kollarlar o işin guize işaretinin ne alakası var anamadım yaaaaa.
anladıysam beşiz doğurayım
kollarla alakası abla hani oku atarken yayı çekiyonya işte ona baglantı kuruyo akşam eşine sor bak ya guzianın golden sonraki hareketini gösterirmisin de yani adam işi bitiriyo ya işte tamam oku 12 ye attım diyooo
kollarla alakası abla hani oku atarken yayı çekiyonya işte ona baglantı kuruyo akşam eşine sor bak ya guzianın golden sonraki hareketini gösterirmisin de yani adam işi bitiriyo ya işte tamam oku 12 ye attım diyooo
ay alemsin haa gol farklı atılırmı kızzhaaaaaaaaaaaaaaaaa anadımmmmmmmm. Bende farklı gol atış şekli var sanıyommm.
selamınaleyküm bacılar sabah sabah çoşmuşsunuz bu ne enerji azmış gördüm sizi
Selamınaleyküm bacılar sabah sabah çoşmuşsunuz bu ne enerji azmış gördüm sizi
günaydın kızlar nasılsınız ben regl oldum yineeeeeeeeee:84::84::84::84::84::84:
günaydın kızlar nasılsınız ben regl oldum yineeeeeeeeee:84::84::84::84::84::84:
eflalim ceylinim hoşgeldiniz..
ceylinimm sabah aradın açamadım erken geldi patron kusura bakma cnm.misafiri vardı bende burda takıldım belki gelirsin didim.
naber canım iyimisin.
eflalim sen nassın.
kıslar ayy geçen gün ve dün rüyamda vc deyim küçük apdest yapıyomm ama aynı anda uyanıyom altıma kaçırmak üzereyken azçık altıma kaçırıyom. niden böle oluyokii ya.
Bir dahaki ay tekrar denersiniz dualarım hep sizinle hayırlısı olsun:)
Canım banada oluyordu neden bilmiyorum herhalde çok sıkışıyoruz ondan...
hayırlısı olsun cnmmmmmm. önemli olan regli olabiliyon gününde. olmasan daha kötü sorun var demekki.
hamiş kaldığını bilmeden öncemi oluyodu. bu hafta 2 kere oldu yaaa. bereket eşim yokken oluyo dicek sidikli yaşlandın altınada ediyon artık
Bir dahaki ay tekrar denersiniz dualarım hep sizinle hayırlısı olsun:)
Canım banada oluyordu neden bilmiyorum herhalde çok sıkışıyoruz ondan...
arkadaşım öle tabi ki soru yok şükürler olsun ama bebişte yokkk niden olmuyo kiii doktorum adetinin 3. günü gel didi...klomen başlayacaz naıl olcak bilen var mı tedavi süresini cuma günü gidicem inş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?