canımsınn gitti mi eşin nerede benim yeni haberim olduu pek girmiyorumm yaa ondan kaç ay yapacak
eşim kısa dönem gitti canım mayıs ayında gelecek allah izin verirse
eşim kısa dönem gitti canım mayıs ayında gelecek allah izin verirse
yine biz ilk yazdık :))) aminnnn dileklerin için...günaydıın kızlarrr...
nasılsınız...ocağın ilk pazartesisi güzel gecsin insallah...
inşalllah canım benim... çok bi ağrım yok klasik devam edenk arın ağrısı ve gece bir ara kasık ağrım oldu okadar iyyiim şükür...sen nasılsın bakayım...evet nimetcim..amin inşallah RABBIM DUALARIMIZI GERİ CEVİRMESİN..
sen nasılsın bugun.daha ii mi agrıların..
Günaydın kızlar nasılsınız? Ben sabah öyle korktum ki anlatamam size uyurken hapşırdım anaaaaaam sol yumurtalığım bir ağrıdı bebişe bişi oldu diye ödüm koptu inşallah bişi yoktur
günaydınlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr bacılarımmmmmmmmmm,
nabersiniz nasılsınız. iyi senelr canlarım.
ben iyiyimmmmm yaniii sayılır morallerim iyi şükür. yalnız sabahları bulantıyla uyanıyom 2 gündür. sanki ağzım pis bişi yemişim gibi oluyo. daha kahvaltı etmedim. bide kasık batma ve ağrılarım çoğaldı. dün temizlik yaparken bi sağa bi sola batmalar kramplar giriyo. yürürken bile ağrıyo tuhaf bişi. neyse adet yaklaştı ondandır yine.
ebrarımmmmmm canımmm nasıl oldun inan çok merak ettim seni.
günaydınlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr bacılarımmmmmmmmmm,
nabersiniz nasılsınız. iyi senelr canlarım.
ben iyiyimmmmm yaniii sayılır morallerim iyi şükür. yalnız sabahları bulantıyla uyanıyom 2 gündür. sanki ağzım pis bişi yemişim gibi oluyo. daha kahvaltı etmedim. bide kasık batma ve ağrılarım çoğaldı. dün temizlik yaparken bi sağa bi sola batmalar kramplar giriyo. yürürken bile ağrıyo tuhaf bişi. neyse adet yaklaştı ondandır yine.
ebrarımmmmmm canımmm nasıl oldun inan çok merak ettim seni.
günaydın minik kuşummm
iyiyim çok şükür biliyorum canım merak ettiğini arayamadım dün akşam
misafir vardı onlar gidince de ütü yaptım bayağa geç oldu arayamadım
canım dr gittim idrar tahlili yaptık yine eritrosit ve lökosit çıktı
tek kullanımlık ilaç verdi onu içtim şimdilik pek bi sancım falan yok iyiyim yani
kızımı da gördük o da iyi 312 gr olmuşkoca göbekte bebiş 312 gr düşünsene
tatlım seninde bu belirtiler bebişe benziyo inan söylemek istemiyordum ama tutamadım kendimi
inş. bu defa gerçekten bebiştir yeni yılın ilk bebiş haberini alırız inş.
şafak kaçtı senin
nimetcim ii sevindim agrıların azalmasına cuma gunu epey sıkkındı canın..bizde haftasonu bi dinlendik bi dinlendik..ohh güzel gecti yani..
ziiii ebraaaarrcan hosgeldinizzz....
ziynebim hiç korkma ilk zamanlar benımde hapşurunca kasıkların patlayacak sanırdım cok canım yanardı korkardım.şimdi hapşurmadan once ayaklarımı az karnıma cekıyorum daha rahat oluo.sen içini ferah tut..
ebuşcum sen nassın..napıosun..nasıldı haftasonu..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?