Sitedeki yeniler ve hamile kalmayı bekleyenler,yeni hayatımıza beraber başlayalım -3-

canım boyayı biliyorum da kestirmenin bi zararı olduğunu düşünmüyorum
ama neyse sorarız bikaç kişiye
ay yumurtalı sevmem ben size afiyet olsun ıyyyyyy
kız bende pek sevmem ama güzel olmuştu be

aminnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn

vallahi kızlar bende pek inanmam ama işte insan duyunca etkileniyo bende kestirmemiştim.
sizler bilirsiniz,allah bilir onun ömrünü saçla alakası yoktur tabide işte içime sinmemişti duydumya hani bikere.

kızzzzzzzz ziiiii daha ne istiyon işte bulantı yok aşerme yok millet var diye şikayet eder sende yok diye

Bilmem annem der kestirmeyin diye batıl inançtır belkide ama ben saç kestirmeyi zaten sevmem çok kısa kestirmiştim uzasın istiyodum:) isabet oldu seninde saçların dökülüyor mu bebekten olabilir mi?

ewet canım çok dökülüyor hemide

bakın netten buldum kızlarr okuyun
Gerek hamile iken, gerek sair zamanlarda hanımların saçını kesmelerine iki açıdan bakmak gerekir. Birincisi: Saç kadının süsü ve zinetidir. Bir yerde kadını erkekten ayıran en önemli bir özelliğidir. Bundan dolayı hiçbir meşru sebep yokken ve mazeret bulunmazken kadının saçını kesmesine müsaade edilmez. Ancak bakımında ve kurutulmasında birtakım zorluklarla karşılaşırsa kısaltmasında bir mahzur olmamalıdır. Hamile ve lohusa olan bir hanım için bu gerekçe makul ve yerindedir. Demek ki, hamile bir hanım isterse saçını kısaltabiliyor. Bunun sünnette bir delilinin varlığına gelince; Kenzü’l-Ummal’da şu meâlde bir hadis-i şerif kaydedilmektedir:
“Ezvac-ı tâhirat, Peygamberimizin hanımları kulak yumuşağını geçmeyecek miktarda saçlarını kısaltırlardı.”1

hamiş arkadaşlara soruuuuuuu ::: bulantınız ne zaman başladııı

aa çok iyi olmuş bi bilgi ebrarım çok saol.

canım genelde 6.haftadan sonra başlıyo ama benim regl tarihimden 1-2 gün önce de olmuştu sabah ilk uyandığımda tabi anlamamıştım o zaman

ya kendime belirti aramayacaktım ama 2 gündür midem berbatttt şu anda bile her an çıkaracak gibiyim birde şu akıntı varya normalde sarı ve birazda olsa kokusu oluyordu şimdi ise beyaz ve hiç kokuuu yok acaba demekten kendimi alı koyamıyorumm günüm 3 ocak

canım inş. Bebiş vardır
dediğim gibi benim regl tarihime bikaç gün varken sabahları ilk uyandığımda olmuştu
ama ben anlamamıştım bide anlamsız bi şekilde iştahım açılmıştı
hatta ben şehir dışına çıktığım için hepsinin hava değişikliğinden olduğunu düşünüyordum sonra bide baktım melekim gelmiş
inş. Seninde öyledir canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…