Sitedeki yeniler ve hamile kalmayı bekleyenler,yeni hayatımıza beraber başlayalım -3-

hAHHAHHA Benim herif diyoki Guizaaaaaaaaaaa vurdu gol oldu:)

ahanda bir daha çağırdı nere nere hemen gelem nere....
Ahan gezme meraklısı bacım bu hemen nere dio:)
yol kar kış mesafe farketmiyo karıyaaaa hemen atlıyo gelem die. alışmşın bacım alışmış kudurmuşdan betermiş. eşin zencir taksın ayaklarına fln barim

Gezenti bacım bu çocuğu yollarda doğurur demedi demeyinm:)

yol kar kış mesafe farketmiyo karıyaaaa hemen atlıyo gelem die. alışmşın bacım alışmış kudurmuşdan betermiş. eşin zencir taksın ayaklarına fln barim

dur bak aklıma bi mesele geldi anlatayım içimde kalmasın
kadının biri kocasını aldatıyormuş kadının adı heremez miş
kadının kocası farketmiş bu durumu kadının şeyini kızgın demirle yakmış
sonra kadının dostu gelmiş kadını çağırmış
heremez heremezzzzzzzzzzz
kadının kocası cevap vermiş .......şeyi yanmış gelemezzz
kadın sürüne sürüne gitmiş kapıya hemen cevap vermiş kudurmuştur duramazzzzzz

nimet sakın yanlış anlama kuzum
gül alışmış kudurmuştan beterdir dedi de aklıma geldi bu mesele
annem anlatmıştı bi kere bana çok gülmüştüm

delüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüü

bizimkide her atışını gol sanıyo ama napsın garibim kaleyi tutturamıyo sankim:98:

ayyyyyyyy gül abla bolden sonra guiza hereketide yapıyomuuuu benim adam nikahtan sonra yapmıştı guizaaaaaaaaa diye begırdı ardından hareketi yaptııııııı guziaza kaleye yaklaştı atışa hazır diyoooo o gündür atıyo ama bi türlü tutmuyoooo

hahhahaha:) deliiiiiiiiiiiii:)

nasılmış o hareket yaaa hiç görmedimm dur sölim akşama guiza atışı yapcakmışın diyim. artıkım yarın mor gözle gelirsem şaşmayın.

nasılmış o hareket yaaa hiç görmedimm dur sölim akşama guiza atışı yapcakmışın diyim. artıkım yarın mor gözle gelirsem şaşmayın.

hareketi dilin döndügünce anlatayım tez dizini yere koyuyorsun elinlede ok işareti yani birini tam uzatıyosun digerini de uzattıgın kolun dirsegine kadar uzatıyon ok atıyomuş hareketiymiş bu tam 12 demek oluyo

hareketi dilin döndügünce anlatayım tez dizini yere koyuyorsun elinlede ok işareti yani birini tam uzatıyosun digerini de uzattıgın kolun dirsegine kadar uzatıyon ok atıyomuş hareketiymiş bu tam 12 demek oluyo

kollarlar o işin guize işaretinin ne alakası var anamadım yaaaaa.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…