hoşgeldiniz kızlar kasıklarımmmm ve karnım ağrıyorr yaaa.......
Kızlar nasılsınız görüşemiyoruz ne zamandır. Nasıl gidiyor hayat.
hoşgeldiniz kızlar kasıklarımmmm ve karnım ağrıyorr yaaa.......
benim deeeeee ama bn regliym ondan senin ki neden
anam kasıkmı karınmı kız bebişin mi var yoksa adet tarihin ne zamandı canım.
sen nasılsın arkadaşım düşük tehliken geçt mi dikkat et
canım benim nasılsın. Tedavin nasıl gidiyor. Neden bügun adet bekliyorsun inşallah olmazsında bebeişin seninledir
iyiyim canım. Dün tekrar doktora gittim ama kendi doktorum izinliydi başka doktora gittim. Dedim diger doktor bebegin aşşagıda düşük tehliken var dedi dedim. Verdigi ilaçta yarın bitecek dedim baktı bebege. Dedi korkacak bir şey yok ilaç ta yazmıyorum ilaç kullanmana gerek yok dedi. Normal görünüyor herşey dedi. Ama benim içim rahat etmiyor onun için yarın hem aile hekimligine kayıt yaptırmaya hemde tekrar muayene olmaya gidicem allahtan bir sorun çıkmazsa. Sen nasılsın canım çalışmalar nasıl gidiyor.
valla neden olduğunu bende çözemedim adetim geçen çarşamba bittii.... ve hiç bu karın ağrısı bel ağrısı gitmedi.. bugünde kasıklarımın ağrısına uyandım... pazartesi hariç herakşam çalışma yapıyoruz... cumartesi akşamı çalışma sırasında çok ağrı çektimm anlamadım niye öğle oldu... koptu belim sanki....
canm hoşgeldn görüşemedik nasısın inşallah öyle olur sen nie regl olmak istiyon ki
iyiyim canım. Dün tekrar doktora gittim ama kendi doktorum izinliydi başka doktora gittim. Dedim diger doktor bebegin aşşagıda düşük tehliken var dedi dedim. Verdigi ilaçta yarın bitecek dedim baktı bebege. Dedi korkacak bir şey yok ilaç ta yazmıyorum ilaç kullanmana gerek yok dedi. Normal görünüyor herşey dedi. Ama benim içim rahat etmiyor onun için yarın hem aile hekimligine kayıt yaptırmaya hemde tekrar muayene olmaya gidicem allahtan bir sorun çıkmazsa. Sen nasılsın canım çalışmalar nasıl gidiyor.
Tedavi iyi sanırım en son iğnemi vurundum kontrole gidince dr bana regl olunca hemen gidip test yaptırmami söyledi bugün yarın regl olurum ağrılarımda var ama hem bugün olursam dr da hastanede çok iyi olucak hemen akşam giderim
evet canım ama bende umutlanmak istemiyorum... yarın kan testi yaptıracaktım vazgeçtim biraz daha beklemek istiyorum... aslında tekrar hüsran olsun istemem.. herkes ayaklarını üşütmüşündür ondandır dedi ama.. bide akıntım var... ilkinde de aslında öyle olmuştuu doktora kasık ağrım var diyince hemen test yaptırmıştı....CAnım seni umutlkandırmak istemem ama bende hamile kalmadan önceki ay böyle olmuştum kasık agrım ve ignelenme sıkıntıları yaşıyordum. adetimde yeni bitmişti ama megersem o ay üstüne görme olmuşum. benimde adetten sonra nerdeyse 1 hafta agrım devam etti. ama sonra birden kesildi hatta bilmem hatırlarmısın ben o agrılare yüzünden acile bile gitmiştim.
masallah kiz seninkide 2 bucuk aylik olmus. insallah birsey yoktur canim ya. doktordan doktora fark ediyo bazen. sen dikkat et dr tam kesin bi risk yok diyene kadar
canm ben yine regl oldumm şimdi hatta karnım çok ağrıyooo 3. günühormon testi yaptıcam klomen başlıcamm bakalım hayırlısı senin adına sevindim inş herşey yolunda gider
evet canım ama bende umutlanmak istemiyorum... yarın kan testi yaptıracaktım vazgeçtim biraz daha beklemek istiyorum... aslında tekrar hüsran olsun istemem.. herkes ayaklarını üşütmüşündür ondandır dedi ama.. bide akıntım var... ilkinde de aslında öyle olmuştuu doktora kasık ağrım var diyince hemen test yaptırmıştı....
Kızlar müjde müjde regl oldum ben şimdi dr arayıp haber vericem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?