Sitedeki yeniler ve hamile kalmayı bekleyenler,yeni hayatımıza beraber başlayalım -3-

yoruluyomyaaaa uykudan uyanamıyom dimekki rüyamda uyarıyolar bereket iyice boşaltmadan içmi uyanıyom tabi küçük abdest benimki.

ceylinnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn nie yazmıyonn dünde böle yaptın yazmadın sana yazdımda.

arkadaşım öle tabi ki soru yok şükürler olsun ama bebişte yokkk niden olmuyo kiii doktorum adetinin 3. günü gel didi...klomen başlayacaz naıl olcak bilen var mı tedavi süresini cuma günü gidicem inş

Klomeni bana sor ben kullandim beb';'m klomenle geldi benim
sağol arkadaşım eksik et dualarını..

Eksik edeyimmi etmeyeyimmi:)

klomen kullanman iyi tabi yumoşları güçlendircek büyütcek. sık sık usg grcen büyüyünce yumoşlar belki çatlatma iğnesi verir belki kendileri çatlar tutma şansı yüksek oluyo bu tedavide.

Benimde küçük abdestti ama bir kere büyükü geliyordu nerdeyse bide ne var biliyon mu adet beklerken olur genelde küçük abdest çünkülüm sıkışıklığı adet sanırsın:)

Klomeni bana sor ben kullandim beb';'m klomenle geldi benim

Eksik edeyimmi etmeyeyimmi:)

zkol canm yanlış yazdım ayyyy sende etme tabi ki sen klomen kullandın mı???anlatsana canm bana bu tedavi sürecini neler yapma lazım dikkat etmem söler misin ????????ne zaman başlanıyo ne kadar süre kullanılıyo ????

Son düzenleme:
zkol canm yanlış yazdım ayyyy sende etme tabi ki sen klomen kullandın mı???anlatsana canm bana bu tedavi sürecini neler yapma lazım dikkat etmem söler misin ????????

Bak canım klomeni ben saat sektirmeden kullandım 1 yarım 1 tam içiyordum çünkü çok erken gelişti günde 1 taneyle adetin 3. günü hormon testi yapıldı bana pko var bende kistli yumurtalık hastalığı duymuşsundur prolaktinim yüksekti vuvut lohusa hissediyodu kendini dolayısıyla hamile kalamıyom adet olamıyordum sonra adetin ilkinde 5. günü klomene başladık 5 gün günde 1 sonraki ay 3. günü başladık 1 yarım 1 tam sonraki ayda aynı bende yumoşlar çatlıyordu ama tarih tutturamıyorduk takibi yapılıyordu ama günden kaybediyorduk:) Bu ay doktor geç kaldık ama akşam gene deneyin dedi biz o akşam yapamadık sonraki akşam yaptık ve bu ay 3 kere yaptık veee hamileyim biliyon:) Klomen kullanırken başka ilaç almamaya gayret ettim ben:)

gunaydin kizlarrr, nasilsiniz ?

ben cok atesleniyom ya normalmidir ? zkol oluyomu sende de ?

Canım normal ama grip de oluyor olabilirsin bol c fitamini al:)

Biz yemeğe gidiyos teyzeler:)

Bu arada arkadaşıma düşük riskin var çok kötü durumda değilsin ama 10 gün yat demiş doktor Bebeğin kalbi yeri falan hepsi normalmiş çok şükür:)

Merhabalar bende sıteye yenı katıldım.ılk defa bu ay klomen kullandım adetın 5 gunu ve gunde 2 tane .doktora gttım 3 cm olmuş yumurtam.çatlatma ıgnemı bugun vuruldum.umarım çatlar.36 saat sonunda ılışkı.endışelıyım.kıste cevırmesınden korkuyorum .sizce çatlarmı

inşallh çatlar bende bu ay başlayacam bakalım hayırlısı olsun herkes için

Selamınaleyküm bacılar sabah sabah çoşmuşsunuz bu ne enerji azmış gördüm sizi

merhaba kızlarrr nasılsınız
anlaşılan sohbet güzelmişş rabbim ağzınızın tadını bozmasınn inşşş

günaydın kızlar nasılsınız ben regl oldum yineeeeeeeeee:84::84::84::84::84::84:

gunaydin kizlarrr, nasilsiniz ?

ben cok atesleniyom ya normalmidir ? zkol oluyomu sende de ?

hoşgeldinizzzzzzz kızlarrrr ben tekrar geldim..... mahallenin delisi geldi....

Slm kızlar naber nasılsiniz
Zuhal takma canım kafana bak sen tedavini olurken bebeğin geliçek sana sen merak etme bende keşke bugün regl olsam yaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…