ay maşallah ne çok sevindim böyle adet olduguna hadi gözün aydın son kırmızın olur inşallah.
slm kızlarrrrr
2 dak girdim ama hemen çıkcam evhanım hoşgelmişsin kuşum
kızlar ya arkadaşım tüp bebek için yumurtasına baktırmaya gitti şimdi doktora hepinizden ricam ona dua edermisiniz yumurtası gelişmiş olsun
hoşbulduk tatlım tatlım inşallah arkadaşının yumurtası kocaman olmuşturrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
inşallah canım benim ya
sen nasılsın prensesim nasıl
iyiidare ediyoz tatlım napalım bugün çok uslu sabahtan beri bir iki kere tekmeledi okadar siz nasılsınız bakayım
ay sorma kızım bugün benide şaşırttı uslu uslu duruyodu amaaaa az önce yine başladı cimcime tekmeler havada uçuyor
ay handan ya nasıl merak ediyorum acaba nasıl nasıl kokuyo eli yüzü nasıl offffffffff vakitte geçmiyo
bugün uykucu benim kız herhaldeeee seninkide öyle herhaldeeeeee ayyy sorma bende çok merak ediyom ama yolun yarısını geçtikbile çok şükürrrr ocağın ilk haftası 6 aylık olcaklar bile kırkbir kere maşallahhh bizimde yarın dr günümüz yarın kontrolümüz var sınunda 35 gün sonra görücem tekrar rabbimin izniyleeee
Slm kızlar naber nasılsınızzzz
iyi tatlım ben heyecanla arkadaşımdan haber bekliyorum
canım rabbim hayırlı haberler almayı nasip etsin inş.
amin tatlım yaaaa saat 3 olsa çıksa şu doktorun yanından valla onun kadar heyecanlıyım bende
hadi bakalım 1 saat kaldı şurda
sen napıyon tatlımmmmmmmmmmmmm
kızlar ne var ne yok bakayııım ben geldim ama yine beni kimse görmez ya neyseeeeeeee
slm kızlarrrrrrrr yine ben geldimmmmm kuaföre gitttim saçlarımı kestirdim dün akşamda gitmiştim ya ağda yaptırdım kaşlarımı aldırdım şimdide saçları hallettik yeni yıla hazırızzzzzzzzzzzz:92::92::92::92:
ohh ne güzel canım güle güle kullan saçını kaşını
ya bende saçımı kestirmek istiyom yaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?