Sitedeki yeniler ve hamile kalmayı bekleyenler,yeni hayatımıza beraber başlayalım -3-

basının agrısı gecmısmı nimetciiim.aclıktanda agrırı haa ben sana diim.az bıseyler yemelısın..
yok canım geçmedi gitti.. iki lokma zorla bişi attımm ağzıma parol aldım ne yapayım... tamda gününü buldu ilk yılbaşımız eşime ne güzel süpriz planlarım vardı.. yapamadım....

ayy biz iki gundur dısardan yıyozzz..benım bulantılar geldı yıne..bugunde evde yemek ıstıom ama yemek yapmak ıstemıom..beni anlıomusunuzzzzz...
cnmm kıyamam yakın olsak yapardım ben sana yemek.

Dün akşam yaptım yemeklerimi oooh eve gidecem görümcem sofrayı hazırlamıştır mis gibi yiycez:)

sende bengibisin bende bigün önceden yapıyom dün yaptım yemek bugğne ama dışarda yicez yinede eve gitsem gezmeye çıkamazdık gitmicem.
nimetcim nasıl oldun iyimisin birazdaha

okadar sinir oldumki ilk yılbaşımız bugün halime bak neler neler yapacaktım.. sinirden ağlayacağım şimdi.. zorla bi mercimek çorbası koydum ocağa...artık inerim kaynanama ne yaptı bakayım... yarılıyor sanki ne tuhaf bi ağrı

Sorma diğer türlü yetişmiyo napayım benim adam çok yemek seçer

kızlarrrrrrrrrrrrr giremedim fazla siteye şimdi çıkıcam geri
hepinizin yeni yılı kutlu olsun bol bebekli bi yıl olur inşallah kızımda bende öpüyoruz sizi teyzeleri kendinize çok iyi bakın

Herkese eşi ve tüm sevdikleri özellikle hamiş olanlara bebişleriyle birlikte sağlıkla dolu bol şanslı bir yıl diliyorum... Allahım isteyen herkese bu yıl çifter çifter bebiş nasip etsin..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…