canımmmm seninde kutlu olsun bacımmmm amin dileklerin için naber nasılsın
kızlar ben birazdan çıkacağım görevim başlıyor bugünkii.... Eşimin halaısnı dişçiye götüreceğim sonrası allah kerimm artık...
köleuzavram benimmmmmm görevini aksatma kül kedisi.
ohhhhhhhhhhhh ne güsell şimdedin iyi senelr bacımm bebişinle kocanla tüm sevdiklerinle güzel bir yıl geçirmen dileğiyle saygılar gül ablan.
kızlar patron gelir yazamam yarın görüşemiycek oluruz fln herkesin yeni yılı kutlu olsun şimdiden hepiniz sevdiklerinizle mutlu huzurlu bir yıl geçirin inşallah.
merhaba kızlar yeni yılınız şimdiden kutlu olsun sizlere uğurlar getirsin göbüşlerinizzz bebişle dolsunnn
ya zaten bizde yazık sana dediğimiz için yapma etme diyoz ya
biraz yok demeyi öğrensin diyoz
Nerdeeeeeeeeeeee:)
bak sakın gitme ha gidip hizmet edicen bide misafirlere git çarşıda gez kız kendi kendine
ne olsun canım öğleden sonra toplantıya gidecm işte duşa girecektim dedim kızlarla konuşayım sonra girerim dün sohbetinize bayıldımm valla
sorma cnm yaa dün koptukkkkk uçtukkkk herkes birbirineeeee beşiz altız diliyooo. bana ve 5 bebelerime şalvar dikicek ebrar karısı. hediye almamak için.pintiiiii.
sorma cnm yaa dün koptukkkkk uçtukkkk herkes birbirineeeee beşiz altız diliyooo. bana ve 5 bebelerime şalvar dikicek ebrar karısı. hediye almamak için.pintiiiii.
işde ihmaller in sonucu kötüüü allah bidaha yaşatmasın b
benimde 10 gün önce leke geldi dr. yat dedi yatama işyerinden izin alamam dedim lekenin arkasa kötü olur düşer dedi dinlemedim ve dediği gib bir hafta sonra düşmüştü. demekki doktorun sözünden çıkmamak lazım. şimdi yatağa çakılı kalcan kalkma deseler kalkmam valla yeterki hamiş kalim.
ebrar karısı benim bebelerime ne alacannn pazarlığımızı yapalım şimdiden ben şalvar falan istemem haberin olsun haa
senin bebelere de don dikerim bacımmolmamı kırmızı kırmızı hemideeee
neyse bacımm ben şalvarada razıyım bebelerime kırmızı donnn kız olursa dik ama erkek olursa dikme bacımm
erkek olursa da mavi dikeriz kız sen merak etme
ferda hoşgeldin kuzucum nasılsın bakalım bebik ne alemde annesi
hoşbulduk teyzesi ben iyiyimde bebek te iyidir inşallah. hiç kendini belli etmiyorki velet. hayırlısıyla tekmelerini bir hissetmeye başlasam. o zman anlıcam gerçekten hamiş oldugumu sen nasılsın canım. senin melegin nasıl
mrv091010 ebrar63 ceylin33 zkol+ sumru rodinia canlarım nasılsınız. bugün hep sizinle olmak istiyorum ya çok özledim sohbetinizi hep bir engel çıkıyor. patronumun yoklugunda sizi doyasıya kucaklayıp sarmalıyıp mıncıklamak istiyorum. olar mı
Selamınaleyküm kızlar bizde geldik.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?