Sitedeki yeniler ve hamile kalmayı bekleyenler,yeni hayatımıza beraber başlayalım -3-

kızlar ben birazdan çıkacağım görevim başlıyor bugünkii.... Eşimin halaısnı dişçiye götüreceğim sonrası allah kerimm artık...

ÇOK ÜZÜLÜYOM KIZIM BEN SANA:)

köleuzavram benimmmmmm görevini aksatma kül kedisi.

Yazık kız dalga geçmeyin:) Yazık ona asli görevleri:) Yakında çişede götürcek milleti:)

Amin canım cümlemize 2011de Rabbim hepimizin anne olmasını nasip etsin:)

merhaba kızlar yeni yılınız şimdiden kutlu olsun sizlere uğurlar getirsin göbüşlerinizzz bebişle dolsunnn

Amiiiin bebiş dolularında zamanında kucağına sağlıkla kavuştursun:)

ya zaten bizde yazık sana dediğimiz için yapma etme diyoz ya
biraz yok demeyi öğrensin diyoz

Nerdeeeeeeeeeeee:)

bak sakın gitme ha gidip hizmet edicen bide misafirlere git çarşıda gez kız kendi kendine

Bulmuşlar bun gibisini bırakırlarmı kız

ne olsun canım öğleden sonra toplantıya gidecm işte duşa girecektim dedim kızlarla konuşayım sonra girerim dün sohbetinize bayıldımm valla

sorma cnm yaa dün koptukkkkk uçtukkkk herkes birbirineeeee beşiz altız diliyooo. bana ve 5 bebelerime şalvar dikicek ebrar karısı. hediye almamak için.pintiiiii.

sorma cnm yaa dün koptukkkkk uçtukkkk herkes birbirineeeee beşiz altız diliyooo. bana ve 5 bebelerime şalvar dikicek ebrar karısı. hediye almamak için.pintiiiii.

ebrar bacım pintiliği ele almış deseneee valla 5 iz 6tızları bilmem de rabbbim hepimizin kucağını boş bırakmasın

ebrar karısı benim bebelerime ne alacannn pazarlığımızı yapalım şimdiden ben şalvar falan istemem haberin olsun haa

günaydın canım geçmiş olsun diş etlerin konusunda. ama şunu anlatmak istedim. rodinada söylemiş düşük konusunda. ben 2 gün önce doktora gittigimde bebegimin herşeyi normaldi. kalp atışı vardı. benim tahlillerimde iyi çıkmuştı aradan perşembe günü geçtü herşey normaldi ama cuma günü gelince ögleden sonra agrım vardı şiddetli degildi. ama degişikti rahatsız ediyordu beni ve akşama dogru kanamam başladı ve doktora gittigimde bebgimin kap atışı durmuştu. şunu demek istiyorum olacagı varsa oluyor. allah yazdıysa sürekli yatsan da çalışsanda bebegin düşecegi varsa düşüyor. benim arkadaşımın 2 hafta kaldı dogumuna 9 ay içinde 4 5 kez leke şeklinde kanaması oldu hiç dikkate almadı doktora bile gitmedi. 2 li testinde 3 lü testinde hep sorunlar çıktı. kendi kalp atışı yüksekti. ama geçen hafta doktora gitmişti ve herşeyi normaldi. ev hanımı olmasına ragmen hep agır işler yaptı. cam sildi halı yıkadı. doktor düşük tehliken var dedi uzun yola çıkma dedi. ama o sivasa gitti geldi. allaha şükür şuana kadar birşey olmadı. olacagı varsa birşeyler bahane oluyor.allah yaşadıgımız kötü şeyleri tekrar tekrar yaşatmasın bize inşallah.

ferda hoşgeldin kuzucum nasılsın bakalım bebik ne alemde annesi

hoşbulduk teyzesi ben iyiyimde bebek te iyidir inşallah. hiç kendini belli etmiyorki velet. hayırlısıyla tekmelerini bir hissetmeye başlasam. o zman anlıcam gerçekten hamiş oldugumu sen nasılsın canım. senin melegin nasıl

mrv091010 ebrar63 ceylin33 zkol+ sumru rodinia canlarım nasılsınız. bugün hep sizinle olmak istiyorum ya çok özledim sohbetinizi hep bir engel çıkıyor. patronumun yoklugunda sizi doyasıya kucaklayıp sarmalıyıp mıncıklamak istiyorum. olar mı

ferdacım iyidir inş.sen merak etme
ya biz ancak kucağımıza alınca rahat ederiz tekmelesede aynı
benim şimdi tekmeliyor ya geçenlerde 1 gün boyunca hiç kıpırdamadı kafayı yiyecektim
yani bacım dediğim gibi kucağımıza almadan rahat etmicez

Selamınaleyküm kızlar bizde geldik.

eltimin bebişide önce babası elini koyduğunda kıpır kıpır hiç durmazmş ama geçenlere eltim kaynıma kızmış bizim ufaklık babasına hiç tepki vermemiş annesi elini koyduğunda kıpırdanıyormuş

hoşgeldin canımmmm olar tabikinemm olar canımmmmmm
neyse kızlar ben duşa girip geliyorummmmm saçlarım kururken konuşuruk bol bol

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…