Sitedeki yeniler ve hamile kalmayı bekleyenler,yeni hayatımıza beraber başlayalım -3-

negibi farklı cnmmmmm. aydişetlerim çok acıyoyaaaa.ilk defa böle bişi başıma geldi.

Ne bileyim bende sen gibi göğüslerimden şikayet ettim durdum geçen ay hatta bir arkadaşım göğüslerindeki damarlar belirginmi bak demişti ben şişlikten belirginleştiler sandıydım meğer bebiş varmış:) Diyorum ya ümitlendirmeyeyim seni çok hayal kırıklıkları yaşadık nasıl birşey biliyorum o yüzden şimdilik pek bişi demek istemiyorum ama şu kazı işlemleri adet olacağın zaman bu kadar erken olmuyo:)

günaydın kızlarrrrrr sabah sabah size kötü haberi vereyimmm adet oldum yaaaa normalde 35 günde bi oluyordum geçen ay ayın 3 günde bekliyordum 1inde geldi bu ayda 3 ünde olmam gerekiyordu ama 30 unda geldi yıl başı öncesi süpriz oldu yine bana ben dedim bu ayda olmadı diye erkenden geliverdiiiiiiii

canım zaten 20 ekimde bebeğimi kaybettim.. 25 kasımda da ilk adeti oldum.. sonrada 20 aralıkta.. ama biz sürekli çalışıyoruz...

Hıııım geçmiş olsun canım yaaa unutmuştum Dün anlattığım arkadaşıma düşük riski var 10 gün yatacaksın dedi doktor onada doktoru tsh için ilaç vermişti kullanmaya gerek yok dedi kullanmadı banada kullanma demişti meğer tsh yüksekliği düşüklere ve zeka geriliğine yol açıyor muş İnşallah bişi olmaz

anladım canımmmm biliom kazı işleri erken başlamıyodu buay 10 gün kala başladı. hayırlısı olsun ne diymmm bekliyip görcez.

abboooooooooooooooo kızzzzzz noldu böleeee aynıgündü adetlerimiz. üsülme hayatımm inşallah öbür aya olur. dua et düzenli geliyo adetlerin merak etme inşallah kısa zamanda alırsın güsel haberi.
şimdi ben kaldım bitek herkes oldu adet. günü bekleyen ben varım.

yılbaşı öncesi kötü tabiki... ne dileyim sen iyi ol....
arkadaşınada geçmişolsun keşke bende zamanında erken gitseydim belki bebişim dururdu.. neyse umarım buay tutar...

cnmm eğer yatar hiç kalkmassa düşmez allahın izniyle bebişi.tabi doktorları dinlemek lazım boşa okumamış insanlar

Canım hiç moralini bozma en azından biliyorsun ki 35 günden aşağıya düştü adetin 35 günde 1 adet olan kadınların bebek sahibi olmaları 30 günde 1 adet olanlara oranla daha zordur sen hiç kontrol falan oldun mu? bence tam sırası bugün bir doktora gidip sıkıntını anlatıp muane olabilirsin yarın sana tahliller yapılır ve vakit kaybetmeden sorunun varsa öğrenmiş olursun:) Sakın üzülme olurmu herşey bizim için her gelen adetin yeni ayın müjdecisidir beni düşün bak ilaçla 2 ayda 1 adet görüyordum 9 tane kistim vardı ilk gittiim doktor kısırsın sen çocuğun olmaz demişti şimdiki durumuma bak:) Rahat ol:)

abla inş. senden güzel haber alırızzzz aman zati düşüne düşüne kafayı yiyecegiz aman hayırlısı ya napalım olmuyo işte vardır elbet gelecegi bi gün beklemeye devam

cnmm evt vakti zamanı var biz ne yapsak boş rabbim ol demedikce olmuyo. bende ümitli deilim cnmmm. allah bilir yinede. akşam fln yattığım yerde ılık bi sancı . girdi sanki bıçak soktular sağ kasığıma benimda ara ara sancılar çok ondan ümitli deilim.

Gülüm hoşgeldin canım sana da geçmiş olsun
afr kuzucum neden erken oldun ki neyse canım hayırlısı diyelim
zeynepcim grip bebeği etkilermi bilmiyorum ama ilaç alamıyoruz bu durumda
onu biliyorum sadece

yılbaşı öncesi kötü tabiki... ne dileyim sen iyi ol....

arkadaşınada geçmişolsun keşke bende zamanında erken gitseydim belki bebişim dururdu.. neyse umarım buay tutar...

Ne olmuştu da geç farkettin sen neden erken gitmedin lekeyi gördükten ne kadar sonra gittin ki?

yok canım ya hiç doktora falan gitmedim bu zamana kadar bende gitmek istiyorum artık ama hiç eşimle konuşmadık bu konuyu sabah ona dedim adet oldum diye he iyi dedi ilk defa adet olacagımdan emindim v eilk defa bu kadar üzüldümmmm

onu biliyorum sadece

naber canımmm iyimisinnn ben ii deilim diş etlerim fena.yaaaaaa. offfff. hergün bi rahatsızlıkla başlıyom güne sinir bozucu bi şey.

Ne olmuştu da geç farkettin sen neden erken gitmedin lekeyi gördükten ne kadar sonra gittin ki?
benim kardeşimin nişanında sancım oldu gitmedim.. sonra trabzone gönünce karnımda ağrı oldu normaldir diye düşüdüm.. çok az lekelenme oldum hafta sonu olduğu için doktorumu bulamadım acildekilerde anlamadılar... hafta başı gittim doktor kalp atışı alamadı.. yattım hastaneye kürtaj beklerken kendisi düştü..

onu biliyorum sadece

Meyveyi hiç sevmiyorum ama mecbur yiycem ne yapayım

Kardeşinin nişanı nerdeydi? Arkadaşımda sen gibi oldu ünyeden izmite geldi yol sarsmış onu da bebeğini o yüzden kaybetti ben mümkün olduğunca uzun yola gitmiycem diyorum bakalım nasip:)

naber canımmm iyimisinnn ben ii deilim diş etlerim fena.yaaaaaa. offfff. hergün bi rahatsızlıkla başlıyom güne sinir bozucu bi şey.

iyiyim canım çok şükür
ya gülüm noli ki sana böyle anlamadım walla rabbim hayra çıkarsın inş.
bu ay bi değişik rahatsızlıkların var ama bakalım artık

işde ihmaller in sonucu kötüüü allah bidaha yaşatmasın b
benimde 10 gün önce leke geldi dr. yat dedi yatama işyerinden izin alamam dedim lekenin arkasa kötü olur düşer dedi dinlemedim ve dediği gib bir hafta sonra düşmüştü. demekki doktorun sözünden çıkmamak lazım. şimdi yatağa çakılı kalcan kalkma deseler kalkmam valla yeterki hamiş kalim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…