Sitedeki yeniler ve hamile kalmayı bekleyenler,yeni hayatımıza beraber başlayalım -3-

hoşgeldiniz canım iyilik sende ne var ne yok
ya sen ayda bir mi gidiyon benim doktor 3 haftada bir çağırıyor

ne olsun tatlım heyecan var işte bakalımmmm ya bizim dr çok meşhur sorma ondan :) bir ay sonrasına randevu bulabilirsen şükredersin 2ay sonraya veriyolar gün genelde eşim sayesinde alıyoz bir ay sonraya o tanıyooooo naparsınnn ama dr.umdanda çok menununm::::)

hımm anladım canım e hadi bakalım git hayırlı haberlerle gel inş.
bakalım kızın büyümüşmü teyzelerinin onu öptüğünüde söyle

ay inş.ferdammm sabahtan beri dua ediyom benimde kızım böyle olur inş.
kız o zaman çok koşan olur kızımın peşinden bakalım oğluna verirmiyiz o zaman

eger begenmezse senin kızın benim oglumu seninde kızının da saçını başını yolarız bak görersin o zaman. hem benimde oglumun sarışın olma ihtimali var babasından dolayı.

Kızlar kalkıp temizlik mi yapsam acaba

eger begenmezse senin kızın benim oglumu seninde kızının da saçını başını yolarız bak görersin o zaman. hem benimde oglumun sarışın olma ihtimali var babasından dolayı.

abbooooooo kız yazık dimi kızıma tamma benim saçımı başımı yolun ama kızıma ellemeyin
kıyılırmı ipek gibi saçlarına
tamam canım hele bi olsunlarda bakalım sıpalara

Kızlar kalkıp temizlik mi yapsam acaba

aman ya iş mi arıyon sen ev işi bitermi çok iş yapmak istiyorsan bizim eve gel pazar günü çamaşır yıkadım kurudular topladım legende katlanmayı bekliyor bir kıyafet lazım oldugunda legenden alıp giyiyoruz allahtan kazak mazakta ütü istemiyor üşengeçlikten bulaşık makinasını bile çalıştıramıyorum

abbooooooo kız yazık dimi kızıma tamma benim saçımı başımı yolun ama kızıma ellemeyin
kıyılırmı ipek gibi saçlarına
tamam canım hele bi olsunlarda bakalım sıpalara

ay ben ikinize de kıyamam canım gidip eflalim kaynanasının birde kendi kaynanamın saçını başını yolucam benim kaynanam da işten çık ben evinin kirasını gönderirim diyip duruyor. kocamın da beynini yıkıyor.

Gül hoşgeldinnnnnnnnnnn dün yazamadım cevap anacım aradı netten görüştük.

Ay kızlar canınız sağolsun geliyim yapıyım temizliğinizi ay ben zaten bu sinirle girişirsem canımı çıkanaca uğraşırım ama yok en azından bir süpürge bir silme yapıyım:)

Kızlar sevda dan annem gibiyi dinliyorum sözleri tam benlik.

güvenmek istedim kendime
fırsatım vardı olmadı
birazcık sahlansam yakıştırılmadı
tatmin oldular

elden birşey gelirmi
kıymet bildiklerim gibi
benimde bilinirmi
sen haklıydın her zaman
annem gibi

haksızlığıda koydum bavuluma
yanlızlığıda aldım yanıma
teşekkür ettim her şey adına
gidiyorum gidiyorum
ama etmiyorum eyvallah…

hoş deldinnnnnnnnnnnn
iyidir canım seni çekiştiriyoz bu gül de amma pis bi karı diyorduk sen ne ediyon
HEYAAAAAA ne pisim bennnnnnn bitlendim gel temizle bacum hayrına

hoşşgeldin tatlummmmmmmmmmmmmmmmmmmm benimmmmmmmmmmmmmmm
hoşbuldumm bidenem nazlı kuşum nasılsın

dün ne dediydim unuttum bacımmmm. olsun sorun deil. naber nasılsın. kendini yormadan yap bari temizlik imandan gelirmiş ama ben bitlendim

Canım siz çalışıyorsunuz ben evde yan gelip yatıyorum:))

hahahaaa haksız deilmişim bitli karııı

Ebrar yarın tatil mi canım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…