Evet canım bekarken daha çoktu rüyada büyük abdest para demektir. Ama ben çok sıkışık olduğumda olurdu bi keresinde hatırlıyom altımda ped vardı anaaam bi baktım ben rüyamda işiyom meğer ped şişmiş davul olmuş:)
arkadaşım öle tabi ki soru yok şükürler olsun ama bebişte yokkk niden olmuyo kiii doktorum adetinin 3. günü gel didi...klomen başlayacaz naıl olcak bilen var mı tedavi süresini cuma günü gidicem inş
sağol arkadaşım eksik et dualarını..
klomen kullanman iyi tabi yumoşları güçlendircek büyütcek. sık sık usg grcen büyüyünce yumoşlar belki çatlatma iğnesi verir belki kendileri çatlar tutma şansı yüksek oluyo bu tedavide.
yoruluyomyaaaa uykudan uyanamıyom dimekki rüyamda uyarıyolar bereket iyice boşaltmadan içmi uyanıyom tabi küçük abdest benimki.
ceylinnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn nie yazmıyonn dünde böle yaptın yazmadın sana yazdımda.
Klomeni bana sorben kullandim beb';'m klomenle geldi benim
Eksik edeyimmi etmeyeyimmi:)
gülümmm canım müsaitsen arayayım bazı sorunlar vardı o yüzden nete gelemedim canım
zkol canm yanlış yazdım ayyyy sende etme tabi ki sen klomen kullandın mı???anlatsana canm bana bu tedavi sürecini neler yapma lazım dikkat etmem söler misin ????????
gunaydin kizlarrr,nasilsiniz ?
ben cok atesleniyom ya normalmidir ? zkol oluyomu sende de ?
http://lmtf.lilypie.com/Rrz1p2.png kalbimiz adres bu burdan kopyala yapıştır ay ay takip edecek az önceki çilkten başlıyodu en son karpuzda bitiyodu
oke ccanim cok sagol
Merhabalar bende sıteye yenı katıldım.ılk defa bu ay klomen kullandım adetın 5 gunu ve gunde 2 tane .doktora gttım 3 cm olmuş yumurtam.çatlatma ıgnemı bugun vuruldum.umarım çatlar.36 saat sonunda ılışkı.endışelıyım.kıste cevırmesınden korkuyorum .sizce çatlarmı
Selamınaleyküm bacılar sabah sabah çoşmuşsunuz bu ne enerji azmış gördüm sizi
merhaba kızlarrr nasılsınız
anlaşılan sohbet güzelmişş rabbim ağzınızın tadını bozmasınn inşşş
günaydın kızlar nasılsınız ben regl oldum yineeeeeeeeee:84::84::84::84::84::84:
gunaydin kizlarrr,nasilsiniz ?
ben cok atesleniyom ya normalmidir ? zkol oluyomu sende de ?
hoşgeldinizzzzzzz kızlarrrr ben tekrar geldim..... mahallenin delisi geldi....Merhabalar bende sıteye yenı katıldım.ılk defa bu ay klomen kullandım adetın 5 gunu ve gunde 2 tane .doktora gttım 3 cm olmuş yumurtam.çatlatma ıgnemı bugun vuruldum.umarım çatlar.36 saat sonunda ılışkı.endışelıyım.kıste cevırmesınden korkuyorum .sizce çatlarmı
slm kızlar naber nasılsiniz
zuhal takma canım kafana bak sen tedavini olurken bebeğin geliçek sana sen merak etme bende keşke bugün regl olsam yaa
Slm kızlar naber nasılsiniz
Zuhal takma canım kafana bak sen tedavini olurken bebeğin geliçek sana sen merak etme bende keşke bugün regl olsam yaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?