Sitedeki yeniler ve hamile kalmayı bekleyenler,yeni hayatımıza beraber başlayalım -3-

arkadaşlar gebeliğin ilk haftalarında kasık ağrıları kasık yanmaları olurmu arkadaşlar cvp bekliyorum sizlerden ...

günaydın kızlar yaaa grip oluyorum sanırım ney yapacağımı şaşırmış vaziyetteyim

günaydın canım dikkat et... doktoruna sor bence....bende çok halsizim yine birsürü ağrılarla uyandım....

Aman yaaa neden hastalanıyoz ki benim durum daha vahim gebeliğin ilk aylarında grip olmamamk gerekir Sanada geçmiş olsun kız ihmal etme git bir doktora bu ağrılardan sebep:

günaydın kızlar yaaa grip oluyorum sanırım ney yapacağımı şaşırmış vaziyetteyim

günaydın canım dikkat et... doktoruna sor bence....bende çok halsizim yine birsürü ağrılarla uyandım....

günaydın kuzularım nasılsınız demicem iknizde hastaymışsınız
anacım dikkat edin ya kendinize
zeyzey senin yapacak hiçbişeyin yok bende çektim uzun bi süre
sadece meyve yiyecen bol bol
nimet kuşum e sende bi dr git artık ya ne bu böyle hergün hergün

günaydın canım benim. sorma bi dinlenemiyorum...

Canım günaydın peki hamileyken grip olmanın kötü olduğunu bebeği kötü etkilediğini duymuştum sence? Ayyyy birde ne var biliyonuzmu kızlar dün bir arkadaş yemeğe çağırdı bizi eşimde zeynepin canı melemen istiyo yaparsanız geliriz demiş kaynanası da koca bir tencere melemen yapmış anam bi ryedim soğandan görünmüyo Mecbur birkaç kaşık aldım ama hala midem çok kötü kusup duruyom geceden beri Dün midem bulanmıyo derken halt etmişim ben:)

günaydınnnnn canlarım nasılsınız ayy herkeş hasta bendeeeeeeeeeeeee
diş etlerim 2 gündür yara olmuş çok acıyo kasık ağrılarım çook içerde çalışıyolar kazıyolar sanki. uykum varrrr. ne dicem bakınn
akşam yattık herifim beni yokluyo takım taklavat herbişeyim yerindemi diye. elliyo heryerimi emmelere geldi sıra anahh dedii bu emmeler ağırlaşmış dedi. sanki içine su dolmuş baya ağır dedi ama acıyok didimm. diğerine baktırdım oda ağırlaşmış geçen aylarda hiç olmazdı dedi. adet yakın herhalde ondan oldu diye düşünüyom.

günaydın gülcüğüm... sorma topiciğimize nazar değdi... bbenimde ağzımın içi yara doldu.. diş etlerim şişti.. boğazımda bişey varsanki yutarken takılmış kalmış gibi....inşallah yeni yıl bize uğuruyla gelir...

geçmiş olsun sana cnm. cnmm sadece dişlerim yan etleri durduk yere yara olmuş yaaaa.şimdi kahvaltı edim dedim yiyemiyorum dine göre daha kötü bugün. amanyaaaa iyi günümüz yokkii. idrar yollarım tutucak die ödüm kopuyo bu kasık ağrıları ona işaret die korkuyom.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…