Sitedeki yeniler ve hamile kalmayı bekleyenler,yeni hayatımıza beraber başlayalım -3-

bende ne diyo bu kız didimmmmmmmm. yeni yılın kutlu olsun :92:

ebrarım bizde akşama çıkıcaz. gündüz çalışcam patron öğlen gidicek izmire ben kalıcam burda belkim erken salar benide bilmomm.

aYYYY UÇTUM DİYOM YA YOK HİÇBİ PLAN KAYNANAMLAR GELECEKTİ KÖYDEN NE YAPTILAR BİLMEM:) GELİRLERSE ONLARLA EĞLENİRİZ EVDE:)

bende ne diyo bu kız didimmmmmmmm. yeni yılın kutlu olsun :92:

ebrarım bizde akşama çıkıcaz. gündüz çalışcam patron öğlen gidicek izmire ben kalıcam burda belkim erken salar benide bilmomm.

kizlar ben sansliyim. bizim yarin is yok. tabi esim sabah calisacak ama bizim sirket kapali. bugünde yarim günüm. ohhhh bugün 1den sonra benim haftasonum basliyo.

kızlar ben birazdan çıkacağım görevim başlıyor bugünkii.... Eşimin halaısnı dişçiye götüreceğim sonrası allah kerimm artık...

cnm adetin geçtimiki test yapıyon. Hakkında hayırlısı olsun bacım

ya ben aslında geçen regl döneminden önceki ilişkiden şüpheleniorum .. Ama bu zamana kadar çıkardı heralde o olsa .. Bide ovulasyon dönemim sanırım bi kaç gün önceydi .. Bu belirtiler bende bi kaç gün önce başladı .. Kafam karıştı ..

kizlar ben sansliyim. bizim yarin is yok. tabi esim sabah calisacak ama bizim sirket kapali. bugünde yarim günüm. ohhhh bugün 1den sonra benim haftasonum basliyo.

ohhhhhhhhhhhh ne güsell şimdedin iyi senelr bacımm bebişinle kocanla tüm sevdiklerinle güzel bir yıl geçirmen dileğiyle saygılar gül ablan.

kızlar patron gelir yazamam yarın görüşemiycek oluruz fln herkesin yeni yılı kutlu olsun şimdiden hepiniz sevdiklerinizle mutlu huzurlu bir yıl geçirin inşallah.

psikolojik ozaman cnmmm takma kafana oluruna bırak. üşütmüşsündür kendini. belirtiler ondanda olur.

saol gülüm
seninde yeni yılın kutlu olsun sana uğur getirir inş. yeni yıla bebişle girersin inş.

merhaba kızlar yeni yılınız şimdiden kutlu olsun sizlere uğurlar getirsin göbüşlerinizzz bebişle dolsunnn

yazik kiizzz öyle demeyin birde. sanki canim göbek atiyo görevleri icin.
ya zaten bizde yazık sana dediğimiz için yapma etme diyoz ya
biraz yok demeyi öğrensin diyoz

sormayın valla bide eltim günüm var sende gel dedi ama atlatmaya çalışıyorum hayırlısıyla....
bak sakın gitme ha gidip hizmet edicen bide misafirlere git çarşıda gez kız kendi kendine

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…