valla cnm yarın beklenen gün belkide yarından sonra yani az kaldı.
amann iyi olmana sevindim canımmmm maşallah kızına büyümüşşşşşş.
inşallah bebiştir cnmm bu sefer üzülmimmm. şafak yarın haha az kaldı.
buarada kızlar yenideoğan yiğenim hasteneye yatırdılar enfeksiyon kapmış hastaneden zatürreye çevirmiş. minnacık çocuğa serum fln takmışlar. 2 gündür yoğun bakımda. nolur canlarım dua edinde biran önce iyileşsin yavruuum.
hadi hayırlısı bakalım inşallah olmazsın bebiş vardır:)
Hamiş bayanlar bide bişi sorcam size siz kaşınıyormuydunuz ilk zamanlar kaşıntıdan canım çıkıyo laaaaaaan:)
tatlım cuma sabah idrara çıkamadım sancıdanebrar hayırdır noldu kii..neden gittin doktoraa..cuma gunu agrın vardı o yuzden mı...
Hamiş bayanlar bide bişi sorcam size siz kaşınıyormuydunuz ilk zamanlar kaşıntıdan canım çıkıyo laaaaaaan:)
günaydin kizlar. ay yilbasi günü yani cuma günü esimle alisverise gitmistik. esim hep elimi tutuyo beraber yürürken ama iste cuma günü karsidan karsiya geciyorduk tam yaya yoluna adim atarken bi kaydim. iyi esim vardida öyle löp diye düsmedim. biraz belim degdi yere ama hic biryerim acimadi yani esim hemen cekti bei yukariya. neyse o günden beri icimde bi korku var birsey oldu mu ki diye. sanki o günden yani birseyler hissediyorum ama aklima ya sadece midemse yada bagirsaklarsa falan diye geliyo. yoksa yani gögüslerim ayni, sabahlari 6-6,5ta cis yüzünden uyanmam ayni, hic bi agrim, afzla akintim, kanamam, hicbirseyim olmadi anormal olabilecek ama cok korktum birden. Allah korkusun bebegime birsey olsaydi nasil bi belirti olurdu?
günaydın sumru canım bişey yoktur inş.
allah korusun bebiş iyi olmasaydı anormal bi durum olurdu
sen içini ferah tut ama bi dr görün istersen için rahat etsin diye
gülüm nasıl enfeksiyon kapmış kuzum yaa
rabbim tez zamanda acil şifa versin canım çok geçmiş olsun
inş. bi an önce iyileşir ya kuş kadar zati bide serum falan allahım yardım etsin
seninde inş. bebiştir gülüm ya
bilmiyorum ama belirtiler öyle gösteriyo hadi bakalım yarın ola hayrola
esimde öyle diyo ama korktum birkere. gitcemde valla urdaki doktor sistemi beni deli ediyo. zaten doktorumuda degistirmeyi düsünüyorum. kadin cok iyi ama sormadanda hic birseyi anlatmiyo. birseyi soracaksinki anlatsin. bakalim bugün birkac yeri arayip sorcam onlar neler yapiyormus falan diye.
cnmm sarılık için gittiydi bi hastaneye orda enfeksiyon varmış kapmış sonradan duyulduki hastane karantinaya alınmış kapatılmış enfeksşyon yayılmış bide çocuk hastanesi düşün yani.rezaleti.
sarılığı geçmedi artı zatürre oldu çok üzüldüm duyunca gidemedimde. aklım hep onda.
cnmm sarılık için gittiydi bi hastaneye orda enfeksiyon varmış kapmış sonradan duyulduki hastane karantinaya alınmış kapatılmış enfeksşyon yayılmış bide çocuk hastanesi düşün yani.rezaleti.
sarılığı geçmedi artı zatürre oldu çok üzüldüm duyunca gidemedimde. aklım hep onda.
hımm anladım canım insan ister istemez korkuyor tabi haklısın ama bi gariplik yok diye için rahat olsun bence
ayy hayret bişey yaa
çocuğumuzu hastaneye de götürmeyelim artık bu nasıl bi rezalet yaa
Aaaaa yılın ilk pazartesi neden bu kadar hasta haberi yaaa
Sumrum dikkat et sizin orda yollar çok kötü sanırım Allah korusun yoktur bişi rahat ol:)
Ebrarım sana da geçmiş olsun canım idrar yolu enfeksiyonu hamişlerde çok olurmuş aman dikkat et bol bol su iç çişinle atarsın o iltihabı...
