betülll nerdesin kızz ismin var sen yoksun
günaydın canım dikkat et... doktoruna sor bence....bende çok halsizim yine birsürü ağrılarla uyandım....günaydın kızlar yaaa grip oluyorum sanırımney yapacağımı şaşırmış vaziyetteyim
günaydın canım dikkat et... doktoruna sor bence....bende çok halsizim yine birsürü ağrılarla uyandım....
aslında yumurtlama dönemine girdim bu ağrılar ondandır diyee düşünüyorum....Aman yaaa neden hastalanıyoz ki benim durum daha vahim gebeliğin ilk aylarında grip olmamamk gerekirSanada geçmiş olsun kız ihmal etme git bir doktora bu ağrılardan sebep:
günaydın kızlar yaaa grip oluyorum sanırımney yapacağımı şaşırmış vaziyetteyim
günaydın canım dikkat et... doktoruna sor bence....bende çok halsizim yine birsürü ağrılarla uyandım....
günaydın canım benim. sorma bi dinlenemiyorum...günaydın kuzularım nasılsınız demicem iknizde hastaymışsınız
anacım dikkat edin ya kendinize
zeyzey senin yapacak hiçbişeyin yok bende çektim uzun bi süre
sadece meyve yiyecen bol bol
nimet kuşum e sende bi dr git artık ya ne bu böyle hergün hergün
günaydın kuzularım nasılsınız demicem iknizde hastaymışsınız
anacım dikkat edin ya kendinize
zeyzey senin yapacak hiçbişeyin yok bende çektim uzun bi süre
sadece meyve yiyecen bol bol
nimet kuşum e sende bi dr git artık ya ne bu böyle hergün hergün
aslında yumurtlama dönemine girdim bu ağrılar ondandır diyee düşünüyorum....
20 aralıktı... ne bileyim ya of takıntı yapmaya başladımmm yine...Nimet son adet günün ayın kaçındaydı? Bence doktora gitmelisin çünkü yumurtlama tarihinde bu kadar ağrı olmaz:)
günaydın gülcüğüm... sorma topiciğimize nazar değdi... bbenimde ağzımın içi yara doldu.. diş etlerim şişti.. boğazımda bişey varsanki yutarken takılmış kalmış gibi....inşallah yeni yıl bize uğuruyla gelir...günaydınnnnn canlarım nasılsınız ayy herkeş hasta bendeeeeeeeeeeeee
diş etlerim 2 gündür yara olmuş çok acıyo kasık ağrılarım çook içerde çalışıyolar kazıyolar sanki. uykum varrrr. ne dicem bakınn
akşam yattık herifim beni yokluyo takım taklavat herbişeyim yerindemi diye. elliyo heryerimi emmelere geldi sıra anahh dedii bu emmeler ağırlaşmış dedi. sanki içine su dolmuş baya ağır dedi ama acıyok didimm. diğerine baktırdım oda ağırlaşmış geçen aylarda hiç olmazdı dedi. adet yakın herhalde ondan oldu diye düşünüyom.
günaydın gülcüğüm... sorma topiciğimize nazar değdi... bbenimde ağzımın içi yara doldu.. diş etlerim şişti.. boğazımda bişey varsanki yutarken takılmış kalmış gibi....inşallah yeni yıl bize uğuruyla gelir...
20 aralıktı... ne bileyim ya of takıntı yapmaya başladımmm yine...
Ondan önceki 2 ayı da söylesene bakalım çalışma tarihlerine:) Gülüm hoşgeldin geçmiş olsun adetine ne kadar kaldı kuşum?
hoşbuldum cnmmm naber nasılsın adete 4 yada 5 gün var cnmm. niden sordunkine:82:
25 kasım ve 20 aralık canım benim...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?