Sitedeki yeniler ve hamile kalmayı bekleyenler,yeni hayatımıza beraber başlayalım -3-

hayırdır reyyann ya nolduuuuu

kızlar isminiz var ama kendiniz nerdesiniz yahuuu,zaten zor duruyorum şurda neden yazmıyosunuzki,zaten midem kötü yanmamda var,üfff üf.

kızlar çok zor günlerdeyim.sanırım eşimle ayrılacaz bu gidişle.ben teklif ettim bile (( içim çok acıyor.sevgisini bitirdi yüreğimde vede tekrar kazanmak için savaşmıyor bile.
daha fazla gücüm kalmadı.
kendimi onun için çok yıprattım şu genç yaşımda.yazık gerçekten yazık...bana da yazık yavrucuğuma da..
kafamda iyice karmakarışık.dua edin nolur.çıkmazlardayım

canımmm reyyanım noldu kuşum sana ya
eşinle ne problem yaşadın da bu hale geldin ayrılmak nerden çktı
sakın öfkeyle karar verme canım

reyyan yapma öle deme biz kendimizi yıpratıoz böle onlar rahat davranıo biliolar ki bu evlilik bitmez sende sinirle karar verme 2gün sonra karar ver en azından hepimiz sinirle söleriz böle şeyler ama kafanda büyütme olayları hamilelikte öle oluooo

ebrarım napıon ya ben çok kötüyümm
boğazım çoook şişti oyyy kızıma bişey olmasın daaa

iyi akşamlar kızlar ..
reyyancımm sorun ne bilmiyorum ama erkekler malesef bizim gibi duygusal bakamıyorlar olaylara .sakın bu hassasiyetle karar verme .Allah yardımcın olsun

anaaa naptın kuşum sen ya
nasıl hastalandın peki sen aman yaa ee dr gittinmi peki

yok canım ya hemen ilaç yazıloar bişey olmaz iç die ee ben bi okuom prospektüsü gebeler üzerinde çalışma yok yada çok zor durumda kullanılmalıdır bende içmiom içime kurt düşüo gitmedim onadan yaa ne biliim okul sıvak dışarı soğuk ben gece üstümü çok açıom eskiden kocam örtüodu oda örtemio o kadar çok açıom kiii ondan oldu heraldee

ebru hoşgeldin canım demmek 10 haftan kaldı haa allah kucağına almayı nasip etsin sağlıkla hayırlaaa

iyi akşamlar kızlar ..
reyyancımm sorun ne bilmiyorum ama erkekler malesef bizim gibi duygusal bakamıyorlar olaylara .sakın bu hassasiyetle karar verme .Allah yardımcın olsun
hoşgeldin ebrucukk nasılsın canım
ufaklık ne alemde

canım haklısında kendi dr na gitseydin bende dün rahatsızlandım
idrar yollarımdan kendi dr ma gittim tek kullanımlık bi ilaç verdi onu kullanmak zorunda kaldım şimdi iyiyim çok şükür

ebru hoşgeldin canım demmek 10 haftan kaldı haa allah kucağına almayı nasip etsin sağlıkla hayırlaaa

amin canım hepimiz inş.çok geçmiş olsun . rapor alıp yatsan bu hafta gribe çevirebilir .bende tetikdeyim aynen senin gibi geceleri ateş basıyo bi yandan da üşüyorum .acil şifalar diliyorum canımm benim

hoşbuldum ebrarımm ..iyiyiz galiba teyzesi çarşamba kontrolüm var ..aşağı döndü galiba vajinada çok fazla baskı ve ağrı var..
sen nasılsın canım bebiş nasıl

o tek seferlikten bende kullanmıştım canım doğru sölüonn kendi drum yoktu yaaaa o kadar ağır diil boğazım sadece ateşim çıkarsa hemen gitcemmm

amin canım hepimiz inş.çok geçmiş olsun . rapor alıp yatsan bu hafta gribe çevirebilir .bende tetikdeyim aynen senin gibi geceleri ateş basıyo bi yandan da üşüyorum .acil şifalar diliyorum canımm benim

saol tatlım inş çevirmez benim kuzumda hareket edio artık ama tekme atmıoo dahaa

saol tatlım inş çevirmez benim kuzumda hareket edio artık ama tekme atmıoo dahaa

inş..ay öyle tekmeler yiyorumki çocuk kaburgalarımın altına giriyor sanki .benim kız sonradan hareketlendi yeni yeni daha..sende ilerleyen haftalarda hıçkırıklarını falanda hissedeceksin ,sana tepki verecek hatta babasına bile tepki vermeye başlayacak ..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…