Sitedeki yeniler ve hamile kalmayı bekleyenler,yeni hayatımıza beraber başlayalım -3-

meraba hanımlarr bizde geldikkk nasılsınızzzz.....

afrcım vallahi sana bravo tam teşekkül hazırlanmışın bende ise tık yok,bende kuaföre gidip kaşlarımı aldırıcamda bulantılardan güvenemiyorum kendime dr bile gitmedim henüz..

Afr cim kestircemde merkeze gitmem lazım kuaförüm merkezde ben ilçede
off off çok sıkıldım yaa ben eve gitmek istiyomm

hoşgeldin melisacım nasılsın canım hala devam ediyor dimi bulantılar

hoşgeldin kuşum güle güle kullan cici saçlarını
napim canım ya öğlen arası arkadaşlar bize gelmek istedi gittik köfte yaptık yedik geldik geri hiç gelesim yoktu yaa
evi gördüm ya şimdi çok isteksizleştim işe karşı
ayyy ne köftesi yaptınız kız yağlı köftemi

didemmm hayırdır nolmuş arkadaşına.
hoşgeldin tatlım tüp bebeğe başladıda arkadaşım yumurtasına baktırmaya gitti yumurta gelişmişse çatlatma yapılacak sonrada döllendirilecek inşallah

Afr cim kestircemde merkeze gitmem lazım kuaförüm merkezde ben ilçede
off off çok sıkıldım yaa ben eve gitmek istiyomm

hoşgeldin melisacım nasılsın canım hala devam ediyor dimi bulantılar

saol ebrarcım hoşbuldum hemde aralıksız devam ediyor be tatlım,aztık ne zaman geçerse ozaman hamileliğimin tadına varıcam şuan eziyet yani...
ebrarcım hamileyken saç kesilmez diye biliyorum ben öğren istersen.ben 2 sindede kestirmemiştim.

anladım canım hayırlısı inş,inş güzel haberler alır...

ewet canım yumurtalı köfte yaptık

canım geçer inş. Az kaldı zaten yavaş yavaş geçmeye başlar
aa neden kesilmezmiş saç
nerden öğrenebilirimki

didem dün eşime maden suyu aldırdım içimde rahatlıyim diye,varya fazlada içmemiştim anam sabaha kadar asit çıkarttım midem ağrıdı çıkartmaktan daha içermiyimmmmm asla.

maden suyu bana çok iyi geliyordu demekki sana iyi gelmemiş içme o zaman bi daha

ewet canım yumurtalı köfte yaptık

canım geçer inş. Az kaldı zaten yavaş yavaş geçmeye başlar
aa neden kesilmezmiş saç
nerden öğrenebilirimki

annenlere filan sor onlar daha iyi bilirler,ama ben hiç kestirmedim bebeğin ömrü kısa olur derler bende hiiiç kestirmemiştim boya bile yapılmaz hamileyken,çünkü boyanın içeriği yakıcı olduğundan göbek kordonunu eritir.

melisacım bende geçen hafta kestirdim saçlarımı çok uzunduuu hamilelikte iyi olmuyo diyee ben inanmıyom batıl inançlara yaaaa

ayyyyyyyy sinir oldum ha bi sayfayı kapattım mecburen bi daha giremedim forum takipten giriyom normalde yazdıgım mesajlardan bu sefer bi girdim ilk üye oldugumda yazdıgım mesajlar yazıyo taaaaaaaa mayısta üye olmuşum o zamanda şüpeliymişim ha acaba faln demişim anam ne çok olmuş buraya üye olalı zaman suuu gibi akıp gidiyo valla

ben kestirdim kızlar çünkü belime kadar uzun kıvır kıvır saçlarım vardı ve asla kurutamıyordum hep ıslak kalıyodu dolayısıyla bütün kış hasta oluyordum hamile kalınca gittim omuzlarıma kadar kestirdim hasta olmayalım diye
ben inanmam öle şeylere ne alaka canım

Bahsettiğin kızmı Allahım inşallah yüzüne güler onunda:)

didem dün eşime maden suyu aldırdım içimde rahatlıyim diye,varya fazlada içmemiştim anam sabaha kadar asit çıkarttım midem ağrıdı çıkartmaktan daha içermiyimmmmm asla.

Yaaa ben hamile değilmiyim kardeşim neden bulanmıyo bi yerim neden aşermiyom ben yaaaa:) Kocam senin gibi hamile olmaz yaaa ne naz ne niyaz şuna bak burnundan kıl aldırmıyo kibirli şey diyo bana anam yok ama bişi istemiyom bulantımda yok:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…