bana şok üzerine şok yaşatıyonuz valla

Hahhahah yalaka gelin yalaka gelin:)

patron geldiydi yine biyere gittti gelesiye rahatımmmm eeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee nirde kaldıydık.
dimek bize sapık diyonuzzzzzz hamiş kalasıya sapığız anammmm.

Yalanmı oooh böyle enayiyi bende bulsam bende ota boka çağırırım:)
dimi ama yok demiyorki karı eltisiyle hergün bi yerlerde maşallah

patron geldiydi yine biyere gittti gelesiye rahatımmmm eeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee nirde kaldıydık.
sapıksınız tabiii herifler zavallım kilo bilem alamıyorlar bu yüzden

hAHHAHAHA ben de sapıktım ama bak duruldum işin komik yanı en sapık olmadığım ay kaptım çocuğu diyodum size hatırlıyonuzmu bu ay 3 kere oldu bişi olmaz ümitsizim diye:)
kız gebertirim seni... kıçım evimi görmüyor neredeyse

Kızım sende o kadar her denilene he deme:)

eeee gitme ozaman daaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa.
her çağırana gidiyonmu sen

Bizde çağıralım gül belkim bize de gelir:)

dimi ama yok demiyorki karı eltisiyle hergün bi yerlerde maşallah

alışmış bacummm alışmışşş. bağlasan durmaz

sapıksınız tabiii herifler zavallım kilo bilem alamıyorlar bu yüzden

boşverrrrr napcak göbeğiiiiii bizi şişisrdikden sonra alsın kilo.

kız nasıl hayır diyim küsüyorlar hemen...eşimle tartıştık bu konuyu akşam nezaman arasam birinin peşini topluyorsun yeter konuş söyle dedi...

allahın hikmetinden sual olunmaz. biz hergün yapıyozda noluyoo tutturamadık seninde tek atışla vurmuş on ikiden ne öle hergün uğraşmakdansa demiştir herifin bikere olsun tam olsun. haha
hiç düşünmez hemen gelir fallaaa
rondinaaaaaa hadi yarın bize gel bacımm

kız nasıl hayır diyim küsüyorlar hemen...eşimle tartıştık bu konuyu akşam nezaman arasam birinin peşini topluyorsun yeter konuş söyle dedi...

Haklı adam valla ezdirme kendini beni kullanamazlar valla:) Canım isterse yaparım ben herşeyi:)

adam bile anlamışşşş gezenti olduğunu kıss konu komşuda çağırdımı öle hemen koşup gidiyonmu çantanda hazırdır kapı ağzında alıp çıkıyosundur vakit kaybetmeden
yada giyinik mi bekliyon evde heran tel gelir biri çağırır die

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…