iyiyim canım çok şükür
ya gülüm noli ki sana böyle anlamadım walla rabbim hayra çıkarsın inş.
bu ay bi değişik rahatsızlıkların var ama bakalım artık
meyveyi hiç sevmiyorum ama mecbur yiycem ne yapayım
işde ihmaller in sonucu kötüüü allah bidaha yaşatmasın b
benimde 10 gün önce leke geldi dr. yat dedi yatama işyerinden izin alamam dedim lekenin arkasa kötü olur düşer dedi dinlemedim ve dediği gib bir hafta sonra düşmüştü. demekki doktorun sözünden çıkmamak lazım. şimdi yatağa çakılı kalcan kalkma deseler kalkmam valla yeterki hamiş kalim.
amanyaaa bilmom noluyoo. Ne gib, deişiklik var dion. Dişetleri ilk defa oldu böyle. Bakalımm hayırlısı olsun diyelimm. Bekleyip görcez artıkım.
istanbuldaydı canım doktor gitme dedi ben ısrar edince eşime ona iyi bak sana güveniyorum demişti...Kardeşinin nişanı nerdeydi? Arkadaşımda sen gibi oldu ünyeden izmite geldi yol sarsmış onu da bebeğini o yüzden kaybetti ben mümkün olduğunca uzun yola gitmiycem diyorum bakalım nasip:)
evet canım bu sefer dikkat edeceğim....işde ihmaller in sonucu kötüüü allah bidaha yaşatmasın b
benimde 10 gün önce leke geldi dr. yat dedi yatama işyerinden izin alamam dedim lekenin arkasa kötü olur düşer dedi dinlemedim ve dediği gib bir hafta sonra düşmüştü. demekki doktorun sözünden çıkmamak lazım. şimdi yatağa çakılı kalcan kalkma deseler kalkmam valla yeterki hamiş kalim.
rapor alabiliyodum ama işyerinde tektim herşey bana bakıyodu patron tersti. işe ihtiyacım vardı anlıycan. ama deneyim oluyo tabii şimdi olsaaa bende takmam kimseyi.Rapor alamıyormuydun iş yerine vermek için valla hiç umrumda olmaz çakarım raporu büyük konuşmayım ama:)
bencede bekleyip görelim canım inş. Hayırlısı olur
günaydın hoşgeldin... nasılsınız bakalımmm...günaydın herkesee ..
rapor alabiliyodum ama işyerinde tektim herşey bana bakıyodu patron tersti. işe ihtiyacım vardı anlıycan. ama deneyim oluyo tabii şimdi olsaaa bende takmam kimseyi.
eee yarın ne yapıcaksınız ebrarım ve diğer kıslarrrrrr biz herifimle eğer hava güsel olursa güzelce gezcez eylencez. ne zamandır yapmadık ihtiyacımız vardı.:98:
Yarın için hayal kurma kuşum yarın cuma:)
yokk kıssssssssss düşündüğün gibi deil biz içmeyiz öyle bara flnda gitmicez. allah seni emiiiiii..
özdileğe gitcez sonra konser varmış açık havada ona gideriz. kaleiçine çarşıya gideriz. öyle eylenmek bizimki bacım.
günaydın mervecikkgünaydın herkesee ..
rapor alabiliyodum ama işyerinde tektim herşey bana bakıyodu patron tersti. Işe ihtiyacım vardı anlıycan. Ama deneyim oluyo tabii şimdi olsaaa bende takmam kimseyi.
Eee yarın ne yapıcaksınız ebrarım ve diğer kıslarrrrrr biz herifimle eğer hava güsel olursa güzelce gezcez eylencez. Ne zamandır yapmadık ihtiyacımız vardı.:98:
yarın için hayal kurma kuşum yarın cuma:)
günaydin kizlar.
gül abla seni bulmusken hemen sorayim. gece bi rüya gördüm. esim beni aldatmisti hemde roman bi kizla. ben bunu ögrenmisim. esime kiziyorum nasil yaparsin bunu hemde cingene falan filan diye. sinrimden catliyorum. diyorum bula bula gitmis cingeneyle aldatmis falan diyorum. (sanki baskasiyla aldatsa iyi olacak :) ama rüya iste) neyse esimde sanki dalga gecermis gibi oooo sen cingene de dur bi kibardiki görecektin diyo gülerek... ay sinri oldum uyandim rüyadan.. hayir olsun ya. bi anlami var mi acaba?
Ay yaaaa ben tamemen uçmuşum yarın yıl başı gecesi dimi:) salak kafam bende hafta sonu planı kuruyon sanıyorum da cumadan kurma planını diyom:)
[ı]ya bişey sormak istiyorum ben .. Bi aydır bebek çalışması var bizim evde :78:
Son regl dönemimden önce başladık yani .. Okuyorum yazılanları da sanki hamilelik belirtileri var bende.. Kasıklarımda sürekli ağrı (regl dönemi haricinde ağrımaz normalde) miğde bulantısı ara ara az az .. Acaba psikolojim mi bozuldu diorum ama .. Ciddi ciddi hissediyorum .. Idrar testi yaptım bi kaç defa hep tek çizgi .. Değilimdir heralde dimi:44:[/ı]
cnmm günaydınn bir anlamı yok cnmya bilinçaltı rüyası bunlar kafana bişi taktıysan etkisinde kalmışsın rüyana yansımış. önemli bişi deil korkma cnmm.:18:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?