fena değildi... eşimin kuzenindeydik okey oynarken girdik yeni yıla ama bizimkisi bu sabah bayağı suratsızdı... biraz evvel gitti işe biraz sinirim bozuldu ona... gece birdaha ilaç içtim mecbur şimdi fena değilim işte...günaydınnn rondinacımmm naber. nasıl geçti akşamınızzz. sen nasıl oldun bacım
fena değildi... eşimin kuzenindeydik okey oynarken girdik yeni yıla ama bizimkisi bu sabah bayağı suratsızdı... biraz evvel gitti işe biraz sinirim bozuldu ona... gece birdaha ilaç içtim mecbur şimdi fena değilim işte...
senin nasıl geçti..
kendi işi gitmesin babası giderken çağırmamış arabayı almış gitmiş işte ne gidiyon biraz aslında onada kızdım..hmm işe gidiyo dieeee sinirlidir eşin boşver takma.
benim güsel geçti cumhuriyet meydanında disko ortamı yapmışlar ünlü bi dj gelmiş binlerce kişi eylendi sokakta. havai fişek gösterileriyle sokakda girdik yeni yıla yani. çok eylendim üşüdük yorulduk. ama güseldi. işyerine geldim bende bişiler alıcaktım. eve gidicem birazdan.
benim hala acıyo diş etlerim ya. ekmek yiyemiyorum.
akıntı çoğaldı benim adet olcam herhalde.
kendi işi gitmesin babası giderken çağırmamış arabayı almış gitmiş işte ne gidiyon biraz aslında onada kızdım..
sevindim güzel bir gece geçirmiş olmana banada dün doktor bi ilaç verdi PİRALDYNE istersen sende al dişetlerine sürersin fena değilim şimdi... bende çarşambayı bekliyorum doktor gel bi tahlil yapalım dedi. bakalım...
evet canım.. inşallah vardır kan tahlili yapılacak ama dedim doktora çok ümitlenmiyorum diye... olsun dedi yoksa da bu ağrılarının nedenine bakarız enazından.... canım inşallah sende de bebiş vardır.. sanki öyle gibi bu ağrılar....yaa herkes düşünceli deil işde.
hmm açık ezc. yok şimdiiii. ptesiye geçmesse alırım. cnmm çarşamba kanda bakarlar inşallah vardır bebiş. güsel haberi alırız senden cnmm. benimde kasıklarımın içini kazıyolar devamlı sanki. bide göbemin altı rahimim ağrıyo arada.genital bölgenin hemen üstü yani. hiç böle şeyler olmasdı.
evet canım.. inşallah vardır kan tahlili yapılacak ama dedim doktora çok ümitlenmiyorum diye... olsun dedi yoksa da bu ağrılarının nedenine bakarız enazından.... canım inşallah sende de bebiş vardır.. sanki öyle gibi bu ağrılar....
hayırlısı evet canım benim... 2011 uğurumuzu getirsin bizlere....hakkımızda hayırlısı tatlımm ne bilim içimde tuhaf bi his var buayy nedense.
neyse bekleyip görce. ben çıkıyorum cnmm
kendine çok iyi bak a.e.o. öptümmmmm. cvp yazana dek çıkarım cnmmmm yazmasanda olur çoook öptüm
tünaydın melisa inşallah dahada iyi olacaksın... bizde okey oynayarak girdik hepte kazandık nedense :)....herkeze tünaydın hanımlar nasılsınız,ben bugün birazdaha iyi gibiyim inş iyiye doğru gidiyorum gibi,bizde evde tombala oynayarak girdik yeni yıla,umarım yeni yılda herkez arzu ettiklerine kavuşur.
Slm kızlar ya çok canım sıkılıyor hiç iş yapmadan akşama kadar yatmak istiyorum içim daralıyor hergün aynı şeyleri yapmaktan çıktım artık bunaldım
dün adetimin 3.günüydü hormon testi yaptırdım hormonlar iyi çıktı
ama yumrtaların çok hassas dedi
yarın klomene başlayacam 5 gün kullan dedi sonra bi gün bekle gel dedi sonra ne olcakkk
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?