Sitedeki yeniler ve hamile kalmayı bekleyenler,yeni hayatımıza beraber başlayalım -3-

girdim cnm ben ilk defa girdim 75almıısıım ii yani koçişşle iddaya girmişştik onu gectim o 58 almııs birgün boyunca kölem olucak ben ne istersem onu yapııcak :):) neler yaptıırayıım
bizde öle bişey olsa birgün boyunca benden uzak durmasını isterim valla
Kız kuzum bende öle diyodum anamcan öle olmuyo özelde işler zor bak arkadaşım bebişi 7 aylık olana kadar çalışmadı ama maaşını aldı yaaa:)

amannnnn kpss ye girince noluyoki allah aşkına istediğin puanı yap ankarada dayın yoksa yerleşemiyon

bakıyom formundasınn
maşallah bacım yoluyon yine

Hahhah amaaan şurda kalmış mesai bitimine yarım saat hafta bitimine 2 gün ben formumda olmayımda kim olsun doktorumlada konuştum yavrum canım kızım canını sıkma sakın çarşamba görcez bebeğini ilaçlarını ihmal etme ağrıların normal dedi daha ne isteyim ben:)

senin doktor nasıl oluyoda senden bıkmıyo bezdirdin lan adamı ben olsam s... git derim valla :86: :86: :86: :86: :86:

bizde öle bişey olsa birgün boyunca benden uzak durmasını isterim valla

amannnnn kpss ye girince noluyoki allah aşkına istediğin puanı yap ankarada dayın yoksa yerleşemiyon

didem koptum yaa neden öle dion kocişşine bende beni butun gun alıışşverişş merkezlernde gezdirmesini mi istesem diorm:)

girdim cnm ben ilk defa girdim 75almıısıım ii yani koçişşle iddaya girmişştik onu gectim o 58 almııs birgün boyunca kölem olucak ben ne istersem onu yapııcak :):) neler yaptıırayıım

aYYYYYY süpermiş kız anaaaam neler yaptırmam ki:) Evi temizletirim masaj yaptırırım ütü yaptırırım:) hahahah yaşasın kötülük bütün gün kendine hizmet ettir tam yoruldum diyinncede hadi dışarı çıkıp biryerlere gidelim de deli olsun:)

oda doğru ama buluruk belkim bi dayı olmamı?

didem koptum yaa neden öle dion kocişşine bende beni butun gun alıışşverişş merkezlernde gezdirmesini mi istesem diorm:)

ayyyy ben kocişle alışveriş merkezine gidince kavga edip geliyoz iyisimi bi gün ayrı takılsın benden.
seninde kocanın kolu kırılsa sürekli evde adını sayıklayarak gezse sende benim gibi düşünürdün bacııııı ne işkence yapıyo biliyonmu sürekli didem didem didem hay didemin ben ... diyorum en sonunda

senin doktor nasıl oluyoda senden bıkmıyo bezdirdin lan adamı ben olsam s... git derim valla :86: :86: :86: :86: :86:
Hade len ne yaptım beee deli her adet olduğumda ilacım bittiğinde ağrım olduğunda ilişkiye girmeyi düşündüğümde falan arıyorum adamı çokmu arıyom sence:)

Dideeeeeeeeeeeeeeem bize kaç bizim evde öyle bişi yok hala babalık fikrine alışmaya çalışan bir kocam var o yüzden gıkı çıkmıyo zavallımın:)

o dayı sonadan bulunmuyo bacııı sonadan bulunanlarda bi b.. a yaramıyo

Hade len ne yaptım beee deli her adet olduğumda ilacım bittiğinde ağrım olduğunda ilişkiye girmeyi düşündüğümde falan arıyorum adamı çokmu arıyom sence:)
maşallah valla iyiki ben değilim doktorun arada bi hal hatır sormayada ara istersen az arıyomuşun adamı boşlama

Dideeeeeeeeeeeeeeem bize kaç bizim evde öyle bişi yok hala babalık fikrine alışmaya çalışan bir kocam var o yüzden gıkı çıkmıyo zavallımın:)
ha haaaa ay erkeklerin en komik dönemi bizimki aştı allahtan

Henüz bir hareket yok ben babayım diyip duruyo deli:)

didem ya hiç gülesim yoktuuuu walla
sen cok yasa emi

sana her türlü yetişirim kzım ben:) Ayyyy ben kipadan bebiş elbisesi almak istiyom kız zıbın falan alsam nolur:)
kızım bekle azcık sanki çocuk doğduda çıplak kaldı
didem ya hiç gülesim yoktuuuu walla
sen cok yasa emi
gel kuşum ben seni güldürürüm bu arada ne güzel karnın çıkmış yavvvv

Henüz bir hareket yok ben babayım diyip duruyo deli:)
benimkide hala o modda doğana kadar da çıkmazlar artık o moddan erkek değilmi işte takıldımı gidiyo

kizlar ben bugün sizinle olamadim. simdide eve gidiyorum. yarin ama hic cikmiycam. özlüyom sizi giremeyince yaa. öpüyorum hepinizi.

Heee bide erkek olursa değme keyfine:) Babasının adını koycam diye deli oluyo:)
Benim mesai bitti kuşlar hadi size iyi akşamlar ben kaçar:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…