Sitedeki yeniler ve hamile kalmayı bekleyenler,yeni hayatımıza beraber başlayalım -3-

aşk sarhoşu canım sen nasılsın hiç sesin çıkmıyor,senin nasıl gidiyo hamilelik varmı bulantıların filan...

sagol canım bende iyiyim benimde oluyor ama hafif hafif aman olsun ya ben razıyım. pazartesi akşamı eşimle anlaştık sadece çorba içtik dedim bebegimize bir ayet el kürsi oku oda elini karnıma koydu ayet el kürsü okudu. aman sonra bana bir canlılık geldi iş yapıyorum yapıyorum yorulmuyorum. baktım gözgüslerimde acımıyor. bulantı zaten fazla olmuyor. korkum sabah bile işe gelirken kocaman yokuş var burda nefes nefese kalmadan çıkınca tamam dedim allah korusun birşey var hemen randevu aldım ve doktora gittim kardeşimle. çok şükür bir sorun çıkmadı ufaklıgım büyümüş teyzesi dünki ultrasonda 10 hafta 6 günlük çıktı boyuda 4 cm olmuştu. ama ben kıpırdadıgını fark edemeden doktor hemen ulrasonu kapattı. ama kardeşim görmüş ayakları oynuyordu dedi sevindirik ola ola geldim. sen nasılsın bulantın çokmuş allah şifa versin canım bulantı zor ama şikayet etme bu belirtiler çok önemli bebek kendini belli ediyor maşallah.

of ya allah yardımcın olsun kuşum
inş. çarçabuk geçer ve son adetin olur inş..

Ay canım inanki artık hiç umrunda değil ben dr gider gelirim ama olursa olur olmazsa beklicem valla taka taka daha kötü oluyorum en iyisi takmamak rabbimin bir bildiği vardır bende o günü beklicem ışte

kızzzzzzzz ziiiii daha ne istiyon işte bulantı yok aşerme yok millet var diye şikayet eder sende yok diye

Ne bilem ben :)

bencede zeynepcim kıymetini bil vallahi ben geberiyorum tabri caizse,ama bundan sonra başlar seninde başlarsa eğer cicimmmm

Hadi bakalım anam hiç aşermemiş benim hayırlısı inşallah:)

canım genelde 6.haftadan sonra başlıyo ama benim regl tarihimden 1-2 gün önce de olmuştu sabah ilk uyandığımda tabi anlamamıştım o zaman

Hayırlısı bekliyorum hiç bişi yok dana gibi yiyom valla:)

Çiş testi yapsana:) Bana yaptırmıştı bu karılar çişini bi kaba yap 15 dakika sonra bak eğer dibinde ve içinde beyaz tortu varsa bebiş var demektir:)

Ferdacım hoşgeldin canım bebişin iyi olmasına çok sevindim

zeyzey bırak olmasın ya ne güzel keyfine bak işte

afr kız hakketen yap bakalım bi çiş testi gerçekten bende yapmıştım idrarda kepek gibi bişeyler uçuşuyordu
kızlar benim biraz işim var gelirim sonra

ay canım inanki artık hiç umrunda değil ben dr gider gelirim ama olursa olur olmazsa beklicem valla taka taka daha kötü oluyorum en iyisi takmamak rabbimin bir bildiği vardır bende o günü beklicem ışte

esracım iyi yapıyon takma bacım taktıkça olan sana oluyor bırak ne zaman gelmek isterse o zaman gelsin bebikk

Selam kızlar ay nerdesiniz

Yaaa niye kimse bişi yazmamışki Sumru betül siz ne alemdesiniz bebişler nasıl bakalım?

Sumru senle ben varız:) Diğerlerini çağırdım geliyolar:)

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…