Sitedeki yeniler ve hamile kalmayı bekleyenler,yeni hayatımıza beraber başlayalım -3-

kızlar ne var ne yok bakayııım ben geldim ama yine beni kimse görmez ya neyseeeeeeee

slm kızlarrrrr
2 dak girdim ama hemen çıkcam evhanım hoşgelmişsin kuşum
kızlar ya arkadaşım tüp bebek için yumurtasına baktırmaya gitti şimdi doktora hepinizden ricam ona dua edermisiniz yumurtası gelişmiş olsun

hoşbulduk tatlım tatlım inşallah arkadaşının yumurtası kocaman olmuşturrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr

iyiidare ediyoz tatlım napalım bugün çok uslu sabahtan beri bir iki kere tekmeledi okadar siz nasılsınız bakayım

ay sorma kızım bugün benide şaşırttı uslu uslu duruyodu amaaaa az önce yine başladı cimcime tekmeler havada uçuyor
ay handan ya nasıl merak ediyorum acaba nasıl nasıl kokuyo eli yüzü nasıl offffffffff vakitte geçmiyo

bugün uykucu benim kız herhaldeeee seninkide öyle herhaldeeeeee ayyy sorma bende çok merak ediyom ama yolun yarısını geçtikbile çok şükürrrr ocağın ilk haftası 6 aylık olcaklar bile kırkbir kere maşallahhh bizimde yarın dr günümüz yarın kontrolümüz var sınunda 35 gün sonra görücem tekrar rabbimin izniyleeee

offfffff ben daha ayın 18 e kadar bekliycem malesefkiiii çok özlüyom ben bu kızı

slm kızlarrrrrrrr yine ben geldimmmmm kuaföre gitttim saçlarımı kestirdim dün akşamda gitmiştim ya ağda yaptırdım kaşlarımı aldırdım şimdide saçları hallettik yeni yıla hazırızzzzzzzzzzzz:92::92::92::92:

ohh ne güzel canım güle güle kullan saçını kaşını
ya bende saçımı kestirmek istiyom yaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…