Sitedeki yeniler ve hamile kalmayı bekleyenler,yeni hayatımıza beraber başlayalım -3-

eşim kısa dönem gitti canım mayıs ayında gelecek allah izin verirse

ohh ii barii yaa sayılı gün çabuk geçer bende sevgiliyken bekledim eşimin yolunu ama çok zor olmuştu bana kimse bilmiyodu telefonda yoktu görüşebilmek için akla karayı seçmiştikk ama çok şükür bu gün yanımda geçen yılda eğitim için 8 aya ayrı kaldıkk ne demek çok ii bilirim ayrılık

caylinn canımm çoıkıorumm ben aeol RABBİM SABIR VERSİN GÖZ AÇIP KAPAYINCAYA KADAR GELMESİNİ NASİP ETSİN EŞİNİN

evet nimetcim..amin inşallah RABBIM DUALARIMIZI GERİ CEVİRMESİN..
sen nasılsın bugun.daha ii mi agrıların..
inşalllah canım benim... çok bi ağrım yok klasik devam edenk arın ağrısı ve gece bir ara kasık ağrım oldu okadar iyyiim şükür...sen nasılsın bakayım...

Günaydın kızlar nasılsınız? Ben sabah öyle korktum ki anlatamam size uyurken hapşırdım anaaaaaam sol yumurtalığım bir ağrıdı bebişe bişi oldu diye ödüm koptu inşallah bişi yoktur

Günaydın kızlar nasılsınız? Ben sabah öyle korktum ki anlatamam size uyurken hapşırdım anaaaaaam sol yumurtalığım bir ağrıdı bebişe bişi oldu diye ödüm koptu inşallah bişi yoktur

günaydın zeyzey korkma kuşum bişey yoktur inş.
bende dün akşam hapşırdım önce tepki vermedi benimki
anam ikinci defa hapşırınca bi tekmeledi
seninkide ufak ya daha annesi öyle tepki vermiştir

günaydınlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr bacılarımmmmmmmmmm,
nabersiniz nasılsınız. iyi senelr canlarım.
ben iyiyimmmmm yaniii sayılır morallerim iyi şükür. yalnız sabahları bulantıyla uyanıyom 2 gündür. sanki ağzım pis bişi yemişim gibi oluyo. daha kahvaltı etmedim. bide kasık batma ve ağrılarım çoğaldı. dün temizlik yaparken bi sağa bi sola batmalar kramplar giriyo. yürürken bile ağrıyo tuhaf bişi. neyse adet yaklaştı ondandır yine.

ebrarımmmmmm canımmm nasıl oldun inan çok merak ettim seni.

nimetcim ii sevindim agrıların azalmasına cuma gunu epey sıkkındı canın..bizde haftasonu bi dinlendik bi dinlendik..ohh güzel gecti yani..

ziiii ebraaaarrcan hosgeldinizzz....

ziynebim hiç korkma ilk zamanlar benımde hapşurunca kasıkların patlayacak sanırdım cok canım yanardı korkardım.şimdi hapşurmadan once ayaklarımı az karnıma cekıyorum daha rahat oluo.sen içini ferah tut..

ebuşcum sen nassın..napıosun..nasıldı haftasonu..

Günaydın gülüm ne kadar kaldı adete?

günaydın minik kuşummm
iyiyim çok şükür biliyorum canım merak ettiğini arayamadım dün akşam
misafir vardı onlar gidince de ütü yaptım bayağa geç oldu arayamadım
canım dr gittim idrar tahlili yaptık yine eritrosit ve lökosit çıktı
tek kullanımlık ilaç verdi onu içtim şimdilik pek bi sancım falan yok iyiyim yani
kızımı da gördük o da iyi 312 gr olmuşkoca göbekte bebiş 312 gr düşünsene
tatlım seninde bu belirtiler bebişe benziyo inan söylemek istemiyordum ama tutamadım kendimi
inş. bu defa gerçekten bebiştir yeni yılın ilk bebiş haberini alırız inş.
şafak kaçtı senin

amann iyi olmana sevindim canımmmm maşallah kızına büyümüşşşşşş.
inşallah bebiştir cnmm bu sefer üzülmimmm. şafak yarın haha az kaldı.

buarada kızlar yenideoğan yiğenim hasteneye yatırdılar enfeksiyon kapmış hastaneden zatürreye çevirmiş. minnacık çocuğa serum fln takmışlar. 2 gündür yoğun bakımda. nolur canlarım dua edinde biran önce iyileşsin yavruuum.

iyiyim bidenem sen nasılsın bakim senin ufaklık nasıl bakalım
ay haftasonu güzeldi kızıma anneannesi bişeyler aldı gayet mutlu olduk
bak şimdi ondan bahsediyom diye nasıl tepikliyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…