DEPRESYONDAYIMMMM ....şarkısı bendne bana gelsinnn
:84: :84: :84:
kızlar hayatım açısından çook önemli çook zor günlerdeyim...gönülden dualara ihtiyacım var...ve sanırım
yarın ailemin yanına gidicem
reyann ne oldu çok merak ediyoruz anlatmak istersen buradayız...
kızlar çok zor günlerdeyim.sanırım eşimle ayrılacaz bu gidişle.ben teklif ettim bile(( içim çok acıyor.sevgisini bitirdi yüreğimde vede tekrar kazanmak için savaşmıyor bile.
daha fazla gücüm kalmadı.
kendimi onun için çok yıprattım şu genç yaşımda.yazık gerçekten yazık...bana da yazık yavrucuğuma da..
kafamda iyice karmakarışık.dua edin nolur.çıkmazlardayım
kızlar çok zor günlerdeyim.sanırım eşimle ayrılacaz bu gidişle.ben teklif ettim bile(( içim çok acıyor.sevgisini bitirdi yüreğimde vede tekrar kazanmak için savaşmıyor bile.
daha fazla gücüm kalmadı.
kendimi onun için çok yıprattım şu genç yaşımda.yazık gerçekten yazık...bana da yazık yavrucuğuma da..
kafamda iyice karmakarışık.dua edin nolur.çıkmazlardayım
ebrarım napıon ya ben çok kötüyümm
boğazım çoook şişti oyyy kızıma bişey olmasın daaa
anaaa naptın kuşum sen ya
nasıl hastalandın peki sen aman yaa ee dr gittinmi peki
hoşgeldin ebrucukk nasılsın canımiyi akşamlar kızlar ..
reyyancımm sorun ne bilmiyorum ama erkekler malesef bizim gibi duygusal bakamıyorlar olaylara .sakın bu hassasiyetle karar verme .Allah yardımcın olsun
yok canım ya hemen ilaç yazıloar bişey olmaz iç die ee ben bi okuom prospektüsü gebeler üzerinde çalışma yok yada çok zor durumda kullanılmalıdır bende içmiom içime kurt düşüo gitmedim onadan yaa ne biliim okul sıvak dışarı soğuk ben gece üstümü çok açıom eskiden kocam örtüodu oda örtemio o kadar çok açıom kiii ondan oldu heraldee
ebru hoşgeldin canım demmek 10 haftan kaldı haa allah kucağına almayı nasip etsin sağlıkla hayırlaaa
hoşgeldin ebrucukk nasılsın canım
ufaklık ne alemde
canım haklısında kendi dr na gitseydin bende dün rahatsızlandım
idrar yollarımdan kendi dr ma gittim tek kullanımlık bi ilaç verdi onu kullanmak zorunda kaldım şimdi iyiyim çok şükür
amin canım hepimiz inş.çok geçmiş olsun . rapor alıp yatsan bu hafta gribe çevirebilir .bende tetikdeyim aynen senin gibi geceleri ateş basıyo bi yandan da üşüyorum .acil şifalar diliyorum canımm benim
saol tatlım inş çevirmez benim kuzumda hareket edio artık ama tekme atmıoo dahaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?