Sitedeki yeniler ve hamile kalmayı bekleyenler,yeni hayatımıza beraber başlayalım -3-

hoşbuldum ebrarımm ..iyiyiz galiba teyzesi çarşamba kontrolüm var ..aşağı döndü galiba vajinada çok fazla baskı ve ağrı var..
sen nasılsın canım bebiş nasıl

hadi bakalım canım hayırlı haberlerle gelin bakalım
bizimde dün kontrolüüz vardı çok güzeldi ya
kızım bizi görünce ellerini kaldırdı bize:)))312 gr olmuş teyzesi
ee seninkide artık hazırlanıyor canım az kaldı senin rabbim hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin
peki izne ne zaman ayrılıcan ,

o tek seferlikten bende kullanmıştım canım doğru sölüonn kendi drum yoktu yaaaa o kadar ağır diil boğazım sadece ateşim çıkarsa hemen gitcemmm
ewet canım ateşin çıkarsa dikkat et parol falan alabilirsin ama ateşin çıkmasın diye

oyy ne güzel olur yaaa allah bağışlasın onları bizeeee

tamam tatlım ayyy ebrarcım ne güzel yaa maşşallahhh rabbim korusun yavrularımızı

aslında 2 hafta sonra ayrılabiliyorum.fakat dönemi kapatmak istiyorum .36. haftada ayrılacağım canım bi aksilik olmazsa

ebrarım maşallah bebiğinin kilosu gayet iyi..meyve kilo aldırıyormuş bebeklere bol bol ye canım

tamam tatlım ayyy ebrarcım ne güzel yaa maşşallahhh rabbim korusun yavrularımızı
amin canım inş.
aslında 2 hafta sonra ayrılabiliyorum.fakat dönemi kapatmak istiyorum .36. haftada ayrılacağım canım bi aksilik olmazsa
hımm haklısın canım inş. bi sorun çıkmaz
benim de bi sıkıntım olmazsa bende 36.haftaya kadar çalışırım

neyse kızlarr herkese iyi akşamlarr görüşürüzz ben biraz kocişle ilgileneyim öptüm hepinizi

bende çıkıyorum kızlar ebrarım tooxicim iyi geceler çoook öpüyorum

reyyancım iyi haberlerini bekliyoruzz.dua etcem senin için

güle gülee ebrarrrr bende öptümmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…