aminn canım amin dedim bu hafta üstümden inmemen lazımmış.. ooo dedi sen iste yeterki :)))
allah seniiiii emiiiiiiiii... kız adama vitamin protein fln yedir neme lazımmm ikiz yapacak adam elden ayakdan düşmesin. hergün hergünnn.
cık cık cıkkk anam ne sapıksınız siz yaaaaaaaaaaaaaaa
yaş oluyo 35 ben azmayımda kim azsınn..
eşim çekiç sallıyoo evet mobilyacı :)))))
kaçılınnnnn sapığınızz var....Anaaaaaaaaaaaaam imdaaaaaaaaaaaaaat topice sapık dadanmış:)
delü delü kulakları küpeliii....delüüüüüüüüüüüüüü
offf offf ben delirmeyimde kim delirsinn ya ben bu aileye ortacı yada emir eri diyemi geldim... dün evden 8de çıktım koşturmaktan eve gece dönebildim... şimdi yine başladık eltimin kocası evde beni kahvaltıya çağırıyor... kaynanam egzersiz vermiş doktor gel bana yaptır diyor... ne bu leynn....
tatlım doktora gitsin hemencecikkkkk hiç beklemesin allahım kötüsünü vermesin inşallah bişey olmaz
bu kadar azdığınızı beklemiyodum meselaaaaaaaaaaaaaaa
höhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhkızlar bana şok üzerine şok yaşatıyonuz valla
offf offf ben delirmeyimde kim delirsinn ya ben bu aileye ortacı yada emir eri diyemi geldim... dün evden 8de çıktım koşturmaktan eve gece dönebildim... şimdi yine başladık eltimin kocası evde beni kahvaltıya çağırıyor... kaynanam egzersiz vermiş doktor gel bana yaptır diyor... ne bu leynn....
dimi ama yok demiyorki karı eltisiyle hergün bi yerlerde maşallahYalanmı oooh böyle enayiyi bende bulsam bende ota boka çağırırım:)
sapıksınız tabiii herifler zavallım kilo bilem alamıyorlar bu yüzdenpatron geldiydi yine biyere gittti gelesiye rahatımmmm eeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee nirde kaldıydık.
dimek bize sapık diyonuzzzzzz hamiş kalasıya sapığız anammmm.
kız gebertirim seni... kıçım evimi görmüyor neredeyse
hAHHAHAHA ben de sapıktım ama bak duruldum işin komik yanı en sapık olmadığım ay kaptım çocuğu diyodum size hatırlıyonuzmu bu ay 3 kere oldu bişi olmaz ümitsizim diye:)patron geldiydi yine biyere gittti gelesiye rahatımmmm eeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee nirde kaldıydık.
dimek bize sapık diyonuzzzzzz hamiş kalasıya sapığız anammmm.
kız gebertirim seni... kıçım evimi görmüyor neredeyse
eeee gitme ozaman daaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa.
her çağırana gidiyonmu sen
dimi ama yok demiyorki karı eltisiyle hergün bi yerlerde maşallah
alışmış bacummm alışmışşş. bağlasan durmaz
sapıksınız tabiii herifler zavallım kilo bilem alamıyorlar bu yüzden
hAHHAHAHA ben de sapıktım ama bak duruldum işin komik yanı en sapık olmadığım ay kaptım çocuğu diyodum size hatırlıyonuzmu bu ay 3 kere oldu bişi olmaz ümitsizim diye:)
Bizde çağıralım gül belkim bize de gelir:)
kız nasıl hayır diyim küsüyorlar hemen...eşimle tartıştık bu konuyu akşam nezaman arasam birinin peşini topluyorsun yeter konuş söyle dedi...
kız nasıl hayır diyim küsüyorlar hemen...eşimle tartıştık bu konuyu akşam nezaman arasam birinin peşini topluyorsun yeter konuş söyle dedi...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?