Sitedeki yeniler ve hamile kalmayı bekleyenler,yeni hayatımıza beraber başlayalım -3-

iyiyim canım çok şükür
ya gülüm noli ki sana böyle anlamadım walla rabbim hayra çıkarsın inş.
bu ay bi değişik rahatsızlıkların var ama bakalım artık

amanyaaa bilmom noluyoo. ne gib, deişiklik var dion. dişetleri ilk defa oldu böyle. bakalımm hayırlısı olsun diyelimm. bekleyip görcez artıkım.

Rapor alamıyormuydun iş yerine vermek için valla hiç umrumda olmaz çakarım raporu büyük konuşmayım ama:)

Kardeşinin nişanı nerdeydi? Arkadaşımda sen gibi oldu ünyeden izmite geldi yol sarsmış onu da bebeğini o yüzden kaybetti ben mümkün olduğunca uzun yola gitmiycem diyorum bakalım nasip:)
istanbuldaydı canım doktor gitme dedi ben ısrar edince eşime ona iyi bak sana güveniyorum demişti...

evet canım bu sefer dikkat edeceğim....

Rapor alamıyormuydun iş yerine vermek için valla hiç umrumda olmaz çakarım raporu büyük konuşmayım ama:)
rapor alabiliyodum ama işyerinde tektim herşey bana bakıyodu patron tersti. işe ihtiyacım vardı anlıycan. ama deneyim oluyo tabii şimdi olsaaa bende takmam kimseyi.

bencede bekleyip görelim canım inş. Hayırlısı olur

eee yarın ne yapıcaksınız ebrarım ve diğer kıslarrrrrr biz herifimle eğer hava güsel olursa güzelce gezcez eylencez. ne zamandır yapmadık ihtiyacımız vardı.:98:

Yarın için hayal kurma kuşum yarın cuma:)

[ı]ya bişey sormak istiyorum ben .. Bi aydır bebek çalışması var bizim evde :78:
Son regl dönemimden önce başladık yani .. Okuyorum yazılanları da sanki hamilelik belirtileri var bende.. Kasıklarımda sürekli ağrı (regl dönemi haricinde ağrımaz normalde) miğde bulantısı ara ara az az .. Acaba psikolojim mi bozuldu diorum ama .. Ciddi ciddi hissediyorum .. Idrar testi yaptım bi kaç defa hep tek çizgi .. Değilimdir heralde dimi:44:
[/ı]

günaydin kizlar.
gül abla seni bulmusken hemen sorayim. gece bi rüya gördüm. esim beni aldatmisti hemde roman bi kizla. ben bunu ögrenmisim. esime kiziyorum nasil yaparsin bunu hemde cingene falan filan diye. sinrimden catliyorum. diyorum bula bula gitmis cingeneyle aldatmis falan diyorum. (sanki baskasiyla aldatsa iyi olacak :) ama rüya iste ) neyse esimde sanki dalga gecermis gibi oooo sen cingene de dur bi kibardiki görecektin diyo gülerek... ay sinri oldum uyandim rüyadan.. hayir olsun ya. bi anlami var mi acaba?

Yarın için hayal kurma kuşum yarın cuma:)

yokk kıssssssssss düşündüğün gibi deil biz içmeyiz öyle bara flnda gitmicez. allah seni emiiiiii..
özdileğe gitcez sonra konser varmış açık havada ona gideriz. kaleiçine çarşıya gideriz. öyle eylenmek bizimki bacım.

Ay yaaaa ben tamemen uçmuşum yarın yıl başı gecesi dimi:) salak kafam bende hafta sonu planı kuruyon sanıyorum da cumadan kurma planını diyom:)

günaydın herkesee ..
günaydın mervecikk

canım yarın tatil mi belli deil ki daha ama keşke tatil olsa da gitsem gezsem biraz benimde çok ihtiyacım var biraz gezmeye

yarın için hayal kurma kuşum yarın cuma:)

ewet zeyzey maaleseff yarın cuma ama belkim bi ihtimal öğlene kadar mesai olur

cnmm günaydınn bir anlamı yok cnmya bilinçaltı rüyası bunlar kafana bişi taktıysan etkisinde kalmışsın rüyana yansımış. önemli bişi deil korkma cnmm.:18:

Ay yaaaa ben tamemen uçmuşum yarın yıl başı gecesi dimi:) salak kafam bende hafta sonu planı kuruyon sanıyorum da cumadan kurma planını diyom:)

bende ne diyo bu kız didimmmmmmmm. yeni yılın kutlu olsun :92:

ebrarım bizde akşama çıkıcaz. gündüz çalışcam patron öğlen gidicek izmire ben kalıcam burda belkim erken salar benide bilmomm.

cnm adetin geçtimiki test yapıyon. hakkında hayırlısı olsun bacım

cnmm günaydınn bir anlamı yok cnmya bilinçaltı rüyası bunlar kafana bişi taktıysan etkisinde kalmışsın rüyana yansımış. önemli bişi deil korkma cnmm.:18:

sagol abla. valla kalkip kalkmaz adama hesap sordum ya sen beni rüyamda niye aldtiyon cingenelerle diye. güldü. delimisin sen, sen o rüyayi görürken ben ikinizede sarilmis yaninda uyuordum diyo.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…