hoşgeldin kuşummmm
benim yok o taraklarda bezim kpss filan
hoşgeldin kuşummmm
benim yok o taraklarda bezim kpss filan
bizde öle bişey olsa birgün boyunca benden uzak durmasını isterim vallagirdim cnm ben ilk defa girdim 75almıısıım ii yani koçişşle iddaya girmişştik onu gectim o 58 almııs birgün boyunca kölem olucak ben ne istersem onu yapııcak :):) neler yaptıırayıım
Kız kuzum bende öle diyodum anamcan öle olmuyo özelde işler zor bak arkadaşım bebişi 7 aylık olana kadar çalışmadı ama maaşını aldı yaaa:)
bakıyom formundasınn
maşallah bacım yoluyon yine
Hahhah amaaan şurda kalmış mesai bitimine yarım saat hafta bitimine 2 gün ben formumda olmayımda kim olsun doktorumlada konuştum yavrum canım kızım canını sıkma sakın çarşamba görcez bebeğini ilaçlarını ihmal etme ağrıların normal dedi daha ne isteyim ben:)
bizde öle bişey olsa birgün boyunca benden uzak durmasını isterim valla
amannnnn kpss ye girince noluyoki allah aşkına istediğin puanı yap ankarada dayın yoksa yerleşemiyon
girdim cnm ben ilk defa girdim 75almıısıım ii yani koçişşle iddaya girmişştik onu gectim o 58 almııs birgün boyunca kölem olucak ben ne istersem onu yapııcak :):) neler yaptıırayıım
bizde öle bişey olsa birgün boyunca benden uzak durmasını isterim valla
hahahhahaha:) Sen hakediyorsun bu ödülü:)
amannnnn kpss ye girince noluyoki allah aşkına istediğin puanı yap ankarada dayın yoksa yerleşemiyon
didem koptum yaa neden öle dion kocişşine bende beni butun gun alıışşverişş merkezlernde gezdirmesini mi istesem diorm:)
Hade len ne yaptım beee deli her adet olduğumda ilacım bittiğinde ağrım olduğunda ilişkiye girmeyi düşündüğümde falan arıyorum adamı çokmu arıyom sence:)senin doktor nasıl oluyoda senden bıkmıyo bezdirdin lan adamı ben olsam s... git derim valla :86: :86: :86: :86: :86:
ayyyy ben kocişle alışveriş merkezine gidince kavga edip geliyoz iyisimi bi gün ayrı takılsın benden.
seninde kocanın kolu kırılsa sürekli evde adını sayıklayarak gezse sende benim gibi düşünürdün bacııııı ne işkence yapıyo biliyonmu sürekli didem didem didem hay didemin ben ... diyorum en sonunda
o dayı sonadan bulunmuyo bacııı sonadan bulunanlarda bi b.. a yaramıyoaYYYYYY süpermiş kız anaaaam neler yaptırmam ki:) Evi temizletirim masaj yaptırırım ütü yaptırırım:) hahahah yaşasın kötülük bütün gün kendine hizmet ettir tam yoruldum diyinncede hadi dışarı çıkıp biryerlere gidelim de deli olsun:)
oda doğru ama buluruk belkim bi dayı olmamı?
maşallah valla iyiki ben değilim doktorun arada bi hal hatır sormayada ara istersen az arıyomuşun adamı boşlamaHade len ne yaptım beee deli her adet olduğumda ilacım bittiğinde ağrım olduğunda ilişkiye girmeyi düşündüğümde falan arıyorum adamı çokmu arıyom sence:)
ha haaaa ay erkeklerin en komik dönemi bizimki aştı allahtanDideeeeeeeeeeeeeeem bize kaç bizim evde öyle bişi yok hala babalık fikrine alışmaya çalışan bir kocam var o yüzden gıkı çıkmıyo zavallımın:)
o dayı sonadan bulunmuyo bacııı sonadan bulunanlarda bi b.. a yaramıyo
Dimi yaaa haklısın:)
maşallah valla iyiki ben değilim doktorun arada bi hal hatır sormayada ara istersen az arıyomuşun adamı boşlama
Yok kız şaka yapıyom 4 aylık tedavide bu 5. arayışım adet olunca ara diyodu arıyodum bide ilaç verildi ya bana dün onu demek için aradım o arada ağrılarıda sıkıştırdım:)
ha haaaa ay erkeklerin en komik dönemi bizimki aştı allahtan
ayyyy ben kocişle alışveriş merkezine gidince kavga edip geliyoz iyisimi bi gün ayrı takılsın benden.
seninde kocanın kolu kırılsa sürekli evde adını sayıklayarak gezse sende benim gibi düşünürdün bacııııı ne işkence yapıyo biliyonmu sürekli didem didem didem hay didemin ben ... diyorum en sonunda
sana her türlü yetişirim kzım ben:) Ayyyy ben kipadan bebiş elbisesi almak istiyom kız zıbın falan alsam nolur:)ne o kızlar bana laf yetiştiremedinizmi
kızım bekle azcık sanki çocuk doğduda çıplak kaldısana her türlü yetişirim kzım ben:) Ayyyy ben kipadan bebiş elbisesi almak istiyom kız zıbın falan alsam nolur:)
gel kuşum ben seni güldürürüm bu arada ne güzel karnın çıkmış yavvvvdidem ya hiç gülesim yoktuuuu walla
sen cok yasa emi
benimkide hala o modda doğana kadar da çıkmazlar artık o moddan erkek değilmi işte takıldımı gidiyoHenüz bir hareket yok ben babayım diyip duruyo deli:)
kızım bekle azcık sanki çocuk doğduda çıplak kaldı
gel kuşum ben seni güldürürüm bu arada ne güzel karnın çıkmış yavvvv
benimkide hala o modda doğana kadar da çıkmazlar artık o moddan erkek değilmi işte takıldımı gidiyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?