ferdacım iyidir inş.sen merak etme
ya biz ancak kucağımıza alınca rahat ederiz tekmelesede aynı
benim şimdi tekmeliyor ya geçenlerde 1 gün boyunca hiç kıpırdamadı kafayı yiyecektim
yani bacım dediğim gibi kucağımıza almadan rahat etmicez
aleyküm selam hoşgeldin eflalcim
Nerdesiniz bacılar başım ağrıyor ya dünden beri gerginim birde gece kötü rüya gördüm dünün iyi haberi kardeşim kpss ye girmişti iyi puan almış çok sevindim bir senedir çalışıyordu sıpa, kötüsüde yine kaynanam, annemle görüştük netten annem aramış bunu nasılsınız diye ay nasıl olalım çeyiz yıkayıp ütülüyoz diyormuş deli olacam kadına ya altı ayı geçti nişan olalı altı aydır çeyiz yıkıyorlar gıcık annem sormuş sen napıyosun diye annemde torunlara hazırlık yapıyorum napıyım demiş aman kendini yorma dinlen diyormuş manyak ya ne demek yorma kendi yapmıyor utanmıyor annemede öyle demiş annemde ne yorulması olur mu tabi hazırlık yapılacak demiş ama yok ben delirecem bunlar yüzünden cadı
Nerdesiniz bacılar başım ağrıyor ya dünden beri gerginim birde gece kötü rüya gördüm dünün iyi haberi kardeşim kpss ye girmişti iyi puan almış çok sevindim bir senedir çalışıyordu sıpa, kötüsüde yine kaynanam, annemle görüştük netten annem aramış bunu nasılsınız diye ay nasıl olalım çeyiz yıkayıp ütülüyoz diyormuş deli olacam kadına ya altı ayı geçti nişan olalı altı aydır çeyiz yıkıyorlar gıcık annem sormuş sen napıyosun diye annemde torunlara hazırlık yapıyorum napıyım demiş aman kendini yorma dinlen diyormuş manyak ya ne demek yorma kendi yapmıyor utanmıyor annemede öyle demiş annemde ne yorulması olur mu tabi hazırlık yapılacak demiş ama yok ben delirecem bunlar yüzünden cadı
ay gerçekten mi öyle tekmelemedigi günler oluyormu. anam bende kafayı yerim valla tekmelemezse. ayy teyzesi öyle merak ediyorum ki kime benzicek nasıl olacak. kız mı erkek mi dada ögrenmeye çok var dimi 13 hafta olunca ögrenilirmi acaba. ben 12 ocakta allahtan bire mani keder çıkmazsa gidicem 2 li test için acaba diyorum o gün acıkta olsa pipisini filan gösterirmi.
Hoşbuldum canım nasılsın
ay gerçekten mi öyle tekmelemedigi günler oluyormu. anam bende kafayı yerim valla tekmelemezse. ayy teyzesi öyle merak ediyorum ki kime benzicek nasıl olacak. kız mı erkek mi dada ögrenmeye çok var dimi 13 hafta olunca ögrenilirmi acaba. ben 12 ocakta allahtan bire mani keder çıkmazsa gidicem 2 li test için acaba diyorum o gün acıkta olsa pipisini filan gösterirmi.
walla tatlım inş. hayırlısı olur 13.haftada görünür ama emin olamayabilir dr
bende çok merak ediyorum kızımı
rabbime hep dua ediyom gözleri eşime benzesin diye eşimin gözleri çok güzel boncuk gibi bende sarışın renkli gözlü bebiklere ölüyorum yaa şimdi bi kız resmi buldum sabahtan beri ona bakıp yalvarıyorum rabbime benimkide böyle olsun diye
canım ya sen ne takıyon böyle şeyleri kafana bırak kaynanan napıyorsa yapsın allah allah
benim hiç umrumda deil kaynanamın bişeyde yaptığı yok zaten anneme de ben kıyamıyorum
ama annem yine de durmuyor kızım şunu yapim bunu alim diye
hangi kaynana anne gibi olur boşver sende takma çocuğun onlara muhtaç deil ya
senin kaynananın saçını başını yoluıcam getirmesin beni oraya. dili papuç kadar elinden gelen bir iş yok. o çeyiz meyizde yıkamıyordur eminim başkalarına yaptırıp ben yaptım diyordur. çeyiz hazırlamaya da gerek yok ne gerek var canım.
iyiyim canım sen nasılsın bebekin nasılmış bakim
ayyy kıyamam ya inşallah görürler benim bebegimin pipsimi var kuşu mu. inşallah öyle bir kızın olur canım. bende eşime çaktırmıyorum ama bana benzesin istiyorum ben esmer bebk seviyorum siyah saçlı beyaz tenli aynı benim gibi birde benim gözlerim ela gözleride bana benzerse süper olur. tabiki öncelikle saglık.eşim bir yerden duymuş ilk bebekler babaya benzer diye bende diyorum ben sana çok bakmıyorum ki sürekli aynada kendime bakıyorum bana benzesin diye diyorum sinir olur başımı tutup kendine çviriyor ki kendisine benzesin diye. güzel oluyor böyle beklemek allah tüm isteyenlere nasip etsin.
