canım boyayı biliyorum da kestirmenin bi zararı olduğunu düşünmüyorumannenlere filan sor onlar daha iyi bilirler,ama ben hiç kestirmedim bebeğin ömrü kısa olur derler bende hiiiç kestirmemiştim boya bile yapılmaz hamileyken,çünkü boyanın içeriği yakıcı olduğundan göbek kordonunu eritir.
kız bende pek sevmem ama güzel olmuştu beay yumurtalı sevmem ben size afiyet olsun ıyyyyyy
Bahsettiğin kızmı Allahım inşallah yüzüne güler onunda:)
Yaaa ben hamile değilmiyim kardeşim neden bulanmıyo bi yerim neden aşermiyom ben yaaaa:) Kocam senin gibi hamile olmaz yaaa ne naz ne niyaz şuna bak burnundan kıl aldırmıyo kibirli şey diyo bana anam yok ama bişi istemiyom bulantımda yok:)
canım boyayı biliyorum da kestirmenin bi zararı olduğunu düşünmüyorum
ama neyse sorarız bikaç kişiye
kız bende pek sevmem ama güzel olmuştu be
ben kestirdim kızlar çünkü belime kadar uzun kıvır kıvır saçlarım vardı ve asla kurutamıyordum hep ıslak kalıyodu dolayısıyla bütün kış hasta oluyordum hamile kalınca gittim omuzlarıma kadar kestirdim hasta olmayalım diye
ben inanmam öle şeylere ne alaka canım
peki ama nidennnnnnnnnnnnnnnnn
kızzzzzzzz ziiiii daha ne istiyon işte bulantı yok aşerme yok millet var diye şikayet eder sende yok diye
melisacım bende geçen hafta kestirdim saçlarımı çok uzunduuu hamilelikte iyi olmuyo diyee ben inanmıyom batıl inançlara yaaaa
Bilmem annem der kestirmeyin diye batıl inançtır belkide ama ben saç kestirmeyi zaten sevmem çok kısa kestirmiştim uzasın istiyodum:) isabet oldu seninde saçların dökülüyor mu bebekten olabilir mi?
ewet canım çok dökülüyor hemide
bakın netten buldum kızlarr okuyun
Gerek hamile iken, gerek sair zamanlarda hanımların saçını kesmelerine iki açıdan bakmak gerekir. Birincisi: Saç kadının süsü ve zinetidir. Bir yerde kadını erkekten ayıran en önemli bir özelliğidir. Bundan dolayı hiçbir meşru sebep yokken ve mazeret bulunmazken kadının saçını kesmesine müsaade edilmez. Ancak bakımında ve kurutulmasında birtakım zorluklarla karşılaşırsa kısaltmasında bir mahzur olmamalıdır. Hamile ve lohusa olan bir hanım için bu gerekçe makul ve yerindedir. Demek ki, hamile bir hanım isterse saçını kısaltabiliyor. Bunun sünnette bir delilinin varlığına gelince; Kenzü’l-Ummal’da şu meâlde bir hadis-i şerif kaydedilmektedir:
“Ezvac-ı tâhirat, Peygamberimizin hanımları kulak yumuşağını geçmeyecek miktarda saçlarını kısaltırlardı.”1
aa çok iyi olmuş bi bilgi ebrarım çok saol.
kızlar benim özel bir işim var görüşürüz.
hamiş arkadaşlara soruuuuuuu ::: Bulantınız ne zaman başladııı
Kızlar bu ağrılar beni öldürecek yaaa
canım genelde 6.haftadan sonra başlıyo ama benim regl tarihimden 1-2 gün önce de olmuştu sabah ilk uyandığımda tabi anlamamıştım o zaman
ne ağrısı kuşumm hayırdır
benide baş ağrısı öldürecek
ya kendime belirti aramayacaktım ama 2 gündür midem berbatttt şu anda bile her an çıkaracak gibiyim birde şu akıntı varya normalde sarı ve birazda olsa kokusu oluyordu şimdi ise beyaz ve hiç kokuuu yok acaba demekten kendimi alı koyamıyorumm günüm 3 ocak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?