hoşbuldum ebrarımm ..iyiyiz galiba teyzesi çarşamba kontrolüm var ..aşağı döndü galiba vajinada çok fazla baskı ve ağrı var..
sen nasılsın canım bebiş nasıl
ewet canım ateşin çıkarsa dikkat et parol falan alabilirsin ama ateşin çıkmasın diyeo tek seferlikten bende kullanmıştım canım doğru sölüonn kendi drum yoktu yaaaa o kadar ağır diil boğazım sadece ateşim çıkarsa hemen gitcemmm
inş..ay öyle tekmeler yiyorumki çocuk kaburgalarımın altına giriyor sanki .benim kız sonradan hareketlendi yeni yeni daha..sende ilerleyen haftalarda hıçkırıklarını falanda hissedeceksin ,sana tepki verecek hatta babasına bile tepki vermeye başlayacak ..
hadi bakalım canım hayırlı haberlerle gelin bakalım
bizimde dün kontrolüüz vardı çok güzeldi ya
kızım bizi görünce ellerini kaldırdı bize:)))312 gr olmuş teyzesi
ee seninkide artık hazırlanıyor canım az kaldı senin rabbim hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin
peki izne ne zaman ayrılıcan ,
ewet canım ateşin çıkarsa dikkat et parol falan alabilirsin ama ateşin çıkmasın diye
hadi bakalım canım hayırlı haberlerle gelin bakalım
bizimde dün kontrolüüz vardı çok güzeldi ya
kızım bizi görünce ellerini kaldırdı bize:)))312 gr olmuş teyzesi
ee seninkide artık hazırlanıyor canım az kaldı senin rabbim hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin
peki izne ne zaman ayrılıcan ,
ewet canım ateşin çıkarsa dikkat et parol falan alabilirsin ama ateşin çıkmasın diye
amin canım inş.tamam tatlım ayyy ebrarcım ne güzel yaa maşşallahhh rabbim korusun yavrularımızı
hımm haklısın canım inş. bi sorun çıkmazaslında 2 hafta sonra ayrılabiliyorum.fakat dönemi kapatmak istiyorum .36. haftada ayrılacağım canım bi aksilik olmazsa
oyy ne güzel olur yaaa allah bağışlasın onları bizeeee
ebrarım maşallah bebiğinin kilosu gayet iyi..meyve kilo aldırıyormuş bebeklere bol bol ye canım
ayyy ne zaman evham yapmadık kii canımm allah kolay doğumlar nasip etsinnnnaminnn canım ben çok heyecanlıyım ve kabus dolurüyalar görmeye başladım bile
merhaba kızlar nasılsınızz ne var ne yok bakalım
canıımm iyilik senden naber nasılsınn
iyilik canım ne olsun çalışıyorum iş güç geçiyor zaman asker yolu bekliyorum işte
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?