Sitedeki yeniler ve hamile kalmayı bekleyenler,yeni hayatımıza beraber başlayalım -3-

benim deeeeee ama bn regliym ondan senin ki neden

anam kasıkmı karınmı kız bebişin mi var yoksa adet tarihin ne zamandı canım.

valla neden olduğunu bende çözemedim adetim geçen çarşamba bittii.... ve hiç bu karın ağrısı bel ağrısı gitmedi.. bugünde kasıklarımın ağrısına uyandım... pazartesi hariç herakşam çalışma yapıyoruz... cumartesi akşamı çalışma sırasında çok ağrı çektimm anlamadım niye öğle oldu... koptu belim sanki....

sen nasılsın arkadaşım düşük tehliken geçt mi dikkat et

iyiyim canım. Dün tekrar doktora gittim ama kendi doktorum izinliydi başka doktora gittim. Dedim diger doktor bebegin aşşagıda düşük tehliken var dedi dedim. Verdigi ilaçta yarın bitecek dedim baktı bebege. Dedi korkacak bir şey yok ilaç ta yazmıyorum ilaç kullanmana gerek yok dedi. Normal görünüyor herşey dedi. Ama benim içim rahat etmiyor onun için yarın hem aile hekimligine kayıt yaptırmaya hemde tekrar muayene olmaya gidicem allahtan bir sorun çıkmazsa. Sen nasılsın canım çalışmalar nasıl gidiyor.

canım benim nasılsın. Tedavin nasıl gidiyor. Neden bügun adet bekliyorsun inşallah olmazsında bebeişin seninledir

Tedavi iyi sanırım en son iğnemi vurundum kontrole gidince dr bana regl olunca hemen gidip test yaptırmami söyledi bugün yarın regl olurum ağrılarımda var ama hem bugün olursam dr da hastanede çok iyi olucak hemen akşam giderim

masallah kiz seninkide 2 bucuk aylik olmus. insallah birsey yoktur canim ya. doktordan doktora fark ediyo bazen. sen dikkat et dr tam kesin bi risk yok diyene kadar

CAnım seni umutlkandırmak istemem ama bende hamile kalmadan önceki ay böyle olmuştum kasık agrım ve ignelenme sıkıntıları yaşıyordum. adetimde yeni bitmişti ama megersem o ay üstüne görme olmuşum. benimde adetten sonra nerdeyse 1 hafta agrım devam etti. ama sonra birden kesildi hatta bilmem hatırlarmısın ben o agrılare yüzünden acile bile gitmiştim.

canm ben yine regl oldumm şimdi hatta karnım çok ağrıyooo 3. günühormon testi yaptıcam klomen başlıcamm bakalım hayırlısı senin adına sevindim inş herşey yolunda gider

hayırlısı eracıımm bende büyük bir heyecanla bekliyorum bakalım tedavi süreci nasıl geçecek inş sonuç iyi olur

inşallah allahım inşallah bir an önce sende hamiş kalırsın tüm isteyenlerde. allahın izniyle kimin üstüne dua konusunda yogunlaşsak o ay o kişli hamile kalıyor. dua ede ede zeynomuda hamile ettik şimdi sıra sende gülde afr de rodina çok aceleci davranıyor beni kızdırıyor ama onun içinde dua ediyorum her aklıma geldiginde tabi ceylinimi de unutmuyorum başka kim vardı işte allahım tüm isteyenlere saglıklı bir hamilelik ve saglıklı evlatlar nasip etsin aaaamiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiin

evet canım ama bende umutlanmak istemiyorum... yarın kan testi yaptıracaktım vazgeçtim biraz daha beklemek istiyorum... aslında tekrar hüsran olsun istemem.. herkes ayaklarını üşütmüşündür ondandır dedi ama.. bide akıntım var... ilkinde de aslında öyle olmuştuu doktora kasık ağrım var diyince hemen test yaptırmıştı....

masallah kiz seninkide 2 bucuk aylik olmus. insallah birsey yoktur canim ya. doktordan doktora fark ediyo bazen. sen dikkat et dr tam kesin bi risk yok diyene kadar

ayyy sorma teyzesi büyüyor bebegim. hatta dün gittigim doktorun ultrasonunda 10 hafta 6 günlük çıktı yani bugün 1o haftamız bitmiş 11 e girmiş olduk. evet ya ne tuhaf doktordan doktora degişiyor. bende çok pimpirikliyim. hiç bir şeyden degil sürekli ultrasona girmekten alah vermesin bebegime bir zara gelecek diye korkuyorum ama içimi rahatlatmak içinde her fırsatta koşuyorum doktora. dikkat ediyorum canım elimden geldigince yavaş yürüyorum akşam eve gittigimde ayaklarımı yüksege kaldırıp sırt üstü uzanıyorum. kaynanam işten çık diyor ama şimdilik işten çıkmayı düşünmüyorum. ben 6 ay evde kafayı yerim burda hastane yakın cebimde param var. her istedigimde doktora gidip geliyorum. allahın izniyle 6 7 aylık oldugumuzda bebegimin eksiklerinide almaya başlarım diger türlü kocamın eline baksam oooooo ben yanmışım. kocam kendine gelince eli açık bana gelince pintilik ediyor. 6 ay önce bana telefon aldık 350 tl idi çok para alma bunu daha ucuzunu al filan deyip durdu ama ben dedim ben çalışıyorum kendşi paramla öderim taksitlerini ve çok şükür bir taksitim kaldı kendi cumartesi günü 1000 tl verdi telefon aldı. aradaki farka bakarmısınız ama ben ona bunu alma filan demedim tam tersine destek oldum la gerekirse birlikte öderiz filan diye.

canm ben yine regl oldumm şimdi hatta karnım çok ağrıyooo 3. günühormon testi yaptıcam klomen başlıcamm bakalım hayırlısı senin adına sevindim inş herşey yolunda gider

inşallah canım inşallah. sende sende ve diger isteyenlerde en kısa zamanda hamile kalırsınız. topikte herkez hamile olur ne güzel olur. tedavilerin şifan olur inşallah senin içinde herşey yolunda gider.

sen yinede umutlanma sadece bekle nasıl olsa diger adet tarihin yaklaşıyor o ay olmazsan kesin bebeişin seninledir. inşallahhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh inşallahhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh. bak ben hamile kaldıgım ay pek düşünmedim bunu kendimi sıkmadım ama yinede adet olunca epey bir agladım ama bak çıkmadık candan umut kesilmiyor şükürler olsun rabbime. inşallah hepiniz beklemediginiz ay hamiş kalırsınız.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…