Sitedeki yeniler ve hamile kalmayı bekleyenler,yeni hayatımıza beraber başlayalım -3-

kollarlar o işin guize işaretinin ne alakası var anamadım yaaaaa.

kollarla alakası abla hani oku atarken yayı çekiyonya işte ona baglantı kuruyo akşam eşine sor bak ya guzianın golden sonraki hareketini gösterirmisin de yani adam işi bitiriyo ya işte tamam oku 12 ye attım diyooo

kollarla alakası abla hani oku atarken yayı çekiyonya işte ona baglantı kuruyo akşam eşine sor bak ya guzianın golden sonraki hareketini gösterirmisin de yani adam işi bitiriyo ya işte tamam oku 12 ye attım diyooo

haaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa..........golden sonraaaa yapıyo .... jeton geç düştü. bende golü farklı şekildemi atıyo guizaaaa die düşündümmm.

haaaaaaaaaaaaaaaaa anadımmmmmmmm. bende farklı gol atış şekli var sanıyommm.

Selamınaleyküm bacılar sabah sabah çoşmuşsunuz bu ne enerji azmış gördüm sizi

merhaba kızlarrr nasılsınız
anlaşılan sohbet güzelmişş rabbim ağzınızın tadını bozmasınn inşşş

eflalim ceylinim hoşgeldiniz..
ceylinimm sabah aradın açamadım erken geldi patron kusura bakma cnm.misafiri vardı bende burda takıldım belki gelirsin didim.
naber canım iyimisin.
eflalim sen nassın.
kıslar ayy geçen gün ve dün rüyamda vc deyim küçük apdest yapıyomm ama aynı anda uyanıyom altıma kaçırmak üzereyken azçık altıma kaçırıyom. niden böle oluyokii ya.

Kızlar benim bugün midem bi garip çok agrım var ayyyy halsizlikte diz boyu normal dimi bunlar:) Bide beyaz akıntımın maşallahı var:)

günaydın kızlar nasılsınız ben regl oldum yineeeeeeeeee:84::84::84::84::84::84:

Bir dahaki ay tekrar denersiniz dualarım hep sizinle hayırlısı olsun:)

Canım banada oluyordu neden bilmiyorum herhalde çok sıkışıyoruz ondan...

Bir dahaki ay tekrar denersiniz dualarım hep sizinle hayırlısı olsun:)

Canım banada oluyordu neden bilmiyorum herhalde çok sıkışıyoruz ondan...

hamiş kaldığını bilmeden öncemi oluyodu. bu hafta 2 kere oldu yaaa. bereket eşim yokken oluyo dicek sidikli yaşlandın altınada ediyon artık

hayırlısı olsun cnmmmmmm. önemli olan regli olabiliyon gününde. olmasan daha kötü sorun var demekki.

arkadaşım öle tabi ki soru yok şükürler olsun ama bebişte yokkk niden olmuyo kiii doktorum adetinin 3. günü gel didi...klomen başlayacaz naıl olcak bilen var mı tedavi süresini cuma günü gidicem inş

hamiş kaldığını bilmeden öncemi oluyodu. bu hafta 2 kere oldu yaaa. bereket eşim yokken oluyo dicek sidikli yaşlandın altınada ediyon artık

Evet canım bekarken daha çoktu rüyada büyük abdest para demektir. Ama ben çok sıkışık olduğumda olurdu bi keresinde hatırlıyom altımda ped vardı anaaam bi baktım ben rüyamda işiyom meğer ped şişmiş davul olmuş:)

arkadaşım öle tabi ki soru yok şükürler olsun ama bebişte yokkk niden olmuyo kiii doktorum adetinin 3. günü gel didi...klomen başlayacaz naıl olcak bilen var mı tedavi süresini cuma günü gidicem inş

klomen kullanman iyi tabi yumoşları güçlendircek büyütcek. sık sık usg grcen büyüyünce yumoşlar belki çatlatma iğnesi verir belki kendileri çatlar tutma şansı yüksek oluyo bu tedavide.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…