Gülüm Rabbim bebişinize sağlık versin ayyyy çok üzüldüm Allah yardımcısı olsun sizlerede bir daha böyle günler göstermesin dualarım sizinle:)
saol cnmmmmmm sanada geçmiş olsunnn dikkat et kendine 2 canlısın artık bak.bişeyi yoktur bebişinin merak etme.canim cok gecmis olsun. insallah atlatir yigenin
Aaaaa yılın ilk pazartesi neden bu kadar hasta haberi yaaa
Sumrum dikkat et sizin orda yollar çok kötü sanırım Allah korusun yoktur bişi rahat ol:)
Ebrarım sana da geçmiş olsun canım idrar yolu enfeksiyonu hamişlerde çok olurmuş aman dikkat et bol bol su iç çişinle atarsın o iltihabı...
Gülüm Rabbim bebişinize sağlık versin ayyyy çok üzüldüm Allah yardımcısı olsun sizlerede bir daha böyle günler göstermesin dualarım sizinle:)
Günaydın kızlar nasılsınız? Ben sabah öyle korktum ki anlatamam size uyurken hapşırdım anaaaaaam sol yumurtalığım bir ağrıdı bebişe bişi oldu diye ödüm koptu inşallah bişi yoktur
slm yawru kuşlarımm:92::92::92::92:
nasılsınız bakimm ne var ne yok
günaydınlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr bacılarımmmmmmmmmm,
nabersiniz nasılsınız. iyi senelr canlarım.
ben iyiyimmmmm yaniii sayılır morallerim iyi şükür. yalnız sabahları bulantıyla uyanıyom 2 gündür. sanki ağzım pis bişi yemişim gibi oluyo. daha kahvaltı etmedim. bide kasık batma ve ağrılarım çoğaldı. dün temizlik yaparken bi sağa bi sola batmalar kramplar giriyo. yürürken bile ağrıyo tuhaf bişi. neyse adet yaklaştı ondandır yine.
ebrarımmmmmm canımmm nasıl oldun inan çok merak ettim seni.
nimetcim ii sevindim agrıların azalmasına cuma gunu epey sıkkındı canın..bizde haftasonu bi dinlendik bi dinlendik..ohh güzel gecti yani..
ziiii ebraaaarrcan hosgeldinizzz....
ziynebim hiç korkma ilk zamanlar benımde hapşurunca kasıkların patlayacak sanırdım cok canım yanardı korkardım.şimdi hapşurmadan once ayaklarımı az karnıma cekıyorum daha rahat oluo.sen içini ferah tut..
ebuşcum sen nassın..napıosun..nasıldı haftasonu..
kızlar hepiciğinize günaydınlar... sabah sabah temmizliğe giriştim amma ilerlemiş sayfa yetişemedim valla... ben bugün sadece karın ağrısı çekiyorum okadar... Artık takmıyorum iyiyim bugün... ama köle ısauralık bitmiyor bende....günaydin kizlar. ay yilbasi günü yani cuma günü esimle alisverise gitmistik. esim hep elimi tutuyo beraber yürürken ama iste cuma günü karsidan karsiya geciyorduk tam yaya yoluna adim atarken bi kaydim. iyi esim vardida öyle löp diye düsmedim. biraz belim degdi yere ama hic biryerim acimadi yani esim hemen cekti bei yukariya. neyse o günden beri icimde bi korku var birsey oldu mu ki diye. sanki o günden yani birseyler hissediyorum ama aklima ya sadece midemse yada bagirsaklarsa falan diye geliyo. yoksa yani gögüslerim ayni, sabahlari 6-6,5ta cis yüzünden uyanmam ayni, hic bi agrim, afzla akintim, kanamam, hicbirseyim olmadi anormal olabilecek ama cok korktum birden. Allah korkusun bebegime birsey olsaydi nasil bi belirti olurdu?
cocuk iyilessin diye götürüyorsun dahada hasta oluyo. hele böyle yerlerde nasil dikkat etmiyorlar böyle birsey nasil olabiliyor valla hayret birsey. sonundada üzgünüz derler, özür dilerler ama yazik cocuk ceker hastaligi
evt yaaa izmirin göbeğinde çocuk hastanesi sadece çocuklara bakıyoo ama enfeksiyonluymuşş kimbilir kaç çocuk ağır hastalandı onların yüzünden. daha anne karnında dursaydı yeni doğmuş olcaktı. çok küçükk yani. bereket kilo alımı iyiymiş şuan 3 ,200 kg fln olmuş. yoksa atlatamazdı allah korusun.
saol cnmmmmmm sanada geçmiş olsunnn dikkat et kendine 2 canlısın artık bak.bişeyi yoktur bebişinin merak etme.
herzmanki hal canım herkes hasta bu hayat şartlarında yaşam tarzında sdağlam bulunmazki.
inşallah cnmm tez zamanda iyileşir miniğim. daha yüzünü göremedim hastaneye yattı. çok içime koydu buuu korkuyorum bişi olucak die. kendimi hiç affetmem ona bişi olursa.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?