amin tatlım yaaaa saat 3 olsa çıksa şu doktorun yanından valla onun kadar heyecanlıyım bende
hoşgeldin kuşum güle güle kullan cici saçlarınıslm kızlarrrrrrrr yine ben geldimmmmm kuaföre gitttim saçlarımı kestirdim dün akşamda gitmiştim ya ağda yaptırdım kaşlarımı aldırdım şimdide saçları hallettik yeni yıla hazırızzzzzzzzzzzz:92::92::92::92:
ayyy ne köftesi yaptınız kız yağlı köfteminapim canım ya öğlen arası arkadaşlar bize gelmek istedi gittik köfte yaptık yedik geldik geri hiç gelesim yoktu yaa
evi gördüm ya şimdi çok isteksizleştim işe karşı
hoşgeldin tatlım tüp bebeğe başladıda arkadaşım yumurtasına baktırmaya gitti yumurta gelişmişse çatlatma yapılacak sonrada döllendirilecek inşallahdidemmm hayırdır nolmuş arkadaşına.
Afr cim kestircemde merkeze gitmem lazım kuaförüm merkezde ben ilçede
off off çok sıkıldım yaa ben eve gitmek istiyomm
hoşgeldin melisacım nasılsın canım hala devam ediyor dimi bulantılar
hoşgeldin kuşum güle güle kullan cici saçlarını
ayyy ne köftesi yaptınız kız yağlı köftemi
hoşgeldin tatlım tüp bebeğe başladıda arkadaşım yumurtasına baktırmaya gitti yumurta gelişmişse çatlatma yapılacak sonrada döllendirilecek inşallah
anladım canım hayırlısı inş,inş güzel haberler alır...
inşallah canımmmm
ohh ne güzel canım güle güle kullan saçını kaşını
ya bende saçımı kestirmek istiyom yaa
hoşgeldin tatlım tüp bebeğe başladıda arkadaşım yumurtasına baktırmaya gitti yumurta gelişmişse çatlatma yapılacak sonrada döllendirilecek inşallah
saol ebrarcım hoşbuldum hemde aralıksız devam ediyor be tatlım,aztık ne zaman geçerse ozaman hamileliğimin tadına varıcam şuan eziyet yani...
Ebrarcım hamileyken saç kesilmez diye biliyorum ben öğren istersen.ben 2 sindede kestirmemiştim.
didem dün eşime maden suyu aldırdım içimde rahatlıyim diye,varya fazlada içmemiştim anam sabaha kadar asit çıkarttım midem ağrıdı çıkartmaktan daha içermiyimmmmm asla.
ewet canım yumurtalı köfte yaptık
canım geçer inş. Az kaldı zaten yavaş yavaş geçmeye başlar
aa neden kesilmezmiş saç
nerden öğrenebilirimki
ewet canım yumurtalı köfte yaptık
canım geçer inş. Az kaldı zaten yavaş yavaş geçmeye başlar
aa neden kesilmezmiş saç
nerden öğrenebilirimki
maden suyu bana çok iyi geliyordu demekki sana iyi gelmemiş içme o zaman bi daha
didem dün eşime maden suyu aldırdım içimde rahatlıyim diye,varya fazlada içmemiştim anam sabaha kadar asit çıkarttım midem ağrıdı çıkartmaktan daha içermiyimmmmm asla.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?