Ya ebrar kadın kızı nişanlandığından beri kafayı yedi görmemiş gibi davranıyor annmde diyor acayip olmuş diye hep arardı annemi arayıp sormuyormuş dengesiz annem ondan büyük birde kaynatam sağolsun sürekli arıyormuş babamı onun zoru kızı için biz bayramda ordayken alışverişe beraber çıkaldım dedi birkaç kere bende bişey demedim zoru o tabi ben diycem kaynatama beni maşa olarak kullancak banane ya istemiyorumki ona alınmasını bana ne yaptınki kızın için çabalıyım ben bir sürü çeyizi var utanmdı bana hep hazır şeyler aldırdı hemde düğünde bize takılan şeylerle ödemiş onuda diyor bana dengesiz hem neden yapmıyormuş torunum diye sevmeyi bilecek
Asıl ben yolacamda dur bakalım kadın beni üzdüğünün farkında bile değil sinir oluyorum yok ya başkalarına yaptırmadı herşeyi var hanımın.
Bebişde iyi teyzesi kıpırdayıp duruyor işte.
Canım içini rahat tut bak ben bebek konusudna başından beri sakinim kötü şeyler getirmiyorum aklıma ve hamdolsun her kontrolde gayet normal hatta ilerde gelişimi kafada bitir işi ben ikili üçlü test yaptırmadım sana tavsiyem yaptırma onun sonucunu beklemek çok strese sokar seni ben sadece ense kalınlığını ölçtürdüm onada eşim zorladı nasıl strese girdim şimdi yaptırmadımya testleri öyle rahatım ki Allah korsun zeka geriliği tespit edilse ne yapabilirsin bebeğinden vazgeçemezsin ve düşün hamileliğinin kalan süresi zehir olur hep ağlayarak geçer en güzeli böyle beklemek ayrıntılıyada girmedim ben ultrasonda zaten anormallik olsa çıkıyor testler kafa karıştırıyor cinsiyeti 12. haftada öğrenen bile var ben 14 de öğrenmiştim daha önce gitsem daha erken öğrenebilirdim belki. Birde bebeğin hareketleri son aylarda daha netleşir ne zaman ne kadar sürede oynayacağı şimdi bizim dönemimizde bebek hareketleri tutarsız olur paniklememek lazımmış ben sağlık ocağına gidiyorum ordaki ebe eğer endişelenirsen acaba niye oynamdı diye düşünrsen çekinme gel kalp atışını dinleriz dedi sağolsun.
walla tatlım sen kafana takarak kendini üzüyorsun sadece kadının umrundamısın sanki
bende o yüzden takma kafana diyorum
ayyy ya kız içimi rahatlattın valla sagolasın bende o testleri yaptırmak istemiyorum aslında eşim istiyor. ben dedim allah korusun bir anormal bir durum olsa aldıracak degilim. ne gerek var hem masraf hem stes ama ısrar ediyor yaptır diye 2 liyi yaptırmak zorundayım. birde eşimle gidicez yaptırmaya allah nasip ederse o ilk kez görücek ultrasonda. bende allaha sıgındım canım ne gelirse allahtan. dua ediyorum sürekli saglıklı olsun hayırlı evlat olsun ve allah kucagımıza almayı nasip etsin ve olmayanlara da versin diye. ne gelirse allahtan o her şeyi şüphesiz ki en iyi bilendir
maşallah çok güzel cadı kız. inşallah buna çoooooook benzeyen güzeller güzeli bir kızın olur bende ogluma alırım.
kızlarrr günaydııın biz geldik nevar yok bakayıımmmmmmmmm bugün 23+0 oldukkkk teyzeleri ve dr a gidicez öğlen 35 gün sonra görücem kızımı kısmetseeeee ya bu 1 ay olayı hiç geçmiyooo yaaaaa yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
kızlarrr günaydııın biz geldik nevar yok bakayıımmmmmmmmm bugün 23+0 oldukkkk teyzeleri ve dr a gidicez öğlen 35 gün sonra görücem kızımı kısmetseeeee ya bu 1 ay olayı hiç geçmiyooo yaaaaa yